Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Antares έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:26
Θεωρείτε τα παιδιά λάθη;
όχι.
Θεωρείς ότι είσαι σε θέση να μου κάνεις υποδείξεις ενώ ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα;
Κάτι τέτοιο κατάλαβα. Δεν διάβασα προσεκτικά ή δεν ήταν σαφές.
Απλώς έχω ακούσει τέτοια πράγματα από χωρισμένους και χωρισμένες πράγμα που δηλώνει ανωριμότητα όσον αφορά την απόφαση να κάνουν παιδιά. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να κάνω υποδείξεις. Δεν έχω δικά μου παιδιά.
Θεωρείτε τα παιδιά λάθη;
όχι.
Θεωρείς ότι είσαι σε θέση να μου κάνεις υποδείξεις ενώ ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα;
Απλώς έχω ακούσει τέτοια πράγματα από χωρισμένους και χωρισμένες πράγμα που δηλώνει ανωριμότητα όσον αφορά την απόφαση να κάνουν παιδιά. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να κάνω υποδείξεις. Δεν έχω δικά μου παιδιά.
Άντα είσαι ατομάρα ρε κ συ κ πολλή ευγενικιά κτλ, αλλά βρε κοπέλα μου κ συ χρεώνεις ανωριμότητα στον φος, στον φος ρε.
Τέσπα, μπήκες στην λίστα μου κ εσύ να ξες.
Θεωρείτε τα παιδιά λάθη;
όχι.
Δεν υπάρχει ανωριμότητα. Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι σε αυτή την εξίσωση. Ούτε τον ίδιο τον εαυτό σου δεν ξέρεις και δεν μπορείς να τον φανταστείς πχ μετά από 5 χρόνια αϋπνίας για παράδειγμα! Και πάλι παροδικό το θεωρώ το θέμα, αλλά μπορεί να είναι τελείως παραπλανητικό τι νομίζεις ότι είναι η σπιτική ζωή με παιδιά γιατί τα παιδιά, ορισμένα εξ αυτών είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλοι άνθρωποι εκτός σπιτιού! Δεν υπάρχει το πόσο πολύ μπορούν να βαρεθούν ή whatever στο σπίτι.