!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνιδες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
fagano3

Re: Ελληνιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Νταρνάκας έγραψε: 01 Μάιος 2018, 22:51
fagano3 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 20:14

Στην νοτια και κεντρικη Ελλαδα ειχε τον μεσαιωνα.Εδω μιλαμε για περιοχες που οι μισοι συγγενεις ειναι στην Ελλαδα και οι αλλοι μισοι στα σκοπια και στην Βουλγαρια αναλογα ποιος τους προλαβε στο μακεδονικο ή στον εμφυλιο.

Αρμενιοι,Αρβανιτες και παρομοιοι δημουργησαν μιξεις αλλα οι καλες ειναι με τους σλαβους.Δεν συγκρινονται τωρα σλαβες με αρμενιους ,αρβανιτες και ποντιους.
Kαλά, εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι Βούλγαροι, Σέρβοι και λοιποί Βαλκάνιοι είναι καθαρόαιμοι Σλάβοι; Οι περισσότεροι είναι απόγονοι εκσλαβισμένων παλαιοβαλκανικών λαών, Θράκες, Δάκες, Παίονες, Ιλλυριοί κ.α., οπότε ανθρωπολογικά δε διαφέρουν και πολύ από τους Αρβανίτες. Έχεις μυθοποιήσει τη γυναικεία σλαβική ομορφιά μου φαίνεται. Στην πραγματικότητα, οι πιο όμορφες γυναίκες στις σλαβικές χώρες είναι αυτές που δεν έχουν εμφανή τα κλασικά σλαβικά χαρακτηριστικά
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
Σερβοι,Βουλγαροι μπορει να μην ειναι καθαροαιμοι Σλαβοι αλλα ειναι σιγουρα πιο Σλαβοι απο τους Αρβανιτες.Και στην βορεια Αλβανια οι ωραιες ειναι συνηθως απο την βορεια Αλβανια οπου ειναι διπλα στη Σερβια και οχι στα νοτια στα συνορα με Ελλαδα.

Δεν ειναι θεμα μυθοποιησης,ειναι θεμα πραγματικοτητας.Ελληνες,Αρμενιοι,Καυκασιοι,μεσανατολιτες ως λαοι εχουν χαρακτηριστικα π.χ. τριχοφυια που παραπεμπουν πιο πολυ στο αρσενικο παρα στο θηλυκο.Η μεση πελοποννησια,κυπρια,ποντια αν δεν περιποιηθει τον εαυτο της θα ειναι σαν την Άνις Οντ Ντόουελ.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:20 Σήμερα βγάλαμε ωραία τη Δρακούλαινα και άσχημη την Κορινθίου. Φορουμάρα.
ναι ρε, ήταν στα κυκλώματα γιαυτό. Απο την τιβί εξέπεμπαν υποσυνείδητα μνμτα "είναι νάρα, είναι νάρα, είναι νάρα" γιαυτο και την πατάμε οι αδαής.
Μπάζο είναι, χοντροκώλα, ασχημομούρα και σερνικοφέρνει.
Πιθανό να είναι και ιλουμινάτι δρακονιανή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:19
Cecily Anne έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:20 Σήμερα βγάλαμε ωραία τη Δρακούλαινα και άσχημη την Κορινθίου. Φορουμάρα.
ναι ρε, ήταν στα κυκλώματα γιαυτό. Απο την τιβί εξέπεμπαν υποσυνείδητα μνμτα "είναι νάρα, είναι νάρα, είναι νάρα" γιαυτο και την πατάμε οι αδαής.
Μπάζο είναι, χοντροκώλα, ασχημομούρα και σερνικοφέρνει.
Πιθανό να είναι και ιλουμινάτι δρακονιανή
Ρε συ άλλο μπάζο όπως λες και άλλο δεν μου αρέσει κάτι πάνω της ή κάποια χαρακτηριστικά της αντροφέρνουν σε κάποιες φωτό. Δεν είπα δεν είναι όμορφη αλλά θεωρώ άλλες πολύ πιο όμορφες από την Κορινθίου. Αναφέρομαι σε πρόσωπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες Μουσουλμάνοι ψάχνονται και αυτοί.

http://www.lovehabibi.com/muslims/greek-muslims/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

-Πώς έγινε αλήθεια αυτή η γνωριμία...;;;Ποτέ δεν έχετε μιλήσει γι' αυτό και κανείς δεν ξέρει...να βάλουμε εδώ και τη Μαρία στη συζήτησή μας...Μαρία μου,όμορφη που δικαιώνεις τους τίτλους που σου έχουν δοθεί,ομολογώ δεν το περίμενα...συνήθως οι φωτογραφίες μας δείχνουν πιο εντυπωσιακές αλλά εσύ είσαι από κοντά ακόμη πιο όμορφη...θα μας πεις εσύ πώς έγινε η γνωριμία;

-Δήμητρά μου σ' ευχαριστώ...σου εύχομαι να 'χεις ότι ποθείς...τον Αχιλλέα τον ήξερα όπως όλοι μας φυσιογνωμικά..είχαμε συνυπάρξει σε ίδιους χώρους μαζί αλλά δεν είχαμε γνωριστεί...πάντα μου άρεσε αλλά οι συνθήκες ζωής μας, τόσο του Αχιλλέα όσο και οι δικές μου δεν επέτρεπαν γνωριμία...Ώσπου έφτασε η μέρα, που ίσως ήταν εκείνη η στιγμή σωστή και κατάλληλη πια..έπαιζε ο Αχιλλέας και κάποια στιγμή μετά από αρκετή ώρα και διάστημα κατά τη διάρκεια της νύχτας πλησίασα...τον κοίταξα με κοίταξε κι έσκυψα και του είπα: ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ...σε αντίθεση με άλλη αναμενόμενη αντίδραση που θα 'χε ίσως ο καθένας εκείνος με φυσικότητα μου απάντησε κοιτώντας με: ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ... αυτό ήταν...δεν πίστευα ότι θα ζούσα κυριολεκτικά τον κεραυνοβόλο έρωτα…

http://www.creteonair.eu/2018/01/synent ... -mazi.html

Ορίστε πέσιμο πανέμορφης Ελληνίδας, τίποτα από όσα λέτε. :g030:
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ισα που κρατιεμαι να μην πω κακια για την "πανεμορφη ελληνιδα"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
paul25

alekhine έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:09 ισα που κρατιεμαι να μην πω κακια για την "πανεμορφη ελληνιδα"
Έλα πες, δε σου αρέσει;
Άβαταρ μέλους
alekhine

paul25 έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:12
alekhine έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:09 ισα που κρατιεμαι να μην πω κακια για την "πανεμορφη ελληνιδα"
Έλα πες, δε σου αρέσει;
δεν ειναι αυτο
ειναι οτι αυτο που λεει
είχαμε συνυπάρξει σε ίδιους χώρους μαζί αλλά δεν είχαμε γνωριστεί...πάντα μου άρεσε αλλά οι συνθήκες ζωής μας, τόσο του Αχιλλέα όσο και οι δικές μου δεν επέτρεπαν γνωριμία
μου φαινεται φοβερο παπατζιλικι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
paul25

Και πάλι, αυτή άμεση κίνηση της, (αν πιστέψουμε ότι είναι αληθής) είναι σοκαριστική για τόσο όμορφη Ελληνίδα.
Αλλά και γιατί να πει ψέματα; Ποιος ο λόγος;
Άβαταρ μέλους
alekhine

paul25 έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:17 Και πάλι, αυτή άμεση κίνηση της, (αν πιστέψουμε ότι είναι αληθής) είναι σοκαριστική για τόσο όμορφη Ελληνίδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eγώ δε θεωρώ ότι στα νησιά έχει ωραίους κατοίκους (άντρες-γυναίκες). Από νησί είμαι κι εγώ, θα μπορούσα να λέω άλλα.
Ποτέ δεν μ'άρεσε κανένας. Και δεν είναι ότι για εμφάνιση έχω και γαμώ τα υψηλά κριτήρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Cecily Anne έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:22 Eγώ δε θεωρώ ότι στα νησιά έχει ωραίους κατοίκους (άντρες-γυναίκες). Από νησί είμαι κι εγώ, θα μπορούσα να λέω άλλα.
Ποτέ δεν μ'άρεσε κανένας. Και δεν είναι ότι για εμφάνιση έχω και γαμώ τα υψηλά κριτήρια.
Ισχύει (είμαι από το παραδίπλα νησί και μπορώ να επιβεβαιώσω).
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

paul25 έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:17 Και πάλι, αυτή άμεση κίνηση της, (αν πιστέψουμε ότι είναι αληθής) είναι σοκαριστική για τόσο όμορφη Ελληνίδα.
Για να εχουν μια πρωτοτυη ''ιστορια αγαπης''
Μπορει να εγινε καπως ετσι αλλα να το ωραιοποιησαν.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Nameless Ghoul έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:23
Cecily Anne έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:22 Eγώ δε θεωρώ ότι στα νησιά έχει ωραίους κατοίκους (άντρες-γυναίκες). Από νησί είμαι κι εγώ, θα μπορούσα να λέω άλλα.
Ισχύει (είμαι από το παραδίπλα νησί και μπορώ να επιβεβαιώσω).
Φραγκοάραβες
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Στην σημερινη εποχη ουσιαστικα δεν υπαρχει ασχημη γυναικα.Υπαρχει γυναικα που δεν περιποιειται τον εαυτο της.

Εδω εγινε σεξ σιμπολ το καραμπαζο απο την Αρμενια και πορνοσταρ το αρχιμπαζο απο το Λιβανο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”