!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγαλοοικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Ας με διαγράψουν, θα κάνω δικό μου κόμμα»
Μεγαλοοικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Ας με διαγράψουν, θα κάνω δικό μου κόμμα»
Η βουλευτής που προσχώρησε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από την Ένωση Κεντρώων, βγήκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σπάζοντας το εμπάργκο και είπε ότι μπορεί να φτιάξει δικό της κόμμα.
Νέος πονοκέφαλος στην κυβερνητική πλειοψηφία.
Τη στιγμή που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά 145 βουλευτές και τα νομοσχέδια θα περνούν από εδώ και πέρα με ονομαστικές ψηφοφορίες, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ και λέγοντας μάλιστα «αν θέλουν ας με διαγράψουν».
«Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν», είπε χαρακτηριστικά.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου, εξελέγη αρχικά βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων και στη συνέχεια προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα πάντως δήλωσε πως αν ο Βασίλης Λεβέντης της ζητήσει να παραδώσει την έδρα της θα το έκανε.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης, η δήλωση της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι ενδέχεται να φτιάξει δικό της κόμμα.«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... -moy-komma
Νέος πονοκέφαλος στην κυβερνητική πλειοψηφία.
Τη στιγμή που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά 145 βουλευτές και τα νομοσχέδια θα περνούν από εδώ και πέρα με ονομαστικές ψηφοφορίες, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ και λέγοντας μάλιστα «αν θέλουν ας με διαγράψουν».
«Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν», είπε χαρακτηριστικά.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου, εξελέγη αρχικά βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων και στη συνέχεια προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα πάντως δήλωσε πως αν ο Βασίλης Λεβέντης της ζητήσει να παραδώσει την έδρα της θα το έκανε.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης, η δήλωση της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι ενδέχεται να φτιάξει δικό της κόμμα.«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... -moy-komma
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Re: Μεγαλοοικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Ας με διαγράψουν, θα κάνω δικό μου κόμμα»
Καταλαβαινεις τι ερχεται οταν και η Μεγαλοοικονομου σε γραφει στα @@ της.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ζόρικα τα πράγματα για την κυβέρνηση μειοψηφίας.Ίσως θα έπρεπε να τον ακούμε από εδώ και πέρα τον Σορος και τις προβλέψεις του γιατί πέφτουν μέσα.Είχε πει οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές ή και πιο πριν.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Μετά τις γκαζοζες τώρα αυτό. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να περνάει τους τελευταίους του μήνες ως κυβέρνηση η κατάσταση χειροτερεύει όλο και πιο πολύ.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Eθνικοκοινωνιστης
το θεατρο σκιων του κοινοβουλιο προμηνυει εθνικες καταστροφες και θυμιζει σερβικο κοινοβουλιο μετα τον μιλοσεβιτς
εμπρος για την δημιουργια της αιγειακης συνομοσπονδιας
εμπρος για την δημιουργια της αιγειακης συνομοσπονδιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν νομιζετε under οτι ειμαστε κυβερνηση μειοψηφιας πεστε του Κουλη να κανει προταση μομφης.
.
.
Πήγε ο μάγκας Παπαχριστόπουλος να παραιτηθεί και του λέει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, κάτσε λίγο ακόμα ρε πουλάκι μου,πρέπει ψηφιστεί και το σύμφωνο ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Ξεφτίλες βολευτές ενός ξεφτιλισμένου συστήματος.
Ξεφτίλες βολευτές ενός ξεφτιλισμένου συστήματος.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
stergiosbik
Με αυτη τη φατσα τι κομμα να κανει.
Το πολυ πολυ για κανα σκιαχτρο σε χωραφια.
Το πολυ πολυ για κανα σκιαχτρο σε χωραφια.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Θεοδώρα Μεγαλοϊδεάτη έπρεπε να λέγεται..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- wooded glade
Ο Φωφικός χώρος ...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Χαχα, όντωςunder έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:35 Καταλαβαινεις τι ερχεται οταν και η Μεγαλοοικονομου σε γραφει στα @@ της.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Φαίνεται πηγαίνει πολύ στο στέππερ στο γυμναστήριο της βουλής, και τα σκαλιά για ν' ανέβει στο βήμα της φάνηκαν λίγα, και είπε να τ' ανέβει όλα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έμεινε τελικά κανένας στον Λεβέντη;
O επιλαχών μετεωρολόγος Καλλιάνος που έχει ήδη προσχωρήσει στη ΝΔ λέει ότι θα παραιτηθεί και αυτός εάν παραιτηθεί η Μεγαλοοικονόμου υπό την προυπόθεση ότι ο μετά από αυτον επιλαχών δεν θα είναι συριζαίος και εάν είναι θα παραιτηθεί και εκείνος
https://www.iefimerida.gr/news/476019/k ... i-kentroon
O επιλαχών μετεωρολόγος Καλλιάνος που έχει ήδη προσχωρήσει στη ΝΔ λέει ότι θα παραιτηθεί και αυτός εάν παραιτηθεί η Μεγαλοοικονόμου υπό την προυπόθεση ότι ο μετά από αυτον επιλαχών δεν θα είναι συριζαίος και εάν είναι θα παραιτηθεί και εκείνος
https://www.iefimerida.gr/news/476019/k ... i-kentroon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-