!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιπρας: «Ακροδεξιοί λαϊκιστές» όσοι τασόταν κατά της Συμφωνίας
Τσιπρας: «Ακροδεξιοί λαϊκιστές» όσοι τασόταν κατά της Συμφωνίας
Ένα σύντομο διάλογο για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ.Ο Αλέξης Τσίπρας στο βίντεο που μετέδωσε ο ANT1 αρχικά ακούγεται να περιγράφει τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα κάνοντας λόγο για «ακροδεξιούς λαϊκιστές», «Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της Συμφωνίας».Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ Μακρόν τον ρωτά πόσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. «Ε, στην τελευταία διαδήλωση ήταν περίπου 70.000», απαντά ο Έλληνας πρωθυπουργός. Δεδομένου ότι ο διάλογος γίνεται στα αγγλικά, ο Αλέξης Τσίπρας διευκρινίζει το νούμερο «Όχι 17, 70», λέει.
Και για να είναι σίγουρος ότι ο Γάλλος ομόλογος του κατάλαβε, ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί και πάλι, «7 – 0», σχηματίζοντας με το χέρι το 7 και το 0, συμπληρώνοντας ότι «δεν ήταν τόσο ογκώδες».
«Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;» ξαναρωτά ο Μακρόν. «Ναι, έτσι νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέφτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους», απαντά ο Αλέξης Τσίπρας.
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... -symfonias
Και για να είναι σίγουρος ότι ο Γάλλος ομόλογος του κατάλαβε, ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί και πάλι, «7 – 0», σχηματίζοντας με το χέρι το 7 και το 0, συμπληρώνοντας ότι «δεν ήταν τόσο ογκώδες».
«Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;» ξαναρωτά ο Μακρόν. «Ναι, έτσι νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέφτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους», απαντά ο Αλέξης Τσίπρας.
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... -symfonias
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Re: Τσιπρας: «Ακροδεξιοί λαϊκιστές» όσοι τασόταν κατά της Συμφωνίας
Ειναι ντροπη για την Ελλαδα να εχει πρωθυπουργο καποιον που τα Αγγλικα του ειναι κατωτερα και απο επιπεδο Palso....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θυμίζει γαύρο στην Ευρώπη, πια, αηδία.Apergos8 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:31 Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ Μακρόν τον ρωτά πόσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. «Ε, στην τελευταία διαδήλωση ήταν περίπου 70.000», απαντά ο Έλληνας πρωθυπουργός. Δεδομένου ότι ο διάλογος γίνεται στα αγγλικά, ο Αλέξης Τσίπρας διευκρινίζει το νούμερο «Όχι 17, 70», λέει.
Όποτε βγαίνει έξω, γινόμαστε ρόμπα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ειπε αλεκσις αναδειχθείς σε...ηγετη από την πορτοκααλενια του 2008
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ο δυτικός κόσμος πρέπει να πάρει θέση στο πλευρό του Αλέξη απέναντι στους ακροδεξιούς λαϊκιστές. Αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν για το πως, ας πάρουν μια μεταφράστρια στη νοηματική γλώσσα.
Αφού γίνει αυτό, ας του δώσουν και το Νόμπελ ειρήνης.
Αφού γίνει αυτό, ας του δώσουν και το Νόμπελ ειρήνης.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Κλαίω...Apergos8 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:31
Άκου εκεί "νομίζω"....
Θα πάρει κάνα 15% στεναχωρεμένο στις εκλογές και θα πει: "Μα νόμιζα ότι συμφωνούσαν...."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksmyrn την 30 Ιαν 2019, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Απόλυτο δίκιο έχει ο Τσίπρας. Απλώς θα ήταν ορθότερο να πει "ακροδεξιοί εθνικιστές" που είναι ακριβέστερος όρος.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και υπουργό Οικονομικών που δεν έχει Lower στα ελληνικά.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:35 Ειναι ντροπη για την Ελλαδα να εχει πρωθυπουργο καποιον που τα Αγγλικα του ειναι κατωτερα και απο επιπεδο Palso....
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Good point!brb και tyt έγραψε: 30 Ιαν 2019, 17:00Και υπουργό Οικονομικών που δεν έχει Lower στα ελληνικά.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:35 Ειναι ντροπη για την Ελλαδα να εχει πρωθυπουργο καποιον που τα Αγγλικα του ειναι κατωτερα και απο επιπεδο Palso....![]()
- wooded glade
Καλά οι εικόνες αυτών των θείων με τον Τσίπρα πρέπεινα γίνουν viral.
Δεν έχει γίνει μεγαλύτερη προσβόλα κατά του Ελληνικού λαού ποτέ.
Από ποιόν ; Από τον Κίσσινγκερ το 1974 ; Δεν ξέρω τι έκανε αλλά αυτός είχε κρυφτεί τότε και έλεγε "δεν φταίω εγώ ο κακομοίρης, σνιφ".
Από τον Χίτλερ ; Κι αυτός έβγαλε το ανθρωπάκι ένα λόγο και μας επαίνεσε για την αντίσταση στο Ρούπελ.
Από τους μπρεξιτέρος ; Αυτοί έλεγαν υπέρ της Τουρκίας αλλά δεν κορόϊδευαν την Ελλάδα.
Δεν έχει υπάρξει.
Δεν έχει γίνει μεγαλύτερη προσβόλα κατά του Ελληνικού λαού ποτέ.
Από ποιόν ; Από τον Κίσσινγκερ το 1974 ; Δεν ξέρω τι έκανε αλλά αυτός είχε κρυφτεί τότε και έλεγε "δεν φταίω εγώ ο κακομοίρης, σνιφ".
Από τον Χίτλερ ; Κι αυτός έβγαλε το ανθρωπάκι ένα λόγο και μας επαίνεσε για την αντίσταση στο Ρούπελ.
Από τους μπρεξιτέρος ; Αυτοί έλεγαν υπέρ της Τουρκίας αλλά δεν κορόϊδευαν την Ελλάδα.
Δεν έχει υπάρξει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa