!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούλης: υψηλό κόστος εργασίας τα 650 ευρώ μεικτά!!!!!
Re: Κούλης: υψηλό κόστος εργασίας τα 650 ευρώ μεικτά!!!!!
Έχει πει ένα άλλο ωραίο το καλύτερο βιογραφικό της χώρας:"Δεν έχω ζήσει ποτέ με 800 ευρώ το μήνα και εύχομαι να μη χρειαστεί".Άρα αυτό που δημοσίευσε ο Αρίστος για τα 650 είναι περιττό αν το έγραψε και το έσβησε ή δεν το έγραψε καν αυτός που διαχειρίζεται το λογαριασμό του.
- wooded glade
Δεν είπα βολεμένος ελέω ΝΔ, που δεν το ξέρω κιόλας.Pirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:12wooded glade έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:04Βολεμένοι εναντίον απολυμένων.Pirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:00 Μα τι παρτσακλό είναι αυτός ο Κουλης.
Αλλά τι να πει κανείς για αυτόν μπανανα που θεωρεί παρωχημένο το να δουλεύει κάνεις στην ίδια εργασία και 8ωρο.
Ουγκανο από τα λίγα.
Όχι αγαπητέ μου. Εγώ δεν είχα βύσμα, δηλαδή δεν ήμουν ποτέ ΝΔ, για να είμαι βολεμένος.
Σπούδασα, δουλεύω στον ιδιωτικό 5ομεα και σύντομα θα έχω το δικό μου μαγαζίαζι με την αδερφή μου.
Ας μην σε απασχολώ άλλο όμως από την δουλειά σου. Θα σου έχει στείλει πολλή θεματολογία η ΝΔ σου για να δημοσιεύσεις εδώ.
Είπα βολεμένος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αν το έγραφες αυτό θα ήταν πλεονασμός.wooded glade έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:28Δεν είπα βολεμένος ελέω ΝΔ, που δεν το ξέρω κιόλας.Pirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:12
Όχι αγαπητέ μου. Εγώ δεν είχα βύσμα, δηλαδή δεν ήμουν ποτέ ΝΔ, για να είμαι βολεμένος.
Σπούδασα, δουλεύω στον ιδιωτικό 5ομεα και σύντομα θα έχω το δικό μου μαγαζίαζι με την αδερφή μου.
Ας μην σε απασχολώ άλλο όμως από την δουλειά σου. Θα σου έχει στείλει πολλή θεματολογία η ΝΔ σου για να δημοσιεύσεις εδώ.
Είπα βολεμένος.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
- wooded glade
Συριζέϊκη χορωδία - μαντολινάτα.BILLO έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:20Η μακροχρονη εμπειρια μας σε καθε κοινωνια, δειχνει οτι η ο μισθος θα ισορροπισει για τους ανειδικευτους στις χειροτερες δυνατες για αυτους συνθηκες, σε εκεινο ομως ακριβως το σημειο που μπορει απλα να δουλευει γενικοτερα το συστημα και η αγορα, με τα περισσοτερα δυνατα κερδη για τον εργοδοτη και τα λιγοτερα δυνατα οφελη για τον εργαζομενο. Αυτο ενα κρατος δικαιου δε το θελει.wooded glade έγραψε: 29 Ιαν 2019, 23:55Δεν χρειάζεται.BILLO έγραψε: 29 Ιαν 2019, 23:49
Η απεργεια ετσι κι αλλιως οδηγησε στον κατωτατο. Το μεγαλυτερο ποσοστο των ανειδικευτων δεν μπορουν να γινουν ειδικευμενοι και χρειαζοντε ετσι κι αλλιως ως ανειδικευτοι. Ο εργοδοτης παιζει μπαλα παντα απο την ελαφρως καλυτερη θεση που βρισκεται η και βαρεως καλυτερη θεση που βρισκεται, ο ανειδικευτος πρεπει να γεμισει το στομαχι του, ο εργοδοτης θα του πει "τοσα δινω, αν θες" και το κατεβασμα του μισθου δεν εχει σταματημο. Ο κατωτατος μισθος ειναι μια εξισορροπιστικη συνθηκη απο τις χιλιαδες η ισως και δεκαδες χιλιαδες εξισορροπιστικες συνθηκες που λειργουργουν σε ενα κρατος δικαιου, δεν ειναι ουτε μπερδεμα, ουτε κατι ιδιαιτερο, ουτε μια τεχνιτη και κατ επεκταση αφυσικη για την αγορα πραγματικοτητα, η αγορα χρειαζεται παντα ελεγχο. Το ποσο ελεγχο χρειαζεται ειναι το θεμα δεν τιθεται θεμα ομως για αν χρειαζεται.
Είναι ανοησία.
Εμένα αν μου ζητήσεις τις υπηρεσίες μου θέλω τόσα.
Πέφτω στα τόσα αν δεν γίνεται.
Αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν βγαίνει ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα του υπολογιστή.
Θα μεταφράσω ένα βιβλίο από τα Ελληνικά στ' Αγγλικά τώρα.
3 φράγκα η σελίδα είπα.
2 δεν γίνεται. Πηγαίνετε αλλού θα τους πω. Διότι και τι να τα κάνω τα 2 ;;
5 ευρώ δεν με παίρνει να πω.
Δε θελει να δουλευεις απλα και μονο για να ζεις και να εχει ρευμα ο υπολογιστης σου και καποιοι αλλοι να γινοντε μαγκες. Δε θελει να πεφτεις στα τοσα οσα απλα να ζεις για να δουλευεις. Δε θελει να προκυπτουν εθελοδουλοι η ακομα πιο απελπισμενοι που θα κατεβασουν την τιμη ακομα πιο χαμηλα απο σενα και θα παρουν τη δουλεια. Δεν υπαρχει ζητημα, η εξασφαλιση του κατωτατου μισθου ειναι απολυτα αναγκαια συνθηκη. Δεν φτασαμε σημερα σε αυτο, δε φτασαμε ευκολα σε αυτο και δε φτασαμε τυχαια σε αυτο. Το εργατικο δικαιο που τον αξιωνει ειναι επιστημη, σπουδαζεται, δεν ειναι απλα πολιτικη αποψη αριστεροστροφης η δεξιοστροφης πολιτικης.
Άσε που δεν ισχύουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Μαυροβασίλης
θα συγχαρώ εδώ τον αδέκαστο φοσιλη και θα τον καλέσω να αναλογιστεί πόσο φαύλοι και ηλίθιοι είναι τα λιμοτάγαρα που στηρίζει
(χιντ: κλάσεις κάτω από ντητζενερεητ δαπίτες και εξαιρετικά κοντά στους ομόσταβλούς των αυγούς)
(χιντ: κλάσεις κάτω από ντητζενερεητ δαπίτες και εξαιρετικά κοντά στους ομόσταβλούς των αυγούς)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Nαι, είναι γνωστό ότι η Ιρλανδία έπεσε σε κρίση από τις μαζικές επενδύσεις κι όχι λόγω τραπεζικής κρίσης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:31ο λογος που μπηκε σε μνημονιο η ιρλανδια
ξεχασαμε και την κυπρο που "επενδυσε" στο να καταστει πλυντηριο των μεγαλομαφιοζων
Ίσως μάλιστα οι ξένες επενδύσεις να ΜΗΝ είναι κι ο λόγος που τα πάει τόσο καλύτερα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Έγινε επειδή το ήθελε και το προσπάθησε, οι Αμερικανοί θα πήγαιναν στο ΗΒ αν οι συνθήκες ήταν παρόμοιες.
Κι η Πολωνία παρόμοια περίπτωση είναι.
Κι η Ελβετία πλυντήριο είναι. Κι η Κύπρος ήταν (απλά λόγω κυπριακού dna ήταν εντελώς ανίκανοι). Ποιο είναι το πρόβλημα σου;brb και tyt έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:29 Το πλυντήριο; Και δεν ξεπέρασε την κρίση, πρέπει να γίνει κρατικό μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων το 1.2 τρισ ευρώ που χρωστάνε οι τράπεζες της.
Άσε που η Ιρλανδία ΔΕΝ είναι πλυντήριο επειδή έχει χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Τουλάχιστον,δεν είναι μόνο αυτό
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι η Ελβετία πλυντήριο είναι. Κι η Κύπρος ήταν (απλά λόγω κυπριακού dna ήταν εντελώς ανίκανοι). Ποιο είναι το πρόβλημα σου;brb και tyt έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:29 Το πλυντήριο; Και δεν ξεπέρασε την κρίση, πρέπει να γίνει κρατικό μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων το 1.2 τρισ ευρώ που χρωστάνε οι τράπεζες της.
Άσε που η Ιρλανδία ΔΕΝ είναι πλυντήριο επειδή έχει χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Τουλάχιστον,δεν είναι μόνο αυτό
[/quote]
Ας παραμείνουμε στην πραγματική οικονομία.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Αν δεν κάνω λάθος είσαι κκε και αντινεοφιλελεύθερος.Πραγματικά θεωρείς ότι είναι πρότυπο μια χώρα που κατά κύριο λόγο κάνουν φοροδιαφυγή μεγάλες αμερικάνικες πολυεθνικές;Πιστεύεις αλήθεια ότι θα μπορούσε να είναι άλλοι πλην αυτών όταν ήταν το μόνο νησί-κράτος που είναι αγγλόφωνο,με μικρό πληθυσμό και εντός ΕΕ;Σου κοινοποιώ ότι η χώρα αυτή διατηρεί δεκάδες μεταναστών στην Αμερική και η πλειοψηφεία των μπάτσων στις ΗΠΑ είναι ιρλανδοί.Μέχρι και πρόεδρο έβγαλαν και ας τον δολοφόνησε το βαθύ κράτος.Τίποτα δεν προσπάθησαν,ήταν σαν να κληρονομεί ένας τυχερός τεμπέλης τα λεφτά του πατέρα του.elchav έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:46Έγινε επειδή το ήθελε και το προσπάθησε, οι Αμερικανοί θα πήγαιναν στο ΗΒ αν οι συνθήκες ήταν παρόμοιες.
Κι η Πολωνία παρόμοια περίπτωση είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 30 Ιαν 2019, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προτείνω να παίρνουν οι Βουλευτές 600 ευρώ ως καλό παράδειγμα.
Ordem e Progresso.
Κάνεις λάθος,δεν είμαι ΚΚΕ.-71 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:55 Αν δεν κάνω λάθος είσαι κκε και αντινεοφιλελεύθερος.Πραγματικά θεωρείς ότι είναι πρότυπο μια χώρα που κατά κύριο λόγο κάνουν φοροδιαφυγή μεγάλες αμερικάνικες πολυεθνικές;Πιστεύεις αλήθεια ότι θα μπορούσε να είναι άλλοι πλην αυτών όταν ήταν το μόνο νησί-κράτος που είναι αγγλόφωνο,με μικρό πληθυσμό και εντός ΕΕ;Σου κοινοποιώ ότι η χώρα αυτή διατηρεί δεκάδες μεταναστών στην Αμερική και η πλειοψηφεία των μπάτσων στις ΗΠΑ είναι ιρλανδοί.Μέχρι και πρόεδρο έβγαλαν και ας τον δολοφόνησε το βαθύ κράτος.Τίποτα δεν προσπάθησαν,ήταν σαν να κληρονομεί ένας τυχερός τεμπέλης τα λεφτά του πατέρα του.
Όσο κι αν θέλουμε να μιλάμε για την ΕΕ και τα τόσα θετικά της, στο τέλος της ημέρας η χώρα κάπως θα πρέπει να πορευτεί με όποιο σύστημα κι αν είναι αυτό.
Με 170% λόγο χρέους προς ΑΕΠ δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς αν θα είναι ηθικό να γίνεις φορολογικός παράδεισος ή καταφύγιο φοροφυγαδων.
Αρπάζεις την ευκαιρία αλλιώς η χώρα ερημώνει και παίρνουν τη θέση σου Ρουμάνοι/Ιρλανδία/Λουξεμβούργιοι
Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα της Ιρλανδίας η γλώσσα όντως αλλά έκαναν πραγματικές μεταρρύθμισεις. Εμείς εδώ ταιζουμε ακόμα την Ακρίτα ως άγαμη θυγατέρα και το 20% των ΔΥ δίνει το παρών στην υπηρεσία πιο σπάνια κι από μαθητή ΕΠΑΛ τις πρώτες ώρες. Γάμα τα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σου εξήγησα ότι για να γίνει φορολογικός παράδεισος πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.Το μόνο ελληνικό μέρος που γινόταν να γίνει ήταν η Κύπρος και έγινε επειδή υπήρχαν ρώσσοι που την προτιμούσαν ως φιλορώσσικο πλυντήριο εντός των δυτικών θεσμών.Η ιρλανδία είναι κάτι αντίστοιχο για τη χαμηλή φορολογία αμερικάνικων κολοσσών τύπου γκουγκλ.Η ιρλανδία είναι μια χώρα με μεγάλη παροικία στις ηπα η οποία αναπαράγει σε μεγάλο αριθμό μπάτσους.Ενώ είσαι συμπαθής λες στο συγκεκριμένο εντελώς ασυνάρτητα πράγματα,αδερφέ.Πολλά είναι τα στραβά της Ελλάδας,αλλά καλείσαι να μας πεις ποιοι θα έρχονταν να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα είτε αν αυτή ήταν πλυντήριο είτε χώρα χαμηλού φορολογικού συντελεστή.Σου απαντάω εγώ,κανείς.Το πόσο πιστεύουν οι ίδιοι οι έλληνες κεφαλαιούχοι και ντόπιοι αστοί στη χώρα τους φάνηκε με την κρίση που τα στείλανε όλα έξω,κέρμα κέρμα.elchav έγραψε: 30 Ιαν 2019, 01:05Κάνεις λάθος,δεν είμαι ΚΚΕ.-71 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:55 Αν δεν κάνω λάθος είσαι κκε και αντινεοφιλελεύθερος.Πραγματικά θεωρείς ότι είναι πρότυπο μια χώρα που κατά κύριο λόγο κάνουν φοροδιαφυγή μεγάλες αμερικάνικες πολυεθνικές;Πιστεύεις αλήθεια ότι θα μπορούσε να είναι άλλοι πλην αυτών όταν ήταν το μόνο νησί-κράτος που είναι αγγλόφωνο,με μικρό πληθυσμό και εντός ΕΕ;Σου κοινοποιώ ότι η χώρα αυτή διατηρεί δεκάδες μεταναστών στην Αμερική και η πλειοψηφεία των μπάτσων στις ΗΠΑ είναι ιρλανδοί.Μέχρι και πρόεδρο έβγαλαν και ας τον δολοφόνησε το βαθύ κράτος.Τίποτα δεν προσπάθησαν,ήταν σαν να κληρονομεί ένας τυχερός τεμπέλης τα λεφτά του πατέρα του.
Όσο κι αν θέλουμε να μιλάμε για την ΕΕ και τα τόσα θετικά της, στο τέλος της ημέρας η χώρα κάπως θα πρέπει να πορευτεί με όποιο σύστημα κι αν είναι αυτό.
Με 170% λόγο χρέους προς ΑΕΠ δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς αν θα είναι ηθικό να γίνεις φορολογικός παράδεισος ή καταφύγιο φοροφυγαδων.
Αρπάζεις την ευκαιρία αλλιώς η χώρα ερημώνει και παίρνουν τη θέση σου Ρουμάνοι/Ιρλανδία/Λουξεμβούργιοι
Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα της Ιρλανδίας η γλώσσα όντως αλλά έκαναν πραγματικές μεταρρύθμισεις. Εμείς εδώ ταιζουμε ακόμα την Ακρίτα ως άγαμη θυγατέρα και το 20% των ΔΥ δίνει το παρών στην υπηρεσία πιο σπάνια κι από μαθητή ΕΠΑΛ τις πρώτες ώρες. Γάμα τα
Κυριάκος Μητσοτάκης και μισθολογικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-