Sid Vicious έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:51
Σιγα μη νευρίασα Και πόσο μάλλον μέσω ιντερνετ να νευριάσω , τι ακούμε
Έχω γράψει τρεις φορές την ερώτηση και κάνεις πως δεν την βλέπεις.
Μωρέ έξαλλος έγινες και το απέδειξες.
Σου έδωσα 4 φορές απάντηση και κανείς τον Πελεκάνο
Πες βρε Φίλε μου, τι θες να σου απαντήσω να στο πω να χαλαρώσει λιγάκι
ναι καλά πολύ έξαλλος, εξαλλοτότατος μην σε πω, χαμός
τι να σε πω, τόσες φορές το έγραψα και το απέφυγες, πόσες επαναλήψεις να κάνουμε
Βρε νευριασμενο αγόρι, σου απάντησα όλες τις φορές και επειδή σε έτσουξε η πραγματικοτητα υποκρίνεσαι ότι δεν σου απάντησα. Πες μου την απάντηση που θες να σου γράψω και εγώ θα στην κάνω copy paste. Mην πάθεις και κάνα καρδιακό από τον θυμό σου.
Φίλοι γίναμε. Δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι
Πες μου λοιπόν κι εγώ θα σου κάνω το χατήρι. Όσο εκτός πραγματικότητας κι αν είναι η απάντηση που θες, εγώ αυτήν θα σου ποσταρω
Μωρέ έξαλλος έγινες και το απέδειξες.
Σου έδωσα 4 φορές απάντηση και κανείς τον Πελεκάνο
Πες βρε Φίλε μου, τι θες να σου απαντήσω να στο πω να χαλαρώσει λιγάκι
τι να σε πω, τόσες φορές το έγραψα και το απέφυγες, πόσες επαναλήψεις να κάνουμε
Βρε νευριασμενο αγόρι, σου απάντησα όλες τις φορές και επειδή σε έτσουξε η πραγματικοτητα υποκρίνεσαι ότι δεν σου απάντησα. Πες μου την απάντηση που θες να σου γράψω και εγώ θα στην κάνω copy paste. Mην πάθεις και κάνα καρδιακό από τον θυμό σου.
Πες μου λοιπόν κι εγώ θα σου κάνω το χατήρι. Όσο εκτός πραγματικότητας κι αν είναι η απάντηση που θες, εγώ αυτήν θα σου ποσταρω
Sid o οργισμένος νιάτος, έτσι
Λοιπόν γέρο, πάρε 4η φορά την ερώτηση (που δεν θα απαντησεις και πάλι ή θα απαντησεις οτι να ναι άσχετο και οχι την ερωτηση)
έγραψες για φανατισμό, κοινωνική αποδόμηση, βία και μαζοχιστικη υποταγή στην εξουσία, καταλαβαίνεις ότι φωτογράφισες με αυτα τα χαρακτηριστικά την αριστερα και ειδικα αν πάμε στον παρόντα χωροχρόνο τον Συριζα ε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:50
Δεν θα ειναι αρχηγος ο Αντωναρος.
.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Με ποια λογική μπορεί να ορίζεται ένα κόμμα "καραμανλικό" από τη στιγμή που ο Καραμανλής δεν θα είναι αρχηγός;
Μόνον σε μένα φαίνεται απολύτως ηλίθιο αυτό;
Ο Καραμανλής έχει δικό του ανθρωπο στην προεδρια, εχει δικο του υπουργο μεσα στο Συριζα (τον Παπαγγελοπουλο), εχει τους περισσοτερους βουλευτες στη ΝΔ, γιατι να μην ελεγχει και ενα κομμα;
Sid Vicious έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:16
Sid o οργισμένος νιάτος, έτσι
Λοιπόν γέρο, πάρε 4η φορά την ερώτηση (που δεν θα απαντησεις και πάλι ή θα απαντησεις οτι να ναι άσχετο και οχι την ερωτηση)
έγραψες για φανατισμό, κοινωνική αποδόμηση, βία και μαζοχιστικη υποταγή στην εξουσία, καταλαβαίνεις ότι φωτογράφισες με αυτα τα χαρακτηριστικά την αριστερα και ειδικα αν πάμε στον παρόντα χωροχρόνο τον Συριζα ε;
Λοιπόν τσαντισμένος "αγόρι" αφού κολώνεις να μου πεις την απάντηση που θες να σου γράψω για σταμησει το τσούξιμό από την 100% επιτυχημένη περιγραφή της ακροδεξιάς που έκανα, σου ποστάρω την απαντησάρα που σου έδωσα και σε έκανε ακόμα πιο έξαλλο γιατί έφαγες τάπα που ακόμα δεν χωνέψεις.
Παρ τη λοιπον
"Ξέρουμε κι οι 2 πως θα επαναλάβεις τα ίδια και τα ίδια μόνο και μονο για να προβάλεις το ακροδεξιό χαλί, που περιέγραψα, πάνω στην αριστερά."