Eδω μέσα έχουμε κάτι ανόητους κλώνους που παπαγαλίζουν οτι θα δώσουν στο τσίπρα το Νομπελ λες και δεν ξέρει όλος ο κόσμος οτι τα έχει $πιάσει$ απο τον λεωφοριατζή του καράκας.Πάνας έγραψε: 26 Ιαν 2019, 20:51Να, με κάτι τέτοια υπογράφει την καταδίκη του, τώρα που τα υπόγραψε όλα είναι άχρηστος και θα τον ξεφορτωθούν.Αίγαγρος έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:13 https://twitter.com/AnAthenianToLDN/sta ... 5228999680
ένα Νόμπελ στο κελί τραπέζι 33 παρακαλώ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εχεις ακούσει κάτι για νοθεία σε εκείνες τις εκλογές ή λιαζόσουνα ;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Ιαν 2019, 20:29Kαι η Ευρωπη με ποιο δικαιωμα ζηταει εκλογες? Περσι δεν γινανε?Nandros έγραψε: 26 Ιαν 2019, 20:01Αν η αγαπούλα σου κλείσει την Βουλή και δεν προκηρύξει εκλογές, τί νομίζεις πως θα κάνει η Ευρώπη;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Ιαν 2019, 19:54 Φανταζεσαι η ΕΕ να μας ελεγε εδω στην Ελλαδα "εκλογες σε 8 μερες αλλιως..."?![]()
.
Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.Το καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι κομμουνιστικό αλλά εθνικοσοσιαλιστικό απωανατολικού τύπου και από τα αποτελέσματά του κρίνεται επιτυχές.Μια μικρή χώρα με ένα παχύσαρκο νεανία στο τιμόνι της έχει καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά συστήματα ενάντια ακόμα και στους ίδιους τους ρωσσοκινέζους.Ο σοσιαλισμός βέβαια είναι πάντα επίκαιρος,αλλά δεν έχει σχέση με τα καθεστώτα που σχολιάζεις,όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι να μιλάτε για κομμουνισμό και να φέρνετε για παράδειγμα χώρες μη κομμουνιστικές.Το καθεστώς Τσάβες είναι αντεστραμένος εθνικοσοσιαλισμός και είχε στον πυρήνα του την εξέγερση των ιθαγενών εναντίον των λευκών αποικιοκρατών που αρμέγανε τη χώρα καθώς και των ντόπιων συνεργατών τους.Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει,να διαφωνήσει ή να παραμείνει απλά ουδέτερος ως προς το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα θα ήταν μεγάλο λάθος και ατιμία πάντως να βάζετε ταμπέλες σε πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:49 Για εμένα εκεί που να είναι κάποιος (μπορεί κι εγώ) άνεργος, άστεγος κλπ. και να παίρνει επιδόματα, καλύτερα να είναι ακόμα και αργόμισθος σε δημόσια εταιρεία (τώρα τι έχω να ακούσω, θα με πουν κρατιστή ή κομμουνιστοσυμμορίτη) με τεράστια κέρδη όπως είχε ο δημόσιος ΟΤΕ. Το θέμα είναι αν μην γίνονται κομματικές προσλήψεις (που διχάζουν και ''καίνε'' μυαλά).
Κάνε μας όλους δημοσίους υπαλλήλους τότε. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται κάποιοι να δημιουργούν πλούτο που το κράτος μοιάζει να μην μπορεί να το καταφέρει καλά για να έχει να μοιράζει μετά. Τέρμα το off topic από μένα.
Βλέπω ότι 2 τουλάχιστον φορουμίτες συμφωνείτε ότι ο Μαδούρο δεν πήρε σκληρά μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ όταν μπορούσε και τώρα είναι αργά.
Δηλαδή η Βόρειος Κορέα είναι παράδειγμα προς μίμηση; Τώρα πους μας τελειώνει η Κούβα και ίσως η Βενεζουέλα αυτό θα είναι το πρότυπο; Φτώχεια, υποταγή και περιορισμός βασικών ελευθεριών σε όλους πλην του ηγέτη/θεού και μιας κάστας προνομιούχων κρατικών υπαλλήλων; Γιατί; Για να αποδείξουμε ότι δουλεύει ο σοσιαλισμός; Δηλαδή το ζητούμενο είναι ο θρίαμβος της ιδεολογίας μας ή να προσαρμοστούμε στην όποια διεθνή πραγματικότητα και να προσφέρουμε καλό παρόν και καλύτερο μέλλον στην πατρίδα και τους Έλληνες;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν εργάζεσαι εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για τους ΔΥ. Ούτε πληρώνεις εσύ φόρους ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για τους ΔΥ. Σκέψου κάτι. Πρωτογενές πλεόνασμα λέγεται αυτό που υπάρχει αφού το κράτος πληρώσει όλες τις δαπάνες του (και τους ΔΥ). Επιτυγχάνεται με επιβολή φόρων και με μειώσεις των δημοσίων δαπανών. Είναι 6.3 δισ ευρώ από το 2017 ως το 2022 και 4 δισ μέχρι το 2060 !!!ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:49 Για εμένα εκεί που να είναι κάποιος (μπορεί κι εγώ) άνεργος, άστεγος κλπ. και να παίρνει επιδόματα, καλύτερα να είναι ακόμα και αργόμισθος σε δημόσια εταιρεία (τώρα τι έχω να ακούσω, θα με πουν κρατιστή ή κομμουνιστοσυμμορίτη) με τεράστια κέρδη όπως είχε ο δημόσιος ΟΤΕ. Το θέμα είναι αν μην γίνονται κομματικές προσλήψεις (που διχάζουν και ''καίνε'' μυαλά).
Κάνε μας όλους δημοσίους υπαλλήλους τότε. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται κάποιοι να δημιουργούν πλούτο που το κράτος μοιάζει να μην μπορεί να το καταφέρει καλά για να έχει να μοιράζει μετά. Τέρμα το off topic από μένα.
Για αυτό πληρώνουμε φόρους. Και πάει έξω, στους δήθεν δανειστές μας για τους τόκους των μνημονιακών δανείων. Και το χρέος, χρέος. Μέχρι το 2060 υπολόγισα ότι θα πληρώσουμε ένα σημερινό ΑΕΠ για τόκους (176 δισ ευρώ ενώ το ΑΕΠ είναι 180 δισ).
Κατάλαβες τι γίνεται;
Εν τω μεταξύ, όσο θέλεις να μειωθούν οι ΔΥ, είναι σαν να πυροβολείς τα πόδια σου γιατί υπάρχει δημοσιονομικός συντελεστής κι εσύ όπως κι εγώ, θα έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.
Βλέπω ότι 2 τουλάχιστον φορουμίτες συμφωνείτε ότι ο Μαδούρο δεν πήρε σκληρά μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ όταν μπορούσε και τώρα είναι αργά. [/quote]
Δεν έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα.
Ρε συ, περιγράφεις την ΕΕ αν βάλεις αντί για ''προνομιούχους υπάλληλους'' τις λέξεις ''γερμανικές και άλλες ξένες εταιρείες''.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34 Δηλαδή η Βόρειος Κορέα είναι παράδειγμα προς μίμηση; Τώρα πους μας τελειώνει η Κούβα και ίσως η Βενεζουέλα αυτό θα είναι το πρότυπο; Φτώχεια, υποταγή και περιορισμός βασικών ελευθεριών σε όλους πλην του ηγέτη/θεού και μιας κάστας προνομιούχων κρατικών υπαλλήλων;
ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34 Γιατί; Για να αποδείξουμε ότι δουλεύει ο σοσιαλισμός; Δηλαδή το ζητούμενο είναι ο θρίαμβος της ιδεολογίας μας
Ακόμα δεν κατάλαβες ότι η ''προσαρμογή'' σ' αυτό που θέλουν οι Γερμανοί (και όχι στη διεθνή πραγματικότητα γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν κάνει τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε και όσες ζητούν να κάνουμε) είναι μμμμμμ η λέξη κόλαση δεν αρκεί για να το περιγράψει.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34 ή να προσαρμοστούμε στην όποια διεθνή πραγματικότητα και να προσφέρουμε καλό παρόν και καλύτερο μέλλον στην πατρίδα και τους Έλληνες;
Αλλά τα αγγλικές εκφράσεις ''shoot yourself και ''it's your funeral'' είναι πολύ σωστές.
Και γιατί Β. Κορέα, Κούβα κλπ.; Ίσως γιατί έχεις αντικομμουνιστικά σύνδρομα; Δεν βλέπεις την Δανία και την Ισλανδία τι έκαναν; Την Ουγγαρία προ του Νεονάζουλα; Την Πολωνία; Την Τσεχία;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Ελβετός Τραπεζίτης
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:47Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.Το καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι κομμουνιστικό αλλά εθνικοσοσιαλιστικό απωανατολικού τύπου και από τα αποτελέσματά του κρίνεται επιτυχές.Μια μικρή χώρα με ένα παχύσαρκο νεανία στο τιμόνι της έχει καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά συστήματα ενάντια ακόμα και στους ίδιους τους ρωσσοκινέζους.Ο σοσιαλισμός βέβαια είναι πάντα επίκαιρος,αλλά δεν έχει σχέση με τα καθεστώτα που σχολιάζεις,όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι να μιλάτε για κομμουνισμό και να φέρνετε για παράδειγμα χώρες μη κομμουνιστικές.Το καθεστώς Τσάβες είναι αντεστραμένος εθνικοσοσιαλισμός και είχε στον πυρήνα του την εξέγερση των ιθαγενών εναντίον των λευκών αποικιοκρατών που αρμέγανε τη χώρα καθώς και των ντόπιων συνεργατών τους.Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει,να διαφωνήσει ή να παραμείνει απλά ουδέτερος ως προς το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα θα ήταν μεγάλο λάθος και ατιμία πάντως να βάζετε ταμπέλες σε πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:49 Για εμένα εκεί που να είναι κάποιος (μπορεί κι εγώ) άνεργος, άστεγος κλπ. και να παίρνει επιδόματα, καλύτερα να είναι ακόμα και αργόμισθος σε δημόσια εταιρεία (τώρα τι έχω να ακούσω, θα με πουν κρατιστή ή κομμουνιστοσυμμορίτη) με τεράστια κέρδη όπως είχε ο δημόσιος ΟΤΕ. Το θέμα είναι αν μην γίνονται κομματικές προσλήψεις (που διχάζουν και ''καίνε'' μυαλά).
Βλέπω ότι 2 τουλάχιστον φορουμίτες συμφωνείτε ότι ο Μαδούρο δεν πήρε σκληρά μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ όταν μπορούσε και τώρα είναι αργά.
Δηλαδή η Βόρειος Κορέα είναι παράδειγμα προς μίμηση; Τώρα πους μας τελειώνει η Κούβα και ίσως η Βενεζουέλα αυτό θα είναι το πρότυπο; Φτώχεια, υποταγή και περιορισμός βασικών ελευθεριών σε όλους πλην του ηγέτη/θεού και μιας κάστας προνομιούχων κρατικών υπαλλήλων; Γιατί; Για να αποδείξουμε ότι δουλεύει ο σοσιαλισμός; Δηλαδή το ζητούμενο είναι ο θρίαμβος της ιδεολογίας μας ή να προσαρμοστούμε στην όποια διεθνή πραγματικότητα και να προσφέρουμε καλό παρόν και καλύτερο μέλλον στην πατρίδα και τους Έλληνες;
Απο σπόντα μπαίνεις στο νόημα, για να δουμε πως θα εξελιχθεί η συλλογιστική σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 26 Ιαν 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποιος μίλησε για σοσιαλισμό; Για Κευνσιανισμό λέω εγώ.-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:47 Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.
Παρεπιπτόντως, γιατί οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν ΔΥ πάνω από τον μέσο όρο και βαρύτατους φόρους (σχεδόν όσο έχουμε εμείς τώρα) και δεν έχουν ύφεση, ανεργία και καταστροφή; Έχουν ανάπτυξη (πραγματική) μικρή ανεργία και κοινωνικές παροχές.
Ξέρεις γιατί;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Όσοι είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, πώς εξηγείτε ότι κρατικές γερμανικές εταιρείες πήραν τον ΟΤΕ και τα 14 αεροδρόμια οέο;
- Eθνικοκοινωνιστης
στην κορεα μας εφαρμοζουν σταλινισμο προσαρμοσμενο στις συγχρονες αναγκες στην οικονομια και εχοντας να αντιμετωπισουν ενα χαντικαπ δεκαετιων αποκλεισμου που τωρα που αυτο αιρεται η οικονομια τους ανθει και παραδοσιοκρατια στα κοινωνικα
κατω φυσικα απο σιδηρα πειθαρχια και απο τις αρχες της συλλογικης κοινωνιστικης προσπαθειας συμφωνα με το πνευμα του Τζουτσε
κατω φυσικα απο σιδηρα πειθαρχια και απο τις αρχες της συλλογικης κοινωνιστικης προσπαθειας συμφωνα με το πνευμα του Τζουτσε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Προτιμάς να πληρώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους οι Γερμανοί ή οι Έλληνες;brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:55 Όσοι είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, πώς εξηγείτε ότι κρατικές γερμανικές εταιρείες πήραν τον ΟΤΕ και τα 14 αεροδρόμια οέο;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι κερδίζει ο Έλληνας πολίτης από τις γερμανικές κρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις των ελληνικών εταιρειών;Bipsco έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:11Προτιμάς να πληρώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους οι Γερμανοί ή οι Έλληνες;brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:55 Όσοι είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, πώς εξηγείτε ότι κρατικές γερμανικές εταιρείες πήραν τον ΟΤΕ και τα 14 αεροδρόμια οέο;
Εγώ λέω χάνει τα κέρδη που φεύγουν έξω. Με τα αεροδρόμια το κράτος έχασε και την τουριστική πολιτική.
Αλλά δεν απάντησες.
- Eθνικοκοινωνιστης
καταλυση δημοσιου = μηδενισμος αφορολογητου,αυξηση της φορολογιας στα παντα,γιγαντωση κοστους ζωης μεσω των ιδιωτικοποιησεων για να πληρωθουν οι δανειστες (ακομη και αν γινει αναδιαρθρωση περαιτερω των δανειων ελαχιστα θα επηρεασει το κοστος εξυπηρετησης αφου αυξανονται τα επιτοκια δανεισμου)Bipsco έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:11Προτιμάς να πληρώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους οι Γερμανοί ή οι Έλληνες;brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:55 Όσοι είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, πώς εξηγείτε ότι κρατικές γερμανικές εταιρείες πήραν τον ΟΤΕ και τα 14 αεροδρόμια οέο;
με λιγα λογια θα ερθει μια ωρα αρχυτερα η σταση πληρωμων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μη με βάζετε να βρω τι είναι και τι δεν είναι κομουνισμός όταν αυτοί που δηλώνουν τέτοιοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Πες μου κάτι απλό. Με βάση την συγκεκριμένη δική μας γεωπολιτική θέση και τους υπάρχοντες συσχετισμούς ισχύος ποια χώρα θεωρείς ότι είναι καλό παράδειγμα που θα έπρεπε και είναι εφικτό να ακολουθήσουμε για να είμαστε πες σε 20 χρόνια σε καλύτερη θέση από ότι είμαστε σήμερα και να ζούμε σε ένα δικαιότερο κράτος ενώ παράλληλα δεν θα έχουμε θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια; Θέλω συγκεκριμένη απάντηση.-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:47Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.Το καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι κομμουνιστικό αλλά εθνικοσοσιαλιστικό απωανατολικού τύπου και από τα αποτελέσματά του κρίνεται επιτυχές.Μια μικρή χώρα με ένα παχύσαρκο νεανία στο τιμόνι της έχει καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά συστήματα ενάντια ακόμα και στους ίδιους τους ρωσσοκινέζους.Ο σοσιαλισμός βέβαια είναι πάντα επίκαιρος,αλλά δεν έχει σχέση με τα καθεστώτα που σχολιάζεις,όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι να μιλάτε για κομμουνισμό και να φέρνετε για παράδειγμα χώρες μη κομμουνιστικές.Το καθεστώς Τσάβες είναι αντεστραμένος εθνικοσοσιαλισμός και είχε στον πυρήνα του την εξέγερση των ιθαγενών εναντίον των λευκών αποικιοκρατών που αρμέγανε τη χώρα καθώς και των ντόπιων συνεργατών τους.Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει,να διαφωνήσει ή να παραμείνει απλά ουδέτερος ως προς το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα θα ήταν μεγάλο λάθος και ατιμία πάντως να βάζετε ταμπέλες σε πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:49 Για εμένα εκεί που να είναι κάποιος (μπορεί κι εγώ) άνεργος, άστεγος κλπ. και να παίρνει επιδόματα, καλύτερα να είναι ακόμα και αργόμισθος σε δημόσια εταιρεία (τώρα τι έχω να ακούσω, θα με πουν κρατιστή ή κομμουνιστοσυμμορίτη) με τεράστια κέρδη όπως είχε ο δημόσιος ΟΤΕ. Το θέμα είναι αν μην γίνονται κομματικές προσλήψεις (που διχάζουν και ''καίνε'' μυαλά).
ΥΓ. Αναγνωρίζω τα επιτεύγματα του παχύσαρκου νεανία σε ένα σαφώς εχθρικό περιβάλλον. Αν όμως είχα να επιλέξω μετανάστευση στην Βόρεια ή την Νότια Κορέα την απάντηση την φαντάζεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 26 Ιαν 2019, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι περίεργος πως θα λήξει όλο αυτό στη Βενεζουέλα.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς και δεν υπήρχαν υψηλά πλεονάσματα πριν μερικά χρόνια ωστόσο εγώ ΠΟΤΕ δεν δούλεψα με συνθήκες ανάλογες ενός δημοσίου υπαλλήλου. Απλά τα πράγματα για να μην χανόμαστε. Μπορείς να μου βρεις δουλειά με ωράριο - προνόμια - υποχρεώσεις - φορολογία δημοσίου υπαλλήλου και σε μένα και σε όλους όσους εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα με τραγικές συνθήκες; Μπορεί το κράτος να σταθεί κάνοντάς μας όλους δημοσίους υπαλλήλους και όλες τις εταιρείες κρατικές; Να παίρνει και όλο το κέρδος όπως μας λες. Που αλλού συμβαίνει αυτό ΣΗΜΕΡΑ και έχουν επιτύχει υψηλότερο βιωτικό επίπεδο από το δικό μας; Μη μου πεις για τίποτα χώρες του κόλπου που κολυμπάνε στο πετρέλαιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-