!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικίνδυνες αποστολές
Re: Επικίνδυνες αποστολές
enaon εδώ δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι θέλεις να πάρουν και τη λύση στα χέρια τους οι Ίθαν αυτού του φόρουμ. Πάει διαλύθηκε ο κόσμος μας. Άσε έμας τις γυναίκες να δώσουμε την λύση πάλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μιά χαρά το έχουμε καταλάβει αλλά είμαστε κότες. Δέν πειράζει, καλό κάνει να το θυμόμαστε πού και πού, και ίσως και κάποιος να γράψει, win-win 
Ο sys3x κάτι είπεenaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:57 μιά χαρά το έχουμε καταλάβει αλλά είμαστε κότες. Δέν πειράζει, καλό κάνει να το θυμόμαστε πού και πού, και ίσως και κάποιος να γράψει, win-win![]()
"Ο ήρωας μας να φάει την τελευταία μάνα " να μας ξεπάστρεψετε θέλετε δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν ξέρω παιδί μου, θέλει να κάνει μπάχαλο το σινεμά πριν αρχίσει ο έργο μάλλον, κατάλαβε οτι χτυπάνε οι καμπάνες 
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:57 μιά χαρά το έχουμε καταλάβει αλλά είμαστε κότες. Δέν πειράζει, καλό κάνει να το θυμόμαστε πού και πού, και ίσως και κάποιος να γράψει, win-win![]()
Αν στο ζέσταμα πήγαν τα κομάντα μέχρι το περίπτερο χωρίς να ξέρουν τι πρέπει να αγοράσουν, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει στη δεύτερη πίστα.
Ωραίο στόρυ πάντως, να το δώκετε σε Έλληνα σκηνοθέτη να το κάνει ταινία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μα δεν υπάρχει ακόμα στόρυ γαλή. Απλά το δέμα ηρθε, με την αποστολή. Το στόρυ θα το διαβάσουμε αν γράψει κανένας επιτέλους ένα. 
και εσύ είσαι δύσκολος στόχος πάντως.
και εσύ είσαι δύσκολος στόχος πάντως.
Εγώ είμαι πανεύκολος στόχος, με κάνετε χαρούμενη και χωρίς τον Ήθαν.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:06 μα δεν υπάρχει ακόμα στόρυ γαλή. Απλά το δέμα ηρθε, με την αποστολή. Το στόρυ θα το διαβάσουμε αν γράψει κανένας επιτέλους ένα.
και εσύ είσαι δύσκολος στόχος πάντως.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα τον πιούμε αυτόν τον καφέ ακόμη κι αν χρειαστεί να καταστραφεί ο πλανήτης, στο χέρι της είναι.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:54 για να μην λέω σάχλες και εγώ τον έχω χάσει λίγο τον συς, νομίζω όμως οτι κάνει κολπάκια για να μην κάνει ταινία.![]()
έλα συς, πες οτι πρέπει να πιεις αυτόν τον καφέ με την νύχτα, όχι γιατί θες, για την ανθρωπότητα. Πώς θα το κάνεις, χωρίς ντικπικς κλπ που κάνουν μπουμ. Ίσως να πας στον λόφο απέναντι απο το σπιτι της και να κάνεις το σκιάχτρο στον ορίζοντα καθώς πέφτει η νύχτα; Αν σε δει ίσως έρθει να σε βγάλει φώτο. Άλλη ιδέα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι αλλά πώς θα σε πετύχουμε να πάρουμε δνα, με πμ; Θεωρούμε οτι η πρόσβασή δεδομένων είναι το πχορουμ, δεκτοί οι φανταστικοί κόσμοι αλλά να έχουν από εδώ υπόβαθρο. Αν αγχώθείς μπούμ. Που φανταζόμαστε οτι σε πετυχαίνουμε ομαλά και ελέγχουμε την κατάσταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:12 Εγώ είμαι πανεύκολος στόχος, με κάνετε χαρούμενη και χωρίς τον Ήθαν.![]()
Καλά δεν ρωτάω εσένα, γενικά τα λέω.
συς απατεωνίζεις
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά, εσύ θα είσαι ο Ήθαν, έχουμε ετοιμάσει ήδη την ειδική μάσκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι δεν το κατάλαβα οτι εκεί το πήγαινες, δύσκολο ήταν.
ο κάθε ένας είναι ο ήθαν του, πάρε τον ήθαν σου και γράφε, πες και στόχο να έχουμε αγωνία
ο κάθε ένας είναι ο ήθαν του, πάρε τον ήθαν σου και γράφε, πες και στόχο να έχουμε αγωνία
Σε πορεία για την Μακεδονία της δίνει ο χμμμμμ.....blackpaint που βρίσκεται σε διατεταγμένη επερεσία το μαντηλάκι του να μην εισπνεύσει δακρυγόνα και απομακρύνονται αφού έχουν καταφέρει να μη περάσει η συμφωνία. Χαρούμενη είναι για τον ιπποτισμό και που δε πέρασε η συμφωνκά ο bp παίρνει πίσω το μαντηλάκι του με το dna της.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:18ναι αλλά πώς θα σε πετύχουμε να πάρουμε δνα, με πμ; Θεωρούμε οτι η πρόσβασή δεδομένων είναι το πχορουμ, δεκτοί οι φανταστικοί κόσμοι αλλά να έχουν από εδώ υπόβαθρο. Αν αγχώθείς μπούμ. Που φανταζόμαστε οτι σε πετυχαίνουμε ομαλά και ελέγχουμε την κατάσταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:12 Εγώ είμαι πανεύκολος στόχος, με κάνετε χαρούμενη και χωρίς τον Ήθαν.![]()
συς απατεωνίζεις![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλό οκ, αλλά πορεία κλπ, κακό μέρος διάλεξες νομίζω σαν σκηνικό, πολλά μπούμ απο το πουθενά. Γιαυτό λέω είναι δύσκολη. 
η juno μου αρέσει για παράδειγμα, την περιμένεις κάπου και τυχαία σου πέφτουν τα κλειδιά με το μπρελοκάκι με τον εθνάρχη. Είσαι συντετριμμένος που σκονίστηκε, σήμερα δεν θα κάνεις τίποτα, είναι μέρα που θα τιμήσεις την δεξια. Της ζητάς να σε συνοδεύσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Ιαν 2019, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οκ, το' στρωσες. Θέτε το ντιενέι του μπλάκι;Naida έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:25Σε πορεία για την Μακεδονία της δίνει ο χμμμμμ.....blackpaint που βρίσκεται σε διατεταγμένη επερεσία το μαντηλάκι του να μην εισπνεύσει δακρυγόνα και απομακρύνονται αφού έχουν καταφέρει να μη περάσει η συμφωνία. Χαρούμενη είναι για τον ιπποτισμό και που δε πέρασε η συμφωνκά ο bp παίρνει πίσω το μαντηλάκι του με το dna της.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:18ναι αλλά πώς θα σε πετύχουμε να πάρουμε δνα, με πμ; Θεωρούμε οτι η πρόσβασή δεδομένων είναι το πχορουμ, δεκτοί οι φανταστικοί κόσμοι αλλά να έχουν από εδώ υπόβαθρο. Αν αγχώθείς μπούμ. Που φανταζόμαστε οτι σε πετυχαίνουμε ομαλά και ελέγχουμε την κατάσταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:12 Εγώ είμαι πανεύκολος στόχος, με κάνετε χαρούμενη και χωρίς τον Ήθαν.![]()
συς απατεωνίζεις![]()
Σιγά μη φοράω μπαντάνες χειμωνιάτικα.
Έχω φουλφέις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις