!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακεδονία
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Μακεδονία
Ωραία ήταν η Μαλβίνα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Γιατί ο εθνικισμός αλλάζει τη ζωή μου, αλλάζει τις ζωές όλων μας και μάλιστα προς το χειρότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 01:28Όσο αλλάζει των σκοπιανών και η δική σου.
Αν δεν σ' ενδιαφέρει γιατί ασχολείσαι;
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Οι Μακεδόνες δεν το κάνουν για εμπορικούς λόγους,το κάνουν για εθνικιστικούς λόγους όπως άλλωστε και οι ΈλληνεςSpiros252 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 01:55 Πώς δεν αλλάζει; Όπως φάνηκε και στο βίντεο που έβαλα παραπάνω, ο απλός πολίτης άλλων χωρών θεωρεί ότι αυτό που λέγεται Μακεδονία είναι ένα ξεχωριστό κράτος, άσχετο με την Ελλάδα, κάπου στην Ευρώπη ή στη Μεσόγειο από το οποίο κατάγεται ο Μέγας Αλέξανδρος και η σχετική ιστορική εποχή που σημάδεψε. Αυτό έχει αντίκτυπο στον τουρισμό και στη φήμη της χώρας παγκοσμίως και μπορεί να μεταφραστεί και σε υλική ζημία.
Είναι σαν να κλέβει κάποιος ένα εμπορικό σήμα υψηλής αναγνώρισης παγκοσμίως.
Δεν το κάνουν για την ψυχή του Αλέξανδρου ή για αυτοπροσδιορισμό οι Σκοπιανοί, το κάνουν για εμπορικούς λόγους. Αυτό είναι προφανές χρόνια τώρα. Ο «αυτοπροσδιορισμός» στις πλάτες του γείτονα δεν είναι ούτε ηθικός ούτε δικαιολογημένος ούτε αγνός.
Ειναι γελοία και συγχρόνως άκρως φασιστικη δε η πεποίθηση των Ελλήνων ότι μπορουν να κατοχυρώσουν καποιο ιστορικο όνομα απαγορεύοντας στον οποιονδήποτε άλλο να το χρησιμοποιήσει
Όσο για τους εμπορικούς λόγους όποιος θέλει να δει τη Βεργίνα θα έρθει στην Ελλάδα
Οι Μακεδόνες αυτοπροσδιορίζονται έτσι εδώ και τουλάχιστον ενάμισι αιώνα, στο παρελθόν μάλιστα και οι ίδιοι οι Έλληνες τους αναγνώριζαν ως Μακεδόνες..
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Ασχολήσου λοιπόν με τη ζωή σου αλλά μη διανοηθείς καν ότι μπορείς να κρίνεις εσύ τι είναι καλό για τη δική μου.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:42Γιατί ο εθνικισμός αλλάζει τη ζωή μου, αλλάζει τις ζωές όλων μας και μάλιστα προς το χειρότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
χρησιμοι ηλιθιοι
https://slpress.gr/ethnika/oi-quot-pres ... -istorias/Οι «Πρέσπες» και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της Ιστορίας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Εντάξει, δώσε μου το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό της ταυτότητάς σου.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:48 Ειναι γελοία και συγχρόνως άκρως φασιστικη δε η πεποίθηση των Ελλήνων ότι μπορουν να κατοχυρώσουν καποιο ιστορικο όνομα απαγορεύοντας στον οποιονδήποτε άλλο να το χρησιμοποιήσει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Golden Age
Δεν ισχύει κάτι τέτοιοΣπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:48
Οι Μακεδόνες αυτοπροσδιορίζονται έτσι εδώ και τουλάχιστον ενάμισι αιώνα, στο παρελθόν μάλιστα και οι ίδιοι οι Έλληνες τους αναγνώριζαν ως Μακεδόνες..
Οι αναφορές των Ελλήνων σε Μακεδόνες, αφορούσαν τους πραγματικούς Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες:
Δεν αφορούσε κάποιο άλλο δήθεν "έθνος".Μη φοβάσθε, Μακεδόνες, και δεν είσθε μοναχοί. Από παντού τα Ελληνοπαίδια σας έρχονται βοηθοί.
Ακόμη και το ΚΚΕ που έθετε "εθνοτικό ζήτημα", για το εσωτερικό είχε επινοήσει τον όρο "Σλαβομακεδόνες", για να μη γίνεται σύγχιση με τους Μακεδόνες.
-
aspergillus
Σαν ανέκδοτο ακούγεται...
οποιος γνωριζει υποτυπωδες ιστορια γνωριζει οτι εγινε εγκλημα με τη δικη μας συναινεση ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- blackpaint
εγκλημα κατα της ελληνικης γλωσσηςnostromos έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:28 οποιος γνωριζει υποτυπωδες ιστορια γνωριζει οτι εγινε εγκλημα με τη δικη μας συναινεση ...
Ακροδεξιάς τερατολογίες που δεν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
σκοπιανοι ηταν και παραμενουνΣπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:48Οι Μακεδόνες δεν το κάνουν για εμπορικούς λόγους,το κάνουν για εθνικιστικούς λόγους όπως άλλωστε και οι ΈλληνεςSpiros252 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 01:55 Πώς δεν αλλάζει; Όπως φάνηκε και στο βίντεο που έβαλα παραπάνω, ο απλός πολίτης άλλων χωρών θεωρεί ότι αυτό που λέγεται Μακεδονία είναι ένα ξεχωριστό κράτος, άσχετο με την Ελλάδα, κάπου στην Ευρώπη ή στη Μεσόγειο από το οποίο κατάγεται ο Μέγας Αλέξανδρος και η σχετική ιστορική εποχή που σημάδεψε. Αυτό έχει αντίκτυπο στον τουρισμό και στη φήμη της χώρας παγκοσμίως και μπορεί να μεταφραστεί και σε υλική ζημία.
Είναι σαν να κλέβει κάποιος ένα εμπορικό σήμα υψηλής αναγνώρισης παγκοσμίως.
Δεν το κάνουν για την ψυχή του Αλέξανδρου ή για αυτοπροσδιορισμό οι Σκοπιανοί, το κάνουν για εμπορικούς λόγους. Αυτό είναι προφανές χρόνια τώρα. Ο «αυτοπροσδιορισμός» στις πλάτες του γείτονα δεν είναι ούτε ηθικός ούτε δικαιολογημένος ούτε αγνός.
Ειναι γελοία και συγχρόνως άκρως φασιστικη δε η πεποίθηση των Ελλήνων ότι μπορουν να κατοχυρώσουν καποιο ιστορικο όνομα απαγορεύοντας στον οποιονδήποτε άλλο να το χρησιμοποιήσει
Όσο για τους εμπορικούς λόγους όποιος θέλει να δει τη Βεργίνα θα έρθει στην Ελλάδα
μακεδονες ηταν για το κκε παραρτημα κκσε ή κομιντερν και των επιγονων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:54εγκλημα κατα της ελληνικης γλωσσηςnostromos έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:28 οποιος γνωριζει υποτυπωδες ιστορια γνωριζει οτι εγινε εγκλημα με τη δικη μας συναινεση ...
και τι κοφτει τους κατοικους του παγκοσμιου χωριου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση