Ναι ρε, και γω αυτό σκεφτόμουν απο την αρχή που τα διάβαζα αυτά!
Νόμίζω ότι οι ξένοι, τα αμερικανά κυρίως κάτι βγάλαν, αλλά δεν μου ρχεται καμία να θυμηθώ.
Natasha έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:56
Σου ανάφερα για παράδειγμα της ίδιας σκέψης και λόγου τον Σοπενχάουερ και τον Χριστό και συ μου λες ότι λέω μαλακίες;;;
Και όχι, οι εξωγήινοι δεν μπορούν να σώσουν τις ψυχές μας. Είναι ΕΚΤΟΣ σωτηριολογικού πλαισίου.
Αν θα μας βοηθήσουν, θα είναι όταν θα βγουν τα τέρατα οι νεφελίμ πανω στην γη και θα μας κυνηγάνε να μας φάνε.
ΑΝ εμφανιστούν και τότε οι Ελ. Γιατί είπαμε ότι το μόνο ον που θα μας βοηθήσει τότε στα σίγουρα είναι ο Πολέμαρχος του Θεού.
Τυπώστε και κάτι απ αυτά που γράφω. Εκατό φορές τα έχω γράψει.
Ο ποιος;;;Πάνας έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:37Natasha έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:56
Σου ανάφερα για παράδειγμα της ίδιας σκέψης και λόγου τον Σοπενχάουερ και τον Χριστό και συ μου λες ότι λέω μαλακίες;;;
Και όχι, οι εξωγήινοι δεν μπορούν να σώσουν τις ψυχές μας. Είναι ΕΚΤΟΣ σωτηριολογικού πλαισίου.
Αν θα μας βοηθήσουν, θα είναι όταν θα βγουν τα τέρατα οι νεφελίμ πανω στην γη και θα μας κυνηγάνε να μας φάνε.
ΑΝ εμφανιστούν και τότε οι Ελ. Γιατί είπαμε ότι το μόνο ον που θα μας βοηθήσει τότε στα σίγουρα είναι ο Πολέμαρχος του Θεού.
Τυπώστε και κάτι απ αυτά που γράφω. Εκατό φορές τα έχω γράψει.
![]()
![]()
Ο Πάνος;
Μα γιατί τον λέτε έτσι, δεν καταλαβαίνω, ένας μπουλης είναι.
γιατι δε βγαζουν οι Ελληνες σκηνοθετες μια τετοια ταινια;Natasha έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:32Ναι ρε, και γω αυτό σκεφτόμουν απο την αρχή που τα διάβαζα αυτά!
Νόμίζω ότι οι ξένοι, τα αμερικανά κυρίως κάτι βγάλαν, αλλά δεν μου ρχεται καμία να θυμηθώ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς που να το θέλει. Αλλά και να υπάρχει ποιον θα βρει για χορηγό;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:59γιατι δε βγαζουν οι Ελληνες σκηνοθετες μια τετοια ταινια;Natasha έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:32Ναι ρε, και γω αυτό σκεφτόμουν απο την αρχή που τα διάβαζα αυτά!
ποσο μπατζετ θελει μια ταινια με ειδικα εφε;Natasha έγραψε: 03 Φεβ 2019, 02:05Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς που να το θέλει. Αλλά και να υπάρχει ποιον θα βρει για χορηγό;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:59γιατι δε βγαζουν οι Ελληνες σκηνοθετες μια τετοια ταινια;Natasha έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:32
Για ιδιώτη λέω, γιατί το κράτος δεν νομίζω ότι θέλει να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο...