Γιατί σου φαίνονται τόσο πολύπλοκο όλα αγόρινα μου; Τα έχουμε ξαναπεί:Leporello έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:14Δεν νομίζω ότι αυτό που λες είναι η σωστή απάντηση. Η σωστή απάντηση είναι η εξής: Η Επιστήμη κατέρρευσε επειδή κάποιος υποστήριξε ότι η ηλικία του Σύμπαντος είναι άπειριη. Από την στιμγμή που αυτόν απέτυχε να τον ρίξει στην πυρά, αυτοπαγιδεύτηκε και πλέον δεν μπορεί να χρονολογήσει. Αφού δεν μπορεί να χρονολογήσει, τότε η ηλικία του Σύμπαντος δεν είναι δισεκατομμύρια έτη, αλλά μόνο 7.500 χρόνια. (Αυτό μου φαίνεται λίγο λογικό άλμα, αλλά θα το βελτιώσω). Λόγω τής κατάρρευσης τής Επιστήμης λοιπόν, κανένα από τα πορίσματά της δεν είναι σωστό.Vassilis_1 έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:02Δηλαδή Nandros και η παρέα σου, πάτε γυρεύοντας
να εισπράξετε την αρμόζουσα απάντηση:
- Τα πυρηνικά εργοστάσια είναι ψέματα: διάβολοι είναι μέσα και παράγουν ρεύμα!!!
- Τα αεροσκάφη δεν πετάνε μόνα τους: διαβόλους έχουν κρυμμένους που τα σηκώνουν στον αέρα.
- Τα μεταλλικά πλοία βουλιάζουν αμέσως!!! Ο κάθε ένας το ξέρει. Διαβόλοι είναι μέσα τους που δεν τα αφήνουν να βουλιάξουν...
- Τι μαγνητικοί τομογράφοι και αηδίες: παιχνίδια είναι για να κοροϊδεύουν τους αρρώστους και να τους στέλνουν μία ώρα αρχήτερα!!!
Αμά πια ρε Leporello!!! Τι δεν μπορείς να καταλάβεις!!!!
.