Γιατί ο Μαρινάκης αδικεί έτσι το κόμμα που μεσολάβησε να γίνει το Ντηλ με την εταιρεία του Αμερικανού υπουργού,που του δίδει τηλεοπτική άδεια και που δεν τον βάζει φυλακή ενώ είναι ναρκεμπορος?
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν ξερω τι λεει ο Μαρινακης, αυτο που βλεπω ειναι ανθρωπους που ψηφισαν Συριζα και τον βριζουν νυχθημερον!
Η γνώμη σου δεν έχει την παραμικρή βαρύτητα εξαιτίας προκατάληψης.
Μην την παρεις ως δεδομενη, η εκλογικη εκπληξη που θα φατε θα ειναι καλυτερη....
Εμείς θα φάμε εκλογική έκπληξη; Ή εσείς που πιστεύετε σε δημοσκοπήσεις του Μαρινάκη που δείχνουν τη ΝΔ 12 μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ; Και μη χειρότερα...
Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 10:10
Τα σχολια κατω απο αρθρα μου σε ιστοσελιδες αλλων δεν τα απανταω. Ουτε κανεις αλλος αρθρογραφος τα απανταει σε δικα του αρθρα γιατι μπαινουν και ενα σωρο τρολς η αντιπαλα μποτακια.
Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 10:10
Τα σχολια κατω απο αρθρα μου σε ιστοσελιδες αλλων δεν τα απανταω. Ουτε κανεις αλλος αρθρογραφος τα απανταει σε δικα του αρθρα γιατι μπαινουν και ενα σωρο τρολς η αντιπαλα μποτακια.
Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθειαν λέγει
Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 11:56
To ειδα κι εγω και πηγα να το διορθωσω αλλα λεω αστο γιατι θα τσιμπησει ο Σαλιβερος...
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες