Δεν έχει λογική αυτη η ζωή. Τι είναι πιο εύκολο, να πάρεις αμάξι ή να μάθουν εκατομμύρια έλληνες ότι δεν ξέρουν οδήγηση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για ένα γαμημένο κόκκινο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για ένα γαμημένο κόκκινο
Δεν έχει λογική αυτη η ζωή. Τι είναι πιο εύκολο, να πάρεις αμάξι ή να μάθουν εκατομμύρια έλληνες ότι δεν ξέρουν οδήγηση;
- hellegennes
Παρεμπιπτόντως, παρόμοιο ατύχημα έγινε και στο ακριβώς επόμενο φανάρι πριν λίγους μήνες (αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε μηχανάκι. Ο οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπάρχουν και πεζοί, you know. Αν δεν ήταν η μηχανή, μπορεί να ήταν κάποιος πεζός. Εκτός κι αν λες να κυκλοφορούμε όλοι με αμάξια, για να περνάμε με ασφάλεια τους δρόμους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Υπαρχουν φαναρια που εχουν καει τα λαμπακια, κρυβονται απο δεντρα που κανεις δεν κλαδευει, ειναι κοντρα στον ηλιο, ρλλαδα ειμαστε.Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:40Περιμένεις απάντηση τώρα;Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:37 Γισ ποιο λογο δεσταματησε στο φαναρι;
Για να μην περιμενει ή επειδη δεν το ειδε;
Ή μπορει να ηταν ο διαβητικος που υου ρπεσε το ζαχαρο και ηταν στο χασιμο.
το αμαξι εγινε ετσι απο την μηχανη αυτος εκανε τουμπες στον αερα και επεσε στην τζαμαρια. θελω να πω οτι ο μηχανακιας δεν σταματησε αποτομα στο αυτοκινητο αν και αυτο σιγουρα μειωσε καποιο ποσο απο την κινητικη του ενεργεια. οτι επεσε πανω στην τζαμαρια που αυτη δεν εσπασε ειναι ενα θεμα. εαν εσπαγε ισως τα πραγματα να ηταν καλυτεραhellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:39Ρε, είδες πώς έγινε η μούρη του αυτοκινήτου; Καταλαβαίνεις με τι δύναμη έπεσε πάνω του το αυτοκίνητο και με τι δύναμη τον έστειλε τον άνθρωπο στην τζαμαρία; Πιστεύεις ότι με ένα κράνος σώζεσαι από τέτοια σύγκρουση;lolek1 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:36 νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να πεθανει καποιος ανθρωπος εαν φοραει κρανος. προσεξες εαν φοραγε;; οχι οτι εχει και την τεραστια σημασια, γιατι μπορει να μεινει και με βαριες σωματικες βλαβες
- hellegennes
Ή ίσως να πέθανιαν κι άλλοι αντί να τραυματιστούν ελαφρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπάρχουν κάτι τύποι που σταματάνε ενάμισι μέτρο μετά το φανάρι και δεν βλέπουν τι γίνεται... ακούνε μια κόρνα και ξεκινάνε.Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:44Υπαρχουν φαναρια που εχουν καει τα λαμπακια, κρυβονται απο δεντρα που κανεις δεν κλαδευει, ειναι κοντρα στον ηλιο, ρλλαδα ειμαστε.Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:40Περιμένεις απάντηση τώρα;Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:37 Γισ ποιο λογο δεσταματησε στο φαναρι;
Για να μην περιμενει ή επειδη δεν το ειδε;
the end
Αυτό. Γενικά όταν οδηγούν αυτοκίνητο ορισμένοι είναι στον λουτσο μας λουλούδια, εγώ είμαι στο κλουβί μου, βγαίνω και όποιον πάρει ο χάρος. Αυτό δεν το λες ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά φόνο.
Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις. Επίσης επαυξάνω στο δεύτερο, σε αυτή τη χώρα όποιος διαβάσει αυτό το ποστ και κυκλοφορεί με τα πόδια/μηχανή δεν ξέρει πόσο τυχερός είναι που ζεί ακόμα.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:43
Αν δεν ήταν η μηχανή, μπορεί να ήταν κάποιος πεζός. Εκτός κι αν λες να κυκλοφορούμε όλοι με αμάξια, για να περνάμε με ασφάλεια τους δρόμους.
- hellegennes
Λεωφόρος 3 λωρίδων ανά κατεύθυνση είναι. Ούτε δέντρα έχει ούτε καμμένα φανάρια.Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:44 Υπαρχουν φαναρια που εχουν καει τα λαμπακια, κρυβονται απο δεντρα που κανεις δεν κλαδευει, ειναι κοντρα στον ηλιο, ρλλαδα ειμαστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνήθως εκείνη την ώρα δεν εχει κίνηση σε μέρες αργίας και δε σέβονται το φανάρι, εκτός αν ήταν πιωμένος
Εχει πολλά φαναρια και μεγάλη κίνηση εκει και δεν μπορεις να τρέξεις συνεχως σταματας σε κόκκινο τις καθημερινές
Βράδυα ειδικά το πατάνε τέρμα επισης λόγω μη κίνησης (μετά τις 12) κι εχει και πεζούς είναι γεμάτο σπίτια
Εχει πολλά φαναρια και μεγάλη κίνηση εκει και δεν μπορεις να τρέξεις συνεχως σταματας σε κόκκινο τις καθημερινές
Βράδυα ειδικά το πατάνε τέρμα επισης λόγω μη κίνησης (μετά τις 12) κι εχει και πεζούς είναι γεμάτο σπίτια
Οχι ρε πστμ... οχι ρε γμ...
- hellegennes
Πάντως νομίζω ότι ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος. Ήταν αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας). Δεν νομίζω ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν πιωμένος. Απλά παραβίασε το κόκκινο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 2 Απαντήσεις