Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στον γιατρο λεμε,μαζι με την καρτα εμβολιασμου σου η το βιβλιαριο υγειας σου για ολα τα εμβολια.Η σε οποιοδηποτε κεντρο υγειας η νοσοκομειο.Τωρα βεβαια εσυ,δεν ξερω αν τρολαρεις η αν οντως ενδιαφερεσαι να κανεις το 9-δύναμο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ορεστακο.
Δεν εχει νοημα η καρτα εμβολιασμου γιατι δεν καλυπτεται απο το ΕΣΥ το συγκεκριμενο εμβολιο αν εισαι ανω των 26. Επομενως σε οποιο νοσοκομειο και να παω θα με διωξουν. Πες μου τωρα, δεν ειναι πιο απλο να παω σε ενα φαρμακειο να μου το κανουν;
Ορεστακο,εγραψα την καρτα για τα συνηθισμενα εμβολια,το εμβολιο που εχεις παραθεσει,ειναι για τα ανθρωπινα θηλωματα και αυτο αποκλειεται να στο κανει ενας φαρμακοποιος,εκτος αν ειναι καργα κομπογιαννιτης.Παγαινε σε ενα οποιοδηποτε νοσοκομειο να το κανεις.Δεν θα πας δα και στον αρη,
Δηλαδη οι μαναδες που θα κανετε στα παιδια σας ,κυριως στα κοριτσια,αλλα και αγορια μπορουν να το κανουν,το εμβολιο για τα θηλωματα,θα τα πατε σε φαρμακοποιο;
Οι μαναδες θα πανε στο γιατρο για να το κανουν δωρεαν. Δεν ειμαι σιγουρος για τις επιλογες μου και δεν κανω τον ειδικο, απλα θα προτιμουσα να το κανω τσακ μπαμ σε ενα φαρμακειο απο το να διαπληκτιζομαι με γιατρους. Γιατι κλασσικα θα υπαρχουν αυτοι που θα μου πουν οτι δεν κανει για μενα το εμβολιο και θα με διωξουν. Μην ξεχνας οτι ο γιατρος τον ιδιο μισθο παιρνει, ειτε δουλεψει περισσοτερο, ειτε δουλεψει λιγοτερο. Απο την αλλη αν παω σε ιδιωτη θα θελει να αρμεξει την αγελαδα οσο μπορει, οι ιδιωτες λειτουργουν σωστα οταν πας συστημενος.
Γενικα ολα αυτα τα γραφειοκρατικα εμποδια που υποτιθεται υπαρχουν για την προστασια της υγειας μας στην πραγματικοτητα εξυπηρετουν τα κερδη των συντεχνιων.
Δεν εχει νοημα η καρτα εμβολιασμου γιατι δεν καλυπτεται απο το ΕΣΥ το συγκεκριμενο εμβολιο αν εισαι ανω των 26. Επομενως σε οποιο νοσοκομειο και να παω θα με διωξουν. Πες μου τωρα, δεν ειναι πιο απλο να παω σε ενα φαρμακειο να μου το κανουν;
Ορεστακο,εγραψα την καρτα για τα συνηθισμενα εμβολια,το εμβολιο που εχεις παραθεσει,ειναι για τα ανθρωπινα θηλωματα και αυτο αποκλειεται να στο κανει ενας φαρμακοποιος,εκτος αν ειναι καργα κομπογιαννιτης.Παγαινε σε ενα οποιοδηποτε νοσοκομειο να το κανεις.Δεν θα πας δα και στον αρη,
Δηλαδη οι μαναδες που θα κανετε στα παιδια σας ,κυριως στα κοριτσια,αλλα και αγορια μπορουν να το κανουν,το εμβολιο για τα θηλωματα,θα τα πατε σε φαρμακοποιο;
Οι μαναδες θα πανε στο γιατρο για να το κανουν δωρεαν. Δεν ειμαι σιγουρος για τις επιλογες μου και δεν κανω τον ειδικο, απλα θα προτιμουσα να το κανω τσακ μπαμ σε ενα φαρμακειο απο το να διαπληκτιζομαι με γιατρους. Γιατι κλασσικα θα υπαρχουν αυτοι που θα μου πουν οτι δεν κανει για μενα το εμβολιο και θα με διωξουν. Μην ξεχνας οτι ο γιατρος τον ιδιο μισθο παιρνει, ειτε δουλεψει περισσοτερο, ειτε δουλεψει λιγοτερο. Απο την αλλη αν παω σε ιδιωτη θα θελει να αρμεξει την αγελαδα οσο μπορει, οι ιδιωτες λειτουργουν σωστα οταν πας συστημενος.
Γενικα ολα αυτα τα γραφειοκρατικα εμποδια που υποτιθεται υπαρχουν για την προστασια της υγειας μας στην πραγματικοτητα εξυπηρετουν τα κερδη των συντεχνιων.
Καλέ συ! Για το αντιγριπικο ας πας στο φαρμακείο. Για άλλα, καλύτερα στον γιατρό. Δε νομίζω κιόλας να σου κάνει κάποιος φαρμακοποιος άλλο, πέραν του αντιγριπικου. Δεν τοχω ακούσει εγώ τουλάχιστον.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 18:41
Καλέ συ! Για το αντιγριπικο ας πας στο φαρμακείο. Για άλλα, καλύτερα στον γιατρό. Δε νομίζω κιόλας να σου κάνει κάποιος φαρμακοποιος άλλο, πέραν του αντιγριπικου. Δεν τοχω ακούσει εγώ τουλάχιστον.
Δεν το ηξερα, νομιζα οτι πουλανε ολα τα εμβολια.
Τα πουλάνε. Δεν έχω ακούσει να κάνουν όμως άλλο εκτός του αντιγριπικου, αλλά δεν ξέρω κιόλας.
Όττο κάνετε οποιο εμβόλιο κ να σας ζητήσουν; Όχι εσύ, γενικά λέω.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Δεν το ηξερα, νομιζα οτι πουλανε ολα τα εμβολια.
Τα πουλάνε. Δεν έχω ακούσει να κάνουν όμως άλλο εκτός του αντιγριπικου, αλλά δεν ξέρω κιόλας.
Όττο κάνετε οποιο εμβόλιο κ να σας ζητήσουν; Όχι εσύ, γενικά λέω.
Ναι.
Εξαρτάται βέβαια από το τι αλλά και σε ποιον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2019, 18:50
Ξαναλέω: δεν υπάρχει πάγιο αίτημα. Το ότι θα αλλάξει ο νόμος είναι στα πλαίσια αλλού πράγματος.
Πες μου τώρα αυτό που σε ρώτησα.
Σαφως και δεν λες την αληθεια,διοτι τα λινκ που εβαλα το λενε ξεκαθαρα.
Αν δεν το ξερεις προσβλημα σου,αλλα πως και να εχει ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι παρανομο να κανουν εμβολια οι φαρμακοποιοι,πολυ πιθανον στο μελλον να θεσμοθετηθει.Τωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Κατα τα αλλα,αντιγριπικο δενε χω κανει,διοτι δεν ειμαι στις ομαδες υψηλου κινδυνου,σε αυτους που συστηνουν οι γιατροι οτι ΠΡΕΠΕΙ να το κανουν,οποτε και ακολουθω τις επισημες οδηγιες.
Για πες μου τωρα και εσυ.Κανεις εμβολια στο φαρμακειο σου;