Όχι, η DHT είναι που δημιουργεί φαλάκρα. Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την μυοσκελετική ανάπτυξη, την φωνή και τα ανδρικά σεξουαλικά χαρακτηριστκά (ορμή, γονιμότητα, σπερματογένεση). Η αυξημένη DHT μπορεί επίσης να αυξήσει το ρίσκο του καρκίνου του προστάτη. Φυσικά τα αίτια της φαλάκρας μπορεί να είναι διάφορα, δεν είναι απαραίτητα ορμονικό το θέμα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2019, 09:25Τι εννοείς το αντίθετο; Όσοι έχουν καραφλίτσα έχουν λιγότερη τεστοστερόνη;hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2019, 09:13Δεν είναι η τεστοστερόνη που μειώνει τις τρίχες. Το αντίθετο. Είναι άλλες αντρικές ορμόνες που παίζουν ρόλο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:15 να αποδεχτούν οι άνδρες ότι έχουν περίσσεια τεστοστερόνη.
δεν τους μειώνει αυτό ,κάθε άλλο. να πάψουν να νιώθουν μειονεκτικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
trabolda
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: trabolda
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δε νιωθουμε μειονεκτικα, οι αληθινοι αντρες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:15 να αποδεχτούν οι άνδρες ότι έχουν περίσσεια τεστοστερόνη.
ξουριζουμε και οτι μενει, και ολα καλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και με γνωστα προβληματα στα νεφρα του να προσθεσωNaranjita έγραψε: 28 Ιαν 2019, 08:52 ο Τραβόλτα, είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που πέρασαν από το χόλυγουντ.
κρίμα που έχασε τον γιο του με τόσο τραγικό τρόπο.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
είχαμε έναν στη δουλειά που είχε κάνει εμφύτευση. Τον λέγαμε "ο μουνότριχας" 
alekhine έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Εκεί ο ηθοποιός ήταν μαζί του πολύ τρυφερός. Απήλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν ένα φανταστικό κόκκινο κρασί «Merlot», o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ.
άχου <3 είναι ρομαντικό αγόρι
καμμία σχέση με κλαμπς, πέτσινα και τρύπες στον τοίχο
alekhine έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22και με γνωστα προβληματα στα νεφρα του να προσθεσωNaranjita έγραψε: 28 Ιαν 2019, 08:52 ο Τραβόλτα, είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που πέρασαν από το χόλυγουντ.
κρίμα που έχασε τον γιο του με τόσο τραγικό τρόπο.![]()
και αυτός έχει πρόβλημα στα νεφρά;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 11:19δε νιωθουμε μειονεκτικα, οι αληθινοι αντρες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:15 να αποδεχτούν οι άνδρες ότι έχουν περίσσεια τεστοστερόνη.
ξουριζουμε και οτι μενει, και ολα καλα.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
πάντως ο τραβόλτα δείχνει τον δρόμο ρε γαμώτο. 
Επιτυχία σημαίνει να έχεις ωραία μάτια. Μετά μπορείς να το παίζεις δεκαετίες άνδρας και να κολλάς περουκίνια, όταν βαρεθείς το ονομάζεις υπερηφάνεια. Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που περήφανα θα δηλώσει ότι η γη είναι κάθετη.
Επιτυχία σημαίνει να έχεις ωραία μάτια. Μετά μπορείς να το παίζεις δεκαετίες άνδρας και να κολλάς περουκίνια, όταν βαρεθείς το ονομάζεις υπερηφάνεια. Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που περήφανα θα δηλώσει ότι η γη είναι κάθετη.
τι αθλιο κι αυτο. εχω εναν γνωστο, ειναι μαλλον και λιγο μπατιρης, και εχει φυτεψει 10 τριχες στην καραφλα, αραια-αραια, και ειναι εντελως απαισιο θεαμα.foscilis έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:24 είχαμε έναν στη δουλειά που είχε κάνει εμφύτευση. Τον λέγαμε "ο μουνότριχας"![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
κι εγώ θέλω να τα ξυρίσω τώρα που αραιώνουν αλλά η γυναίκα μου μου λέει μην τολμήσω και προτιμά καραφλοστέφανο.
τουλάχιστον έχω σπάσει κάθε ρεκόρ στην οικογένεια, όλη η μεριά του πατέρα μου ήταν καραφλοί στα 25 εκτός από τον πατέρα μου που ήταν στα 35 (ο αδερφός του 19!). Εγώ με βλέπω να φτάνω τα 40, ίσως και 41-42 χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθώ αν και εμφανώς είναι πιο αδύναμη η τρίχα σε σχέση με δέκα χρόνια πριν.
τουλάχιστον έχω σπάσει κάθε ρεκόρ στην οικογένεια, όλη η μεριά του πατέρα μου ήταν καραφλοί στα 25 εκτός από τον πατέρα μου που ήταν στα 35 (ο αδερφός του 19!). Εγώ με βλέπω να φτάνω τα 40, ίσως και 41-42 χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθώ αν και εμφανώς είναι πιο αδύναμη η τρίχα σε σχέση με δέκα χρόνια πριν.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, πάρα πολλά πυκνά μαλλιά και σγουρά κι ατίθασα. Όλοι οι άντρες στην οικογένειά μου έτσι ήταν μέχρι τα 80.
Μαλακία είναι κι αυτό... κάθε πρωί θέλει πάστωμα, αλλιώς βγαίνω έξω και είμαι κάπως έτσι

Μαλακία είναι κι αυτό... κάθε πρωί θέλει πάστωμα, αλλιώς βγαίνω έξω και είμαι κάπως έτσι

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΠικChilloutbuddy έγραψε: 29 Ιαν 2019, 11:25 Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, πάρα πολλά πυκνά μαλλιά και σγουρά κι ατίθασα. Όλοι οι άντρες στην οικογένειά μου έτσι ήταν μέχρι τα 80.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
δεν έχω ξεπάστωτος
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πειράζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιαν 2019, 11:25 Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, πάρα πολλά πυκνά μαλλιά και σγουρά κι ατίθασα. Όλοι οι άντρες στην οικογένειά μου έτσι ήταν μέχρι τα 80.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...