!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: My style !

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα βγει κάποια στιγμή να μοιάζει με τσιγάρο, ρετρό φάση και έτσι.aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:32Τώρα το τσιγάρο είναι οριστικό παρελθόν. Και αναρωτιέμαι πώς άντεχα τόσα χρόνια και κάπνιζα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:25πως το αντέχετε;Spoiler
aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 00:57
Τόσο μεγάλο το έχει;Εννοώ το ηλ. τσιγάρο.
![]()
Spoiler
Υπ'όψιν οτι κι εγώ ατμίστρια είμαι.![]()
με τίποτα ρε συ.
τσιγάρο και πάλι τσιγάρο!![]()
Το μόνο καλύτερο που βρίσκω στο τσιγάρο, οτι είναι πιο στιλάτο σε σχέση με το ηλεκτρονικό (ειδικά για μας τις γυναίκες).
![]()
- Υπερκουλτουριάρης
Γμτ και εμένα γελοίο μου φαινότανε το ηλεκτρονικό,όταν έβλεπα πριν καμιά δεκαετία τους πρώτους εξωγήινους ατμιστές. Τελικά κόλλησα και περπατάω καλυπτόμενος από σύννεφα ατμού, σαν κινούμενη ομίχλη, αν και πλέον παίζει να είμαστε κανα εκατομμύριο στην Ελλάδα, οπότε no problem, έχει γίνει hype η φάση .
Τες πάντων my style

Προσεύχομαι να βγει και ηλεκτρονικό αλκοόλ. Να πατάς ένα κουμπί, να την ακούς κανένα δεκάλεπτο και μετά να ξαναγίνεσαι κύριος. Hangover κ.λ.π. άγνωστες λέξεις.
Τες πάντων my style

Προσεύχομαι να βγει και ηλεκτρονικό αλκοόλ. Να πατάς ένα κουμπί, να την ακούς κανένα δεκάλεπτο και μετά να ξαναγίνεσαι κύριος. Hangover κ.λ.π. άγνωστες λέξεις.
don't speak έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:19
Θα βγει κάποια στιγμή να μοιάζει με τσιγάρο, ρετρό φάση και έτσι.![]()

Μακάρι!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κομψό είπαμε, όχι αστείο.
Τεσ πα, αν έλειπαν τα smilies δεν είναι κι άσχημο, όταν οι περισσότερες "αξιοπρεπείς" συσκευές που κυκλοφορούν είναι γκουμούτσες (το επιστόμιο αλλάζει αν θες να το αντικαταστήσεις με άλλο σχήμα;).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Υπερκουλτουριάρης
Τα πρώτα η.τ. έμοιαζαν με τσιγάρο, μετά οι ανάγκες τα πήγαν αλλού. Πάντως έχει και πολύ κυριλάτα mod - κομψοτεχνήματα.
Μόνο δεκάλεπτο; Με το ηλεκτρονικό αλκοόλ, θα μπορεί να ρυθμίζει κανείς και τη διάρκεια του... ¨ακούσματος".Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:32
Εννοείται, χωρίς τις συνέπειες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:43(το επιστόμιο αλλάζει αν θες να το αντικαταστήσεις με άλλο σχήμα;).
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μα το φαντάζεσαι;
Εδιτ, νόμιζα παρέθεσα την Αλισατ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don't speak την 03 Φεβ 2019, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τύπου καλαμάκι πίνω φραπέ κι έτσι;
μμμ. καλή φάση!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Υπερκουλτουριάρης
Εξαρτάται. Ποιος είναι ο ατμοποιήτης σου;aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:43 (το επιστόμιο αλλάζει αν θες να το αντικαταστήσεις με άλλο σχήμα;).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
'Εχω 2: τον Nautilus mini (πάνω σε modάκι Vapororesso swag)l και το Basal που έχω δυνατότητα και στα δυο να αλλάζω επιστόμια. Έχω όμως και τοΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:52Εξαρτάται. Ποιος είναι ο ατμοποιήτης σου;aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:43 (το επιστόμιο αλλάζει αν θες να το αντικαταστήσεις με άλλο σχήμα;).
Χ-30 Rover που έχει αυτό το κοντό επιστόμιο που δεν αλλάζει.
Εννοούσα σε αυτό που έβαλε ο Σπύρος αν αλλάζει.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Υπερκουλτουριάρης
Ωραίος ο Nautilus mini, old school. Τον είχα και εγω πριν χρόνια. Τα άλλα πέτα τα. Το modακι του Σπύρου νομίζω πως είναι χιουμοριστική τρολιά. Στο μάτι με παραπέμπει στο Aspire ZelosaLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 22:32
'Εχω 2: τον Nautilus mini (πάνω σε modάκι Vapororesso swag)l και το Basal που έχω δυνατότητα και στα δυο να αλλάζω επιστόμια. Έχω όμως και το
Εννοούσα σε αυτό που έβαλε ο Σπύρος αν αλλάζει.![]()
![]()
Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να πας στους επισκευάσιμους. Με φτιάχνουν πολύ οι γυναίκες, που έχουν την μαγκιά να στρίψουν σύρμα και βαμβάκι.
Άσε που είναι και πιο οικονομικό και γεύση X2
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Μμ.. ωραίο μοντάκι! σαν το πίκο αλλά πιο όμορφο.aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 22:32 'Εχω 2: τον Nautilus mini (πάνω σε modάκι Vapororesso swag)l και το Basal που έχω δυνατότητα και στα δυο να αλλάζω επιστόμια. Έχω όμως και το

Υ.Γ. Πέτυχα χρώμα;
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση