!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ναι συχνά γιατί έχω σκοπό να του βάλω και δεύτερη και θέλω να ξέρω πόση χωρητικότητα έχει η πρώτη. Για την ώρα είμαι στα επίπεδα σφάλματος, 800 χιλ δεν έχουν κάνει διαφορά, αλλά γενικά τους φέρομαι καλά γιατί ξέρω πώς λειτουργούν.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:27
Chilloutbuddy έγραψε: 25 Ιαν 2019, 02:30 Τελικά νομίζω είναι πιό φτηνό να παραγγείλω μοτέρ-οθόνη κλπ από Κίνα, και να πάρω μόνο μπαταρία και ποδήλατο από εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι θα περιμένω κανα μήνα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου έρθει ακριβώς από Κίνα μέχρι να ανοίξεις το πακέτο.
οριακά δεν συμφέρει τσιλ. Πρέπει να περιμένουμε ένας από τους μεγάλους, η χιαομι κατά προτίμηση, να βγάλει ένα μεγάλο ηλεκτρικό ποδήλατο. Αν δεις τα άλλα τους προϊόντα και προσπαθήσεις να σπάσεις κομμάτια, θα σου βγουν περισσότερα χρήματα ακόμα και από την κίνα.

το μονόκυκλο ειναι ωραίο παράδειγμα, με 250 παίρνεις το οδηγό για το μοτέρ, το μοτέρ στα 500-1800γουατ, την μπαταρία απο την λγ, το bms της μπαταρίας, και στα δίνουν και μονταρισμένα να ανέβεις πάνω. Τρέλα, μόνο η μπαταρία έχει 150 ευρώ απο κίνα, 80 αν την φτιάξεις μόνος σου, 350 από Ευρώπη επίσημα. :roll:
Σε κανονικές συνθήκες έχεις δίκιο αλλά το αυστραλέζικο καπέλο είναι τεράστιο
Αν βγάλει η Ζιαομί ποδήλατο με $50 εδώ θα συνεχίσει να πωλείται $2000 και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις από εξωτερικό οτιδήποτε έχει μπαταρία, πρέπει να το φέρει εισαγωγέας και να ελεγχθεί το κοντέϊνερ. Και ο εισαγωγέας θα σε γαμήσει. Κάποια στιγμή λειτουργεί ο ανταγωνισμός αλλά παίρνει χρόνια, το έχω ζήσει από κοντά με τις κάμερες.

Για την ώρα κιτ μετατροπής με μοτέρ 500W μπαταρία 36V συν φορτιστής/οθόνη/καλώδια κάνει $1500 εδώ, εκ των οποίων τα $500 περίπου είναι η μπαταρία. Το ίδιο κιτ από Κίνα χωρίς μπαταρία το βρήκα $480.

Έτοιμα ποδήλατα κάνουν όσο το κιτ + το ποδήλατο + κόστος συναρμολόγησης. Την έχουνε πιάσει καλά την αγορά τα πουλάκια μου...
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Και στην Ευρώπη τα ίδια είναι στα χαρτιά, ό,τι έχει μπαταρίες δεν μπαίνει, αλλά στα χαρτιά όπως όλα. Πήγα να δώ στο γεαρμπεσ και στο αλι για να σου πω οτι κάνεις λάθος, δεν κάνεις, δεν στα στέλνουν πράγματι. :(

ευκαιρία για νέο πρότζεκτ νομίζω :)
Άβαταρ μέλους
enaon

πέρασε ένας χειμώνας και έφτασε η στιγμή που οι ρόδες έγιναν δυο, πλάκα έχει πόσο παράξενο μου μοιάζει να βλέπω κάποιον πάνω σε μία ρόδα, ακόμα και αν είμαι πάνω σε μία ρόδα εκείνη την ώρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πέρασε ένας χειμώνας κ ακόμη δεν μου φαίνεται περίεργο πως δεν κατάφερα να μαζέψω λεφτά για ηλ. ποδήλατο.
:c040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enaon έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:20 πέρασε ένας χειμώνας και έφτασε η στιγμή που οι ρόδες έγιναν δυο, πλάκα έχει πόσο παράξενο μου μοιάζει να βλέπω κάποιον πάνω σε μία ρόδα, ακόμα και αν είμαι πάνω σε μία ρόδα εκείνη την ώρα.

Εικόνα
Αν μαζευτούν 4 φτιάχνεις αυτοκίνητο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:42
enaon έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:20 πέρασε ένας χειμώνας και έφτασε η στιγμή που οι ρόδες έγιναν δυο, πλάκα έχει πόσο παράξενο μου μοιάζει να βλέπω κάποιον πάνω σε μία ρόδα, ακόμα και αν είμαι πάνω σε μία ρόδα εκείνη την ώρα.

Εικόνα
:smt005: καμπριο

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:42 Αν μαζευτούν 4 φτιάχνεις αυτοκίνητο.
τεσσερα είναι, αυτό είναι το τρίτο πριν το συνεργείο, δεν έχει φωτάκια αλλαγή φιρμγουερ και το χερουλάκι δεν πάει πάνω ακόμα, τους τα φτιάχνω όταν τα μάθουν, ένας είναι έτοιμος και ένας είναι για αυτή την εβδομάδα, ο τελευταίος με την άνοιξη μάλλον :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εικόνα
Μιγιά, μην τις ακους τις κάρχιες.
https://imgur.com/gallery/5c5NCm5

.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:42

Εικόνα
Και θα έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς, 100% 4Χ4.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enaon έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:52
τεσσερα είναι, αυτό είναι το τρίτο πριν το συνεργείο, δεν έχει φωτάκια αλλαγή φιρμγουερ και το χερουλάκι δεν πάει πάνω ακόμα, τους τα φτιάχνω όταν τα μάθουν, ένας είναι έτοιμος και ένας είναι για αυτή την εβδομάδα, ο τελευταίος με την άνοιξη μάλλον :)

Εικόνα
Καλοριζικα και καλοταξιδα.
Παίρνουν και κοτσαδόρο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:59
enaon έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:52

Εικόνα
Καλοριζικα και καλοταξιδα.
Παίρνουν και κοτσαδόρο;
:smt005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:59 Παίρνουν και κοτσαδόρο;
ναι αμέ, πας το καλο σου χέρι πίσω και κάνεις χούφτα με δύναμη. Έχω σύρει ένα ποδήλατο έτσι με τον αναβάτη πάνω σε μία ανηφόρα, βαριόμουνα να τον περιμένω. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

νύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:55
https://imgur.com/gallery/mfZ4KAX
🙃

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις