ΑκριβώςHighlander έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:01Και εγκληματίες. Είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τη δυστυχία που θα ακολουθήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
Re: Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Θεομουρλοι. Όχι απλά τρελοίrun έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:52Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:29 aπο την αλλη λεω, καλα που ανοιγονται τετοια θεματα. να ξερουμε να φυλαγομαστε απο μισοτρελους, που εκδηλωνονται και εν ετη 2019 υποστηριζουν πολεμοιυς μεταξυ των λαων.
αυτό το κανει(απειλεί με πολεμο) η κυβερνηση και η αντιπολιτευση τουρκιας
είναι τρελλοι????
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Highlander
Φασίστες τρελοί. Και περισσότερο φασίστες από τρελοί, διότι αυτοί όντως είναι κυρίαρχοι στην περιοχή και χωρίς να πάθουν μεγάλη ζημιά θα προκαλέσουν πολλή δυστυχία σε άλλους.Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:06Θεομουρλοι. Όχι απλά τρελοίrun έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:52Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:29 aπο την αλλη λεω, καλα που ανοιγονται τετοια θεματα. να ξερουμε να φυλαγομαστε απο μισοτρελους, που εκδηλωνονται και εν ετη 2019 υποστηριζουν πολεμοιυς μεταξυ των λαων.
αυτό το κανει(απειλεί με πολεμο) η κυβερνηση και η αντιπολιτευση τουρκιας
είναι τρελλοι????
- Highlander
Στην Ελλάδα αντιθέτως οι πολεμολάγνοι είναι περισσότερο τρελοί παρά φασίστες, γιατί για να είσαι υπέρ του δικαίου του ισχυρού όταν ζεις στην Ελλάδα μάλλον χρήζεις ψυχιατρικής εξέτασης.
αυτοι που ονειρευονται ενοπλες αριστερες επαναστασεις ειναι εγκληματιες για τον ψυχιατρο δηλ. ...σωστος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτοί που ονειρεύονται Παπαδόπουλους τι είναι κύριε;nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:13 αυτοι που ονειρευονται ενοπλες αριστερες επαναστασεις ειναι εγκληματιες για τον ψυχιατρο δηλ. ...σωστος
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Καλή κίνηση του Σκακιστή.
Θα απαντήσω με μια εξίσου υποθετική ερώτηση, σε ένα όμως όχι και τόσο υποθετικό σενάριο, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Δεν έχει σημασία τι θα υποστηρίξουν οι συμφορουμίτες αλλά τι θα υποστηρίξουν οι βουλευτές, και ιδίως οι Μακεδόνες που ψήφισαν αυτή τη συμφωνία, σε περίπτωση γενικευμένου επεισοδίου στην περιοχή.
Θα απαντήσω με μια εξίσου υποθετική ερώτηση, σε ένα όμως όχι και τόσο υποθετικό σενάριο, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Δεν έχει σημασία τι θα υποστηρίξουν οι συμφορουμίτες αλλά τι θα υποστηρίξουν οι βουλευτές, και ιδίως οι Μακεδόνες που ψήφισαν αυτή τη συμφωνία, σε περίπτωση γενικευμένου επεισοδίου στην περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρίκαλος την 26 Ιαν 2019, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
αντιδημοκρατες και υποψηφιοι τροφιμοι φυλακων κυριε ...αλλα για απαντησε και στη δικη μου θεσηbrb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:14Αυτοί που ονειρεύονται Παπαδόπουλους τι είναι κύριε;nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:13 αυτοι που ονειρευονται ενοπλες αριστερες επαναστασεις ειναι εγκληματιες για τον ψυχιατρο δηλ. ...σωστος
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγκληματίες όχι;nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:16αντιδημοκρατες και υποψηφιοι τροφιμοι φυλακων κυριε ...αλλα για απαντησε και στη δικη μου θεσηbrb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:14Αυτοί που ονειρεύονται Παπαδόπουλους τι είναι κύριε;nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:13 αυτοι που ονειρευονται ενοπλες αριστερες επαναστασεις ειναι εγκληματιες για τον ψυχιατρο δηλ. ...σωστος
Τι να απαντήσω; Δεν τα έβαλες όλα. Να βάλουμε και την κατάληψη της Βουλής από τους μετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών;
οι υποψηφιοι τροφιμοι φυλακων ειναι προφανως εγκληματιες ... οσο για την απαντηση που δεν δινεις τα εξηγει ολα ...brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:20Εγκληματίες όχι;nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:16αντιδημοκρατες και υποψηφιοι τροφιμοι φυλακων κυριε ...αλλα για απαντησε και στη δικη μου θεση
Τι να απαντήσω; Δεν τα έβαλες όλα. Να βάλουμε και την κατάληψη της Βουλής από τους μετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωραίο γύρισμα, έβγαλες τα συμπεράσματα σου και πάμε γι' άλλα.nostromos έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:22 οι υποψηφιοι τροφιμοι φυλακων ειναι προφανως εγκληματιες ... οσο για την απαντηση που δεν δινεις τα εξηγει ολα ...
Στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά ότι σε δηλώσουν.
- metaxoskolikas
όχι, δεν υπάρχει λόγος για πόλεμο. αυτοί αργά ή γρήγορα θα διαλυθούν από μόνοι τους.
Highlander έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:09Φασίστες τρελοί. Και περισσότερο φασίστες από τρελοί, διότι αυτοί όντως είναι κυρίαρχοι στην περιοχή και χωρίς να πάθουν μεγάλη ζημιά θα προκαλέσουν πολλή δυστυχία σε άλλους.
Πάντα αυτό προκαλούσαν και πάντα αυτό θα προκαλούν όλοι αυτοί οι psycho με τις επεκτατικές τάσεις.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν γινόταν πόλεμος με τα Σκόπια θα συμμετείχαν και οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι.
Οι Τούρκοι τι θα έκαναν οέο;
- Highlander
Οι τούρκοι στανταρ θα στήριζαν σκοπια.brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 16:28 Αν γινόταν πόλεμος με τα Σκόπια θα συμμετείχαν και οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-