Pirate7G έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:56
Ακροδεξιάς τερατολογίες που δεν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα
ακροδεκσιοι οι 80 στους εκατο οι ελληνες μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πρώτον αυτό που έγραψα αφορούσε το φόρουμ.
Δεύτερον οι 80 στους 100 Έλληνες είναι ανενημέρωτοι και ξεγελασμενοι από την παπαρολογία της αντιπολίτευσης.
Τρίτον κάποιοι από αυτούς, δυστυχώς, είναι ακροδεξιοί.
Ελλείψει παιδείας (σχολείων κλπ.) ήταν έρμαια της κάθε προπαγάνδας (παρεπιπτόντως υπήρχαν και βουλγάρικα σχολεία στην Μακεδονία όπως και ''ρουμάνικα'') Ότι δεν ήταν Βούλγαροι είναι τεκμηριωμένο. (τουρκομογγόλοι, ζάντρουγκα κλπ.)
run έγραψε: 28 Ιαν 2019, 17:56
όταν τις υπερασπίζεται τα συμφεροντα της πατριδας δεν είναι ακροδέκσιος είναι απλα πατριωτης
Συμφωνώ γιατί η ακροδεξιά δεν έχει σχέση με πατριωτισμό, αλλά με κομπλεξικα θέλω, τα οποία παρουσιάζονται ως πατριωτικές θεσεις.
Όσον αφορά την συμφωνία όμως όσοι είναι κατά δεν υπερασπίζονται τα συμφεροντα τις Ελλάδας
Νταρνάκας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:03
Στην περιοχή της Μακεδονίας δείχνει μόνο Έλληνες (Rekove) Βούλγαρους(Bulharove), Τούρκους, Αλβανούς και Βλάχους.
Είπαμε πόσο ''Βούλγαροι'' δεν ήταν οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας. Προφανώς έκανε τον διαχωρισμό με τις εκκλησίες όπως οι Τούρκοι με τα ''μιλέτ''. Αν λάμβανε υπ' όψιν του ότι οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας είχαν τη ζάντρουγκα ενώ οι Βούλγαροι είχαν βασιλείς, θα έφτανε στην πραγματικότητα.
Βέβαια αναφέρεσαι σε μία εποχή που έγινε η εθνογέννεση των Βούλγαρων και η προσπάθεια για εξάπλωση του εθνικισμού τους.
όταν τις υπερασπίζεται τα συμφεροντα της πατριδας δεν είναι ακροδέκσιος είναι απλα πατριωτης
Συμφωνώ γιατί η ακροδεξιά δεν έχει σχέση με πατριωτισμό, αλλά με κομπλεξικα θέλω, τα οποία παρουσιάζονται ως πατριωτικές θεσεις.
Όσον αφορά την συμφωνία όμως όσοι είναι κατά δεν υπερασπίζονται τα συμφεροντα τις Ελλάδας
δεν συμφωνουν οι ελληνες οποτε στο βροντο οσα λενε κκε και αριστερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
δεν συμφωνουν οι ελληνες οποτε στο βροντο οσα λενε κκε και αριστερα