wooded glade έγραψε: 26 Ιαν 2019, 15:02
Ο Μαδούρο είναι κομμουνιστής δικτάτορας.
Ο Τσίπρας επίσης.
Τον Μαδούρο τον κυνηγάνε.
Τον Τσίπρα τον πάνε για ... νόμπελ οι μεγάλες πλανηταρχικές δυνάμεις.
Ο Μαδούρο δεν έκανε τίποτα στρατιωτικές συμμαχίες με την ΕΣΣΔ να προκαλέσει δικαιολογημένα την μήνιν, διότι ΕΣΣΔ δεν υπήρχε.
Τι λάθος έκανε ο Μαδούρο ;
η χωρα πειναει ,ο πληθωρισμος ειναι 10.000% και ολη φευγουν απο αυτον τον σοσιαλιστικο παραδεισο.οπως φευγει το επιστημονικο προσωπικο απο την ελλαδα.4 ανηψια μου απο γο χωριο.
ενας γυναικολογος στην αυστρια
αλλος γυναικολογος στην ελβετια
η κοπελα αιματολογος επιμελητρια στην γαλλια
η κοπελα γενικη ιατρος στην σουηδια.
ολοι φυγανε πριν τρια χρονια και χαθηκαν για παντα απο την ελλαδα.τον σοσιαλιστικο παραδεισο δηλαδη που και η νδ συμφωνει κτα 95% με τους κομμουνιστες.
μην απορειτε τι εκανε ο μαδουρο.
επι τσαβες (δεν ξερω τωρα)καποια στιγμη οι δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν διαλειμα και ας περιμενε ουρα κσι κατεβαιναν στον δρομο με τις κιθαρες και ελεγαν τραγουδια για τον φωτισμενο ηγετη κτλ
ο τσαβες κρατικοποιησε την πλουσια πετραιλαικη βιομηχανια της χωρας.παρολο που το πετρελαιο ειχε 150 δολαρια το βαρελι η βενεζουελα ειχε ελειψη σε γαλα και ...χαρτια υγειας(οι βενεζουελανοι εχεζαν και σκουπιζονταν με πετρουλες οπως εγω στο χωριο πιτσιρικας).τι εφταιγε;μα ο τσαβες και το σοσιαλιστικο κσθεστως του,
θυμαμαι τα πρωτα χρονια του πασοκ περιμενα στην ουρα στο γκισε της αγροτικης τραπεζας,μολις ηρθε η σειρα μου η κοπελιτσα προφανως πρασινοφρουρου βαζει κλειστον.σε διαμαρτυρια ολων μας ειπε οτι με βαση τον νεο νομο( του πασοκ βεβαια) επρεπε να κανει μιση ωρα διαλειμα και να εξυπηρετηθουμε απο το αλλο ταμειο που ειχε και αυτο ουρα.καταλαβα αμεσως οτι ετσι η ελλαδα θα παει κατα διαβολου κσι πηγε.
τα ιδια εγιναν κσι στην χιλη στα τρια χρονια κυβερνησεως του αλλιεντε.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917