!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;
Re: Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε επειδή έπρεπε να καταρρεύσει - από κάθε άποψη αποτελούσε μια ολοτητα που είχε εξαντλήσει την ιστορική δυναμική της. Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
So hab ich dich schon unbedingt
Τι εννοείς; Πολιτιστικό αδιέξοδο την στιγμή που στις περισσότερες τέχνες συναγωνιζόταν επάξια την Δύση;Mole έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:21 Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε επειδή έπρεπε να καταρρεύσει - από κάθε άποψη αποτελούσε μια ολοτητα που είχε εξαντλήσει την ιστορική δυναμική της. Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι άλλοι ρωμαίοι δεν ήταν ρωμαίοιenaon έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:11πολύ δύσκολο έτσι, είχαμε τουλάχιστον 6 αν τα θυμάμαι καλά, τρεις ταυτόχρονα στον χρόνο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:04 το Βυζάντιο δεν ήταν Βυζάντιο, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ας ξεκινήσουμε από εκεί
Σκέτο αυτοκρατορία, με βασίλεια και σημεία επιρροής μάλλον πρέπει για αρχή, και άλλους ρωμαίους για εχθρούς![]()
επειδή καπηλεύτηκαν την κληρονομιά της Ρώμης δεν καθίστανται ρωμαίοι
μήπως θες να σου θυμίσω την πλαστογράφηση της Δωρεάς του Κωνσταντίνου από τον Πάπα;
βάσει της ψευτοδικαιοδοσίας αυτού του εγγράφου ο παπας ανακήρυξε "αυτοκράτορα των ρωμαίων" τον καρλομάγνο
μοναδικός νόμιμος αυτοκράτωρ των ρωμαίων ήταν ο αυτοκράτορας της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας
όλοι οι υπόλοιποι δεν είχαν καμία δικαιοδοσία στην ρωμαϊκότητα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν ίσχυε αυτό που γράφεις, δεν θα άντεχε για μία χιλιετίαMole έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:21 Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
προφανώς και είσαι προκατειλημμένος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
να τα πεις στην Ρουμανία αυτά, που το λέμε τούρκικα και μπερδευόμαστε, Ρωμανία-Romania είναιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:24 όλοι οι υπόλοιποι δεν είχαν καμία δικαιοδοσία στην ρωμαϊκότητα
Ναι, ως βρυκόλακας.άντεξε μία χιλιετία
So hab ich dich schon unbedingt
-
User_601
Οσοι διαβαζουν τα ποστ μου ξερουν πολυ καλα οτι ουδεμια σχεση εχω με εθνικισμο.
Ομως η ισοπεδωση των παντων ή ο εθνικισμος ειναι λαθος.
Ειναι γνωστο οτι πολλοι κατεκτησαν και τελικα κατακτηθηκαν.Ειναι γνωστο οτι οι ρωμαιοι τελικα κατακτηθηκαν απο το ελληνικο πνευμα.Ειναι γνωστο επισης οτι εκεινα τα χρονια ελληνας θεωρουνταν αυτος που ειχε ελληνικη παιδεια.Και εχιε πολυ ευρυτερη εννοια απο την σημερινη.
Βαριεμαι να γραψω παραπανω,διοτι δνε σκοτωνομαι για τετοια θεματα,αλλα η ισοπεδωση εχει και τα ορια της.Μαθετε να ξεχωριζετε τον εθνικισμο απο την ισοπεδωση.
Ειναι γνωστο οτι πολλοι κατεκτησαν και τελικα κατακτηθηκαν.Ειναι γνωστο οτι οι ρωμαιοι τελικα κατακτηθηκαν απο το ελληνικο πνευμα.Ειναι γνωστο επισης οτι εκεινα τα χρονια ελληνας θεωρουνταν αυτος που ειχε ελληνικη παιδεια.Και εχιε πολυ ευρυτερη εννοια απο την σημερινη.
Βαριεμαι να γραψω παραπανω,διοτι δνε σκοτωνομαι για τετοια θεματα,αλλα η ισοπεδωση εχει και τα ορια της.Μαθετε να ξεχωριζετε τον εθνικισμο απο την ισοπεδωση.
+1ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:25αν ίσχυε αυτό που γράφεις, δεν θα άντεχε για μία χιλιετίαMole έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:21 Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
προφανώς και είσαι προκατειλημμένος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντησε αν θέλεις σε αυτό που σε ρώτησα πιο πάνω.
εκει που εισαι ημασταν.καλο ταξιδι, εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:37 Οσοι διαβαζουν τα ποστ μου ξερουν πολυ καλα οτι ουδεμια σχεση εχω με εθνικισμο.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τι εννοείς συναγωνιζόμασταν την δύση, την σκόνη μας τρώγανε. Όταν κατάφεραν και πέσαμε και κάναμε εξαγωγή ανθρώπινου δυναμικού και γνώσεων εκείνοι δεν άντεξαν, τους αλλάξαμε τα φώτα και πάθανε διαφωτισμό.ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:23Τι εννοείς; Πολιτιστικό αδιέξοδο την στιγμή που στις περισσότερες τέχνες συναγωνιζόταν επάξια την Δύση;Mole έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:21 Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε επειδή έπρεπε να καταρρεύσει - από κάθε άποψη αποτελούσε μια ολοτητα που είχε εξαντλήσει την ιστορική δυναμική της. Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Ιαν 2019, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι Εσθηρ θέλω να σου κάνω μια ερώτηση εδώ και καιρό. Νομίζω και από όσο θυμάμαι, ότι όταν έγραφες παλιότερα εδώ στο Φόρουμ δεν είχες επιθετικό και νευρικό ύφος, αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω παρατηρήσει ότι έχεις αποκτήσει ένα λίγο πολύ άγριο στυλ γραφής, η απορία μου είναι τι συνέβει και άλλαξες; Τώρα αν ήσουν ανέκαθεν έτσι και λαθεύω ζητώ συγνώμη.Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:37 Οσοι διαβαζουν τα ποστ μου ξερουν πολυ καλα οτι ουδεμια σχεση εχω με εθνικισμο.![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
User_601
Μπορεις να λες οτι θες,αυτο δεν σε κανει σωστο.Η βλακεια ειναι απειρη.Επιχειρηματα γιοκ,απλα χαρακτηρισμοι που σου τους επιστρεφω,.Yochanan έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:41εκει που εισαι ημασταν.καλο ταξιδι, εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:37 Οσοι διαβαζουν τα ποστ μου ξερουν πολυ καλα οτι ουδεμια σχεση εχω με εθνικισμο.![]()
Συμφωνώ. Το είπα ίσως λίγο περισσότερο ευγενικά από ότι χρειαζόταν. Είναι πράγματι μεγάλη η συμμετοχή των λογίων που καταφεύγουν σε Ιταλικές κυρίως πόλεις σε αυτό που ονομάζουμε "Αναγέννηση"enaon έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:43τι εννοείς συναγωνιζόμασταν την δύση, την σκόνη μας τρώγανε. Όταν κατάφεραν και πέσαμε και κάναμε εξαγωγή ανθρώπινου δυναμικού και γνώσεων, εκείνοι δεν άντεξαν πάθανε διαφωτισμό.ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:23Τι εννοείς; Πολιτιστικό αδιέξοδο την στιγμή που στις περισσότερες τέχνες συναγωνιζόταν επάξια την Δύση;Mole έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:21 Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε επειδή έπρεπε να καταρρεύσει - από κάθε άποψη αποτελούσε μια ολοτητα που είχε εξαντλήσει την ιστορική δυναμική της. Η εξιδανικευση δε του ανατολικού τμήματος είναι ακόμα πιο υποπτη, αυτό που προσπαθείτε να εξευγενισετε (μαλλον για αυτιστικούς-εθνικιστικούς λόγους) ήταν ένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό αδιέξοδο.
Ωστόσο ας μας πει και ο ίδιος τι εννοεί. Ίσως βλέπει κάτι διαφορετικό.
μα δε σε χαρακτηρισα Εσθηρ. αυτο που βλεπω σου λεω χωρις χαρακτηρισμους η επικριτικη διαθεση. αυτα που λες εχουν συζητηθει 1000 φορες και μαλιστα ειναι τα ιδια που ελεγε ο καθενας που εχει περασει απο ελ σχολειο οταν του ελεγαν αυτα που σου λεμε. κι εγω αυτα ελεγα. ειναι rote response, αυτοματοποιημενη. δε λες ο,τιδηποτε πρωτοτυπο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 994 Απαντήσεις
- 17957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 71 Απαντήσεις