!!! DEVELOPMENT MODE !!!
70 χρόνια Ισραήλ
- MiGiSukhoI
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Beria δεν θα τα λέμε πάλι.
Οι Εβραίοι που κατοικούν στο Ισραήλ σήμερα δεν έχουν καμιά σχέση με τους Εβραίους προ της δημιουργίας του Ισραήλ και ο Σιωνισμός είναι ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ. Δεν είναι προοδευτικός, σοσιαλιστικός.
Οι Εβραίοι που κατοικούν στο Ισραήλ σήμερα δεν έχουν καμιά σχέση με τους Εβραίους προ της δημιουργίας του Ισραήλ και ο Σιωνισμός είναι ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ. Δεν είναι προοδευτικός, σοσιαλιστικός.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Αυτή είναι ανιστόρητη και ακροδεξιά θέσηMiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:09 Beria δεν θα τα λέμε πάλι.
Δεν υπάρχει ένας σιωνισμός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- MiGiSukhoI
Ναι, ναι θίγεσαι για το φασιστικό κρατικό μόρφωμα και τους λαθρέποικους Ισραηλινούς;
Ο σημερινός Σιωνισμός εξυπηρετεί το Κεφάλαιο και τους Εβραίους Καπιταλιστές και είναι φασιστικός.
Βέβαια όποιος πει κουβέντα για τους φασίστες του Ισραηλινούς είναι ακροδεξιός.
Σκανδαλωδώς έχουν οικειοποιηθεί τον όρο Ολοκαύτωμα και την Σημιτική καταγωγή.
Κρεμάλα στους φασίστες τους Σιωνιστές!
Ο σημερινός Σιωνισμός εξυπηρετεί το Κεφάλαιο και τους Εβραίους Καπιταλιστές και είναι φασιστικός.
Βέβαια όποιος πει κουβέντα για τους φασίστες του Ισραηλινούς είναι ακροδεξιός.
Σκανδαλωδώς έχουν οικειοποιηθεί τον όρο Ολοκαύτωμα και την Σημιτική καταγωγή.
Κρεμάλα στους φασίστες τους Σιωνιστές!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Έχεις ακούσει αν γίνονται εκλογές στο Ισραήλ, αν έχει βουλή και αν αλλάζει συχνά ο πρωθυπουργός;MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:20 Ναι, ναι θίγεσαι για το φασιστικό κρατικό μόρφωμα και τους λαθρέποικους Ισραηλινούς;
Όταν το χωνέψεις σύγκρινε το πολίτευμα του με τους ισόβιους δικτάτορες στις μαύρες και κόκκινες δικτατορίες που πέρασαν από την ιστορία.
Γιατί, επιβάλει φασιστικές δικτατορίες στον κόσμο;MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:20 Ο σημερινός Σιωνισμός εξυπηρετεί το Κεφάλαιο και τους Εβραίους Καπιταλιστές και είναι φασιστικός.
Εσύ και να μην πεις τίποτα για τους Εβραίους το ίδιο ακριβώς με τους ακροδεξιούς είσαι.MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:20 Βέβαια όποιος πει κουβέντα για τους φασίστες του Ισραηλινούς είναι ακροδεξιός.
Ας τα έπαιρναν άλλοι πρώτοι.MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 13:20 Σκανδαλωδώς έχουν οικειοποιηθεί τον όρο Ολοκαύτωμα και την Σημιτική καταγωγή.
Καθαρά φασιστικό σύνθημα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- MiGiSukhoI
Έχω και άλλες με σφαγμένες εγκύους από τους φασίστες τους Ισραηλινούς που λατρεύεις θέλεις να ανεβάσω;
Έχω και άλλες βέβαια από τα φασιστικά σιωνιστικά αποβράσματα που ξεκώλιασαν στον Λίβανο το 2006. Να τις ανεβάσω να δεις τι παθαίνουν οι σύγχρονοι Ναζί;
Έχω και άλλες βέβαια από τα φασιστικά σιωνιστικά αποβράσματα που ξεκώλιασαν στον Λίβανο το 2006. Να τις ανεβάσω να δεις τι παθαίνουν οι σύγχρονοι Ναζί;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Το ότι μαζεύεις τέτοιες φωτογραφίες είναι θέμα που για το καλό σου να το κοιτάξεις σε ψυχίατρο.MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:09 Έχω και άλλες με σφαγμένες εγκύους από τους φασίστες τους Ισραηλινούς που λατρεύεις θέλεις να ανεβάσω;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- MiGiSukhoI
Δεν τις έχω αποθηκευμένες στο PC, έχω απλά σελιδοδείκτες για να απαντάω σε Καπιταλιστές και δουλικά του Κεφαλαίου Ισραηλολάγνους και Σιωνιστολάγνους άμεσα και κατάλληλα σαν εσένα.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Northern Spirit
MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:09 Έχω και άλλες με σφαγμένες εγκύους από τους φασίστες τους Ισραηλινούς που λατρεύεις θέλεις να ανεβάσω;
Εσυ στηριζεις τον Ασαντ και τους μουλαδες της Τεχερανης που εχουνε σκοτωσει πολλα περισσοτερα παιδια..Δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οι χαρακτηρισμοί και μόνο που έχεις σ' αυτό το ποστ δείχνουν διαταραγμένη προσωπικότητα εκτός από το φασιστικό υπόβαθρο που έχεις ούτως ή άλλως.MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:13 Δεν τις έχω αποθηκευμένες στο PC, έχω απλά σελιδοδείκτες για να απαντάω σε Καπιταλιστές και δουλικά του Κεφαλαίου Ισραηλολάγνους και Σιωνιστολάγνους άμεσα και κατάλληλα σαν εσένα.
Να προσέξεις την ψυχική υγεία σου όσο είναι καιρός (αν υπάρχει καιρός ακόμα και δεν είναι αργά για σένα).
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- MiGiSukhoI
Η ευαισθησία μου και ο ανθρωπισμός μου στο θέμα της Μέσης Ανατολής και στα του Ισραήλ έχουν εξαντληθεί. Λυπάμαι.
Ότι πεις υπηρέτη του Φασιστικού Σιωνισμού. Όποιος στηρίζει το Ισραήλ, στηρίζει το Κεφάλαιο, στηρίζει τον Φασισμό.
Πρακτορίσκε της CIA τους Μουλάδες οι φίλοι σου οι Αμερικανοί τους δώσαν την εξουσία έμμεσα αφού δεν θέλαν οι προοδευτικές δυνάμεις του Ιράν να αναλάβουν τα ηνία μετά την ανατροπή του Σάχη. Μια χαρά ήταν το Ιράκ, η Συρία και η Λιβυή με Σαντάμ, Ασάντ και Καντάφι. Τα Αφεντικά σου τις κατέστησαν Βαβέλ.
Ότι πεις υπηρέτη του Φασιστικού Σιωνισμού. Όποιος στηρίζει το Ισραήλ, στηρίζει το Κεφάλαιο, στηρίζει τον Φασισμό.
Πρακτορίσκε της CIA τους Μουλάδες οι φίλοι σου οι Αμερικανοί τους δώσαν την εξουσία έμμεσα αφού δεν θέλαν οι προοδευτικές δυνάμεις του Ιράν να αναλάβουν τα ηνία μετά την ανατροπή του Σάχη. Μια χαρά ήταν το Ιράκ, η Συρία και η Λιβυή με Σαντάμ, Ασάντ και Καντάφι. Τα Αφεντικά σου τις κατέστησαν Βαβέλ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Όποιος υποστηρίζει το Ισραήλ υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που αντιμάχεται την μεσαιωνική κουλτούρα των μουσουλμανικών Αραβικών κρατών γύρω του.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Northern Spirit
MiGiSukhoI έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:27 Μια χαρά ήταν το Ιράκ, η Συρία και η Λιβυή με Σαντάμ, Ασάντ και Καντάφι.
Ε ναι μια χαρα ητανε..Αυτοι δεν σκοτωνανε παιδακια ουτε δολοφονουσανε..Αγιοι δικτατορες..![]()
Υ.Γ. Εσυ εχεις διαρκη ροπη προς τη βια...δεν υπαρχει δικτατορας του πλανητη που να μην τον στηριζεις..Να το κοιταξεις..Ειναι υποκριτικο να κατηγορεις το Ισραηλ για βια και παραλληλα να στηριζεις κιμ, κανταφι, Σανταμ, Χαμενει και οποιον αλλον σκοτωνει αθωους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- MiGiSukhoI
Ποιοι δημιουργήσαν τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό και τον στηρίξαν φίλτατε; Μήπως οι Δυτικές κυβερνήσεις που λατρεύεις για να αντιμετωπίσουν τα Αραβικά Αυτονομιστικά κινήματα που ήταν κατά βάση Μαρξιστικά;Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 14:34 Όποιος υποστηρίζει το Ισραήλ υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που αντιμάχεται την μεσαιωνική κουλτούρα των μουσουλμανικών Αραβικών κρατών γύρω του.
Ο σημερινός Σιωνισμός είναι ακραία φασιστική θεοκρατική ιδεολογία. Ποια ευρωπαϊκή κουλτούρα;
Οι πολιτικές των Δυτικών προς το Ισραήλ στην περιοχή ριζοστικοποίησαν τους Άραβες με βάση την θρησκεία. Τους Σαουδάραβες ποιοι τους στηρίζουν;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-