Η ουσία του ποστ σου είναι ότι παραδέχθηκες την ιμπεριαλιστική παρέμβαση των Αγγλοαμερικανων, η οποία έγινε γιατί ο ελληνικός Λαός σε αντίθετη περίπτωση δε θα δεχόταν να υποταχθεί στο καπιταλιστικό κράτος της δεξιάς που συνεργαζόταν απροκάλυπτα με τους δωσιλόγους της Κατοχής. Άθελα σου ξεσκεπάστηκες.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:32Ελληνικά δεν ξέρεις να διαβάζεις;Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:28Παραδέχεσαι λοιπόν ότι υπήρξε ξένη ιμπεριαλιστική παρέμβαση για να υποταχθεί ο ελληνικός λαός στο Δεξιό καπιταλιστικό κράτος.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:27 Εγώ τα ξέρω και ευγνωμονώ τους Αμερικάνους που μας βοήθησαν να μην γίνουμε Αλβανία του Χότζα. Εσύ κλάψε!
Καλύτερα με τους Αμερικάνους παρά με τους Σοβιετικούς. Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχίζει να ξεσηκώνεται ο κόσμος.
Re: Αρχίζει να ξεσηκώνεται ο κόσμος.
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πήγα Πολωνία και Βουλγαρία επί κομμουνισμο9ύ. Εσύ μάλλον ήσουν αγέννητος.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:30 Η φτώχεια στην Ανατολική Ευρώπη επικράτησε μετά από την πτώση του κομμουνισμού. Φυσικά είχαν γίνει και πολλά λάθη από τη Σοβιετική Ένωση, εγώ δεν είμαι κανένας δογματικός σταλινιστής ΚΚουες,αλλά με την κόλαση του καπιταλισμού δε συγκρίνεται.
Κάποιοι δίνανε μπλουτζίνς ή καλτσόν. Εγώ, πιο κύριος, δολάρια αλλαγμένα στην μαύρη αγορά. Άστο γιατί δεν σε συμφέρει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί να ξεμπροστιαστώ ρε ψευτοτροτσκιστάκο και νεοκομμουνιστάκο;Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:34Η ουσία του ποστ σου είναι ότι παραδέχθηκες την ιμπεριαλιστική παρέμβαση των Αγγλοαμερικανων, η οποία έγινε γιατί ο ελληνικός Λαός σε αντίθετη περίπτωση δε θα δεχόταν να υποταχθεί στο καπιταλιστικό κράτος της δεξιάς που συνεργαζόταν απροκάλυπτα με τους δωσιλόγους της Κατοχής. Άθελα σου ξεσκεπάστηκες.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:32Ελληνικά δεν ξέρεις να διαβάζεις;Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:28 Παραδέχεσαι λοιπόν ότι υπήρξε ξένη ιμπεριαλιστική παρέμβαση για να υποταχθεί ο ελληνικός λαός στο Δεξιό καπιταλιστικό κράτος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ναι, εντάξει όλοι έχετε πάει στα πορνεια της πολωνίας και της βουλγαρίας επί σοβιετικής ένωσης και έχετε αυθεντικές μαρτυρίες.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:34Πήγα Πολωνία και Βουλγαρία επί κομμουνισμο9ύ. Εσύ μάλλον ήσουν αγέννητος.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:30 Η φτώχεια στην Ανατολική Ευρώπη επικράτησε μετά από την πτώση του κομμουνισμού. Φυσικά είχαν γίνει και πολλά λάθη από τη Σοβιετική Ένωση, εγώ δεν είμαι κανένας δογματικός σταλινιστής ΚΚουες,αλλά με την κόλαση του καπιταλισμού δε συγκρίνεται.
Κάποιοι δίνανε μπλουτζίνς ή καλτσόν. Εγώ, πιο κύριος, δολάρια αλλαγμένα στην μαύρη αγορά. Άστο γιατί δεν σε συμφέρει!
.
Μήπως ξέρεις το επίπεδο ζωής των ανθρώπων πριν από τον "κομμουνισμό" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πραγματικός κομμουνισμός δεν ήταν, αλλά κάποια σωστά πράγματα τα εφάρμοσε), και μετά από τον "κομμουνισμό". Έχεις διαβάσει καθόλου ιστορία; Έχεις ρωτήσει κανέναν άνθρωπο που να έχει ζήσει στη σοβιετική ένωση;
Η σοβιετική ένωση με τα χίλια μύρια στραβά της δεν συγκρίνεται με τους τσάρους που έδιωξε.
Εξαρτάται, αν ήταν παλιός συριζαίος θα ψήφισε χαρούμενος γιατί αυτή ήταν πάντα η θέση τους. Δημαρίτες κλπ αριστεροκάτιδες μια απ' τα ίδια. Οι υπόλοιποι όμως είναι πρώην ανελίτες, πασόκοι και λοιποί περιφερειακοί που είχαν κόκκινη γραμμή.
Προσωπικώς άργησα να καταλάβω τι σημαίνει γραμμή γιατί νόμιζα ότι σήμαινε όριο αλλά τελικώς κατάλαβα ότι πρόκειται για κόκκινη οδηγία όπως διευκρίνησε ξεκάθαρα και η Αναγνωστοπούλου.
Και ναι, προσωπικώς είμαι πεπεισμένη ότι οι τελευταίοι το έκαναν για να κερδίσουν λίγα μηνάκια παραπάνω στη βουλευτική καρέκλα, ειδικώς οι χαμηλοκλασάτοι. Οι πιο πάνω ιεραρχικά προσπαθούν απλώς να τρουπώσουν σε σίγουρες θέσεις.
Για τους βουλευτές Μακεδονίας, δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι κάτι παραπάνω ξέρουν οι ψηφοφόροι τους και αυτοί θα τους κρίνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε σου ζήτησα την προσωπική σου άποψη.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:37Τί να ξεμπροστιαστώ ρε ψευτοτροτσκιστάκο και νεοκομμουνιστάκο;Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:34Η ουσία του ποστ σου είναι ότι παραδέχθηκες την ιμπεριαλιστική παρέμβαση των Αγγλοαμερικανων, η οποία έγινε γιατί ο ελληνικός Λαός σε αντίθετη περίπτωση δε θα δεχόταν να υποταχθεί στο καπιταλιστικό κράτος της δεξιάς που συνεργαζόταν απροκάλυπτα με τους δωσιλόγους της Κατοχής. Άθελα σου ξεσκεπάστηκες.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:32
Ελληνικά δεν ξέρεις να διαβάζεις;
.
Εγώ είμαι της άποψης : Ούτε με τους Σοβιετικούς, ούτε φυσικά με τους Αμερικανους!
Η οποία ήταν μία άποψη που ασπάζονταν και πολλοί Έλληνες αριστεροί της εποχής.
Κάποιοι όμως προκάλεσαν και επικρότησαν την εξοργιστική και εξόφθαλμη παρέμβαση ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας με σκοπό την υποταγή του Λαού στον καπιταλισμό. Αυτοί δεν ήταν οι αριστεροί, αλλά οι δεξιοί καπιταλιστές!
Οι κομμουνιστές χωρίς την υποστήριξη των κομμουνιστικών χαβουζών ούτε που θα σκεφτόντουσαν να στραφούν ενάντια στον ελληνικό λαό.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:26 Οι κομμουνιστές δεν είχαν τη βοήθεια των κομμουνιστικών κρατών.
Ο Ζαχαριάδης τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1946 συναντήθηκε όχι μόνο με τον Τίτο και τον Δημητρόφ, αλλά και με τον Στάλιν ο οποίος συμφώνησε στο να γίνει συμμοριτοπόλεμος. Σε αυτές του τις συναντήσεις ο Ζαχαριάδης αιτήθηκε υποστήριξη και η έγκριση του αιτήματός του ήταν αυτή που του επέτρεψε να συγκροτήσει τη συμμορία που είχε ως σκοπό να αποσπάσει τη Μακεδονία από την Ελλάδα.
Όπως όλοι ξέρουμε οι Έλληνες νικήσαμε στον εθνικοαντιστασιακό μας αγώνα, τσακίσαμε τα κομμούνια κι έτσι η Μακεδονία παρέμεινε ελληνική. Όπως γράφω και πιο πάνω αργότερα έγιναν δικαστήρια δωσιλόγων με αποτέλεσμα να εκτελεστούν πολλοί δωσίλογοι κομμουνιστές όπως π.χ. ο Μπελογιάννης.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ε δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτή την κατάντια.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:29Παραδέχεσαι λοιπόν ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε κομμουνισμό, ούτε εφαρμόζονται κομμουνιστικά μέτρα. Πάλι καλά.Γάταρος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:28 Αν είχε εφαρμοστεί κομμουνιστικό μέτρο τώρα θα εργαζόσουν σε κάνα μπουρδέλο κάποιου καπιταλιστή όπως κατέληξαν και οι κοπέλες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε χώρα που εφαρμόστηκαν κομμουνιστικά μέτρα.

Kauldron, μάλλον ως «κόσμο» αναφέρεσαι σε χρυσαυγίτες που έχουνε υγρά όνειρα για την στιγμή που θα ανεβούνε στην εξουσία και τα πράγματα θα αλλάξουν. Μάντεψε, αυτή η ώρα δεν θα έρθει
.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Οι καπιταλιστικές ιμπεριαλιστικές χώρες είχαν εμπλακεί ήδη όμως και μάλιστα πολύ πιο πριν από το 1946 στο οποίο αναφέρεσαι.Γάταρος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:44Οι κομμουνιστές χωρίς την υποστήριξη των κομμουνιστικών χαβουζών ούτε που θα σκεφτόντουσαν να στραφούν ενάντια στον ελληνικό λαό.Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:26 Οι κομμουνιστές δεν είχαν τη βοήθεια των κομμουνιστικών κρατών.
Ο Ζαχαριάδης τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1946 συναντήθηκε όχι μόνο με τον Τίτο και τον Δημητρόφ, αλλά και με τον Στάλιν ο οποίος συμφώνησε στο να γίνει συμμοριτοπόλεμος. Σε αυτές του τις συναντήσεις ο Ζαχαριάδης αιτήθηκε υποστήριξη και η έγκριση του αιτήματός του ήταν αυτή που του επέτρεψε να συγκροτήσει τη συμμορία που είχε ως σκοπό να αποσπάσει τη Μακεδονία από την Ελλάδα.
Όπως όλοι ξέρουμε οι Έλληνες νικήσαμε στον εθνικοαντιστασιακό μας αγώνα, τσακίσαμε τα κομμούνια κι έτσι η Μακεδονία παρέμεινε ελληνική. Όπως γράφω και πιο πάνω αργότερα έγιναν δικαστήρια δωσιλόγων με αποτέλεσμα να εκτελεστούν πολλοί δωσίλογοι κομμουνιστές όπως π.χ. ο Μπελογιάννης.
Οι Σοβιετικοί τελικά δεν ενεπλάκησαν ποτέ.
Αφού ο καπιταλισμός είναι κόλαση και ο κομμουνισμός παράδεισος, τότε πώς εξηγείς ότι υπάρχουν μεταναστευτικά ρεύματα (μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κομμουνιστές) μόνο προς τις καπιταλιστικές χώρες αλλά ποτέ προς τις σοσιαλιστικές (που όσο νά 'ναι βρίσκονται πιο κοντά στον κομμουνισμό απ' ό,τι οι καπιταλιστικές);Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:30 Η φτώχεια στην Ανατολική Ευρώπη επικράτησε μετά από την πτώση του κομμουνισμού. Φυσικά είχαν γίνει και πολλά λάθη από τη Σοβιετική Ένωση, εγώ δεν είμαι κανένας δογματικός σταλινιστής ΚΚουες,αλλά με την κόλαση του καπιταλισμού δε συγκρίνεται.
Ποιες είναι οι σοσιαλιστικές χώρες τις οποίες εννοείς; Υπάρχουν και "σοσιαλιστικές" χώρες που είναι πιο μακριά από τον κομμουνισμό και από τις καπιταλιστικές.Γάταρος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:49Αφού ο καπιταλισμός είναι κόλαση και ο κομμουνισμός παράδεισος, τότε πώς εξηγείς ότι υπάρχουν μεταναστευτικά ρεύματα (μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κομμουνιστές) μόνο προς τις καπιταλιστικές χώρες αλλά ποτέ προς τις σοσιαλιστικές (που όσο νά 'ναι βρίσκονται πιο κοντά στον κομμουνισμό απ' ό,τι οι καπιταλιστικές);Σπάρτακος έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:30 Η φτώχεια στην Ανατολική Ευρώπη επικράτησε μετά από την πτώση του κομμουνισμού. Φυσικά είχαν γίνει και πολλά λάθη από τη Σοβιετική Ένωση, εγώ δεν είμαι κανένας δογματικός σταλινιστής ΚΚουες,αλλά με την κόλαση του καπιταλισμού δε συγκρίνεται.
Υπάρχει ισχυρή εθνικιστική-φασιστική τάση στην ελληνική κοινωνία και δε θέλει και πολύ για να εκφραστεί αυτή και μέσω της χρυσής αυγής αν ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο των περισσότερο συμβατικών νεοφιλελευθερων ακροδεξιών.parafrwn έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:46 Kauldron, μάλλον ως «κόσμο» αναφέρεσαι σε χρυσαυγίτες που έχουνε υγρά όνειρα για την στιγμή που θα ανεβούνε στην εξουσία και τα πράγματα θα αλλάξουν. Μάντεψε, αυτή η ώρα δεν θα έρθει.
Είστε θλιβεροί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις