Αν ναι μωρέ. Κανιβαλισμός. Κάτι που δεν κάνει κανείς άλλος εδώ μέσα. Ούτε κι εσύ.Nandros έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:10Ρε ζαίε, βρήκες θέμα για να κάνεις προπαγάνδα; Δεν ντρέπεσαι;Συριζαίος έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:02 Φρίκη στην Χιλή! Βίασε μωρό 19 μηνών μέχρι θανάτου – Δεν άντεξαν στο θέαμα ούτε οι γιατροί
Την επιμέλεια είχε ζητήσει ο θείος της μικρής Αμπάρ αλλά δεν του την είχαν δώσει γιατί είναι ομοφυλόφιλος
https://www.newsit.gr/kosmos/friki-stin ... i/2503849/
Αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν ζαίο!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μα μόνο τα straight ζευγάρια είναι σωστοί γονείς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μα μόνο τα straight ζευγάρια είναι σωστοί γονείς
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για να μην έχουν την τελευταία κουβέντα. Ψάχνουν τρόπο να διατηρούν στην επιφάνεια την ομοφοβία τους 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για πε! Πού και πότε κανιβάλισα;Χαοτικός έγραψε: 02 Μάιος 2018, 18:04Αν ναι μωρέ. Κανιβαλισμός. Κάτι που δεν κάνει κανείς άλλος εδώ μέσα. Ούτε κι εσύ.Nandros έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:10Ρε ζαίε, βρήκες θέμα για να κάνεις προπαγάνδα; Δεν ντρέπεσαι;Συριζαίος έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:02Φρίκη στην Χιλή! Βίασε μωρό 19 μηνών μέχρι θανάτου – Δεν άντεξαν στο θέαμα ούτε οι γιατροί
Την επιμέλεια είχε ζητήσει ο θείος της μικρής Αμπάρ αλλά δεν του την είχαν δώσει γιατί είναι ομοφυλόφιλος
https://www.newsit.gr/kosmos/friki-stin ... i/2503849/
Αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν ζαίο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Ποια ομοφοβία; Για μένα το γράφεις; Αν ναί, είσαι κάργα βούρλο!Χαοτικός έγραψε: 02 Μάιος 2018, 18:09Για να μην έχουν την τελευταία κουβέντα. Ψάχνουν τρόπο να διατηρούν στην επιφάνεια την ομοφοβία τους
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Η αληθεια ειναι οτι καλο να υιοθετουν παιδια μονο straight ζευγάρια.Απο εκει και περα σε μια καπιταλιστικη κοινωνια που διαπαιδαγωγει τον τυφλο ατομικισμο και οτι τα ανηλικα παιδια ειναι ιδιοκτησια των βιολογικων γονιων σε συνδιασμο την φτωχια την εξαθλιωση και την εξαχριωση που οδηγει εκατομμυρια ανθρωπους τετοια περιστατικα θα ειναι συχνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τον τελευταιο λογο να τον εχουν
οι εμμονικοι
οι εμμονικοι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Είμαι υπέρ της υιοθεσϊας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.
-
Συριζαίος
O Δουρής και ο Nandros διαφωνούν μαζί σου
- Nandros
Πάλι διαστρέβλωση και ψέματα ρε προπαγάνδα!
Παράθεσε ΕΝΑ ποστ μου που δείχνει ότι είμαι εναντίον!
Αυτό το έχω ποστάρει στο παραδίπλα και κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ.
Έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με την συντήρηση και αρτηριοσκλήρωση του πχόρουμ, υπέρ των δικαιωμάτων μειονοτήτων, αλλά ο προπαγάνδας το αγνοεί και προσπαθεί να μου κολλήσει ταμπέλεςί!από Nandros » 16 Μαρ 2018, 16:55
.....
Και μια ειδοποίηση για τους ομοφοβικούς: Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο πάρκο στο παγκάκι με τους ομοφυλόφιλους και θα προσέχουν αμφότεροι τα παιδιά τους, κανονικά ή υιοθετημένα!
.
Μπράβο Νάνδρε
-
Συριζαίος
Στα παπαρια μας. Είσαι ομοφοβικος.Nandros έγραψε: 02 Μάιος 2018, 22:46Πάλι διαστρέβλωση και ψέματα ρε προπαγάνδα!
Αυτό το έχω ποστάρει στο παραδίπλα και κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ.Έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με την συντήρηση και αρτηριοσκλήρωση του πχόρουμ, υπέρ των δικαιωμάτων μειονοτήτων, αλλά ο προπαγάνδας το αγνοεί και προσπαθεί να μου κολλήσει ταμπέλεςί!από Nandros » 16 Μαρ 2018, 16:55
.....
Και μια ειδοποίηση για τους ομοφοβικούς: Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο πάρκο στο παγκάκι με τους ομοφυλόφιλους και θα προσέχουν αμφότεροι τα παιδιά τους, κανονικά ή υιοθετημένα!![]()
.
Συριζαίε αν σου πουν για το συγκεκριμένο σκουπίδι, να το ρίξουν κυριολεκτικά στην πυρα, θα είσαι υπερ ή κατά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Συριζαίος
Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής σε ανάλογες περιπτώσειςΕρμής έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:53 Συριζαίε αν σου πουν για το συγκεκριμένο σκουπίδι, να το ρίξουν κυριολεκτικά στην πυρα, θα είσαι υπερ ή κατά;
Όμορφα, συμφωνούμε λοιπόν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Nandros
Αφού δεν έχεις παπόρια ρε ψευταρά και συκοφάντη προπαγάνδα των 0,60 ανά ποστ!Συριζαίος έγραψε: 04 Μάιος 2018, 01:34Στα παπαρια μας. Είσαι ομοφοβικος.Nandros έγραψε: 02 Μάιος 2018, 22:46Πάλι διαστρέβλωση και ψέματα ρε προπαγάνδα!
Αυτό το έχω ποστάρει στο παραδίπλα και κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ.Έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με την συντήρηση και αρτηριοσκλήρωση του πχόρουμ, υπέρ των δικαιωμάτων μειονοτήτων, αλλά ο προπαγάνδας το αγνοεί και προσπαθεί να μου κολλήσει ταμπέλεςί!από Nandros » 16 Μαρ 2018, 16:55
.....
Και μια ειδοποίηση για τους ομοφοβικούς: Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο πάρκο στο παγκάκι με τους ομοφυλόφιλους και θα προσέχουν αμφότεροι τα παιδιά τους, κανονικά ή υιοθετημένα!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 39649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 0 Απαντήσεις