κόλλημα αυτή η σκηνή
ας πούμε δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε να είναι κινητή βόμβα, απλά είναι, πρέπει να είναι χαρούμενη και να πάρουμε δείγμα και μετά τα άλλα θα γίνουν όλα με χόλυγουντ μαμβοτζάμπο.
κόλλημα αυτή η σκηνή
άντε σε περιμένουμε, πες ένα σπόιλερ να έχουμε αγωνία, ποιος είναι ο στόχος;sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2019, 00:47 Λοιπόν εφόσον κανείς δεν απάντησε στην αρχική μου ερώτηση είμαι έτοιμος απλά έχω βρει μόνο τους κεντρικούς ήρωες και την τοποθεσία.
τα έχω σκεφτεί αυτά όλα ρε δεν είμαι εγώ ο Ήθαν.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 01:10 ωραία, δεν σε βλέπω καθόλου καλά αλλά έτσι πρέπει, επικίνδυνες αποστολές![]()
ναι ρε φυσικά, εξάλλου αυτό είναι στο επίπεδό Εσθήρ1, για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις σκέψου όταν με το καλό φτάσουμε στο Εσθήρ3 κεντρικός στόχος θα είναι η ίδια η Εσθήρ όχι μόνο το πάνω κεφάλι δλδ, ολόκληρη.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 01:14 το κατάλαβα συς, πώς θα ήμουν στο μυαλό σου αλλιώς;
Αλλά θα είσαι ο ήθαν θα δεις, έχει ανατροπές![]()
Δε θέλουν μάτια μου να σωθούν.Custom_F έγραψε: 26 Ιαν 2019, 08:37 Να της βάλει ο ηθαν κανα αγχολυτικο, ή κάτι τεσπά που να τη φέρει σε κατάσταση ζεν, στο ποτό, στο φαι, κάπου! Αφού τον κάνουμε ότι θέλουμε είναι ο μπάρμαν ή ο σερβιτόρος. Οπότε παίρνει κ το ποτήρι. Θάναι κ χαρούμενη για λίγες ώρες κ θα χουμε ντουνουα.
Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε να κάνετε, απλώς σας δίνω μια φιλική συμβουλή.sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:41 Άλλο ένα σπόηλερ, στο τελευταίο τελευταίο λέβελ που θα πρέπει ο Ήρωας μας να φάει την τελευταία μάνα θα πρέπει να στείλουμε τον καλύτερο από όλους μαςκαι όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός..
έτσι Hellegennes;