Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:16
πάντως πάρε κάτι καλό κάστομ γιατί αλλιώς θα το κάνεις αυτό που λέει ο μήχ, θα μετράς το φαί. Κάτι που να κοστίζει πάνω απο 200 ευρώ, ή να ειναι μιγια.
200 ευρω;
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μια χαρα ειναι αυτα που εχω!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ποιότητα κατασκευής, όμορφος σχεδιασμός, ωραία Led οθόνη... Αλλα ως εκεί οι μετρήσεις χάλια μπορεί να δώσει 38.5 και στο επόμενο δευτερόλεπτο 37 ή 36.8 και αν έχεις και παιδί δεν παίζεις με αυτά.
oι μετρήσεις του είναι ότι να ναι...
Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε μελετήσει το manual και βίντεο (ένεκα λίγο τελειομανείς), αλλά δεν έχει μελτιωθεί η ακρίβεια των μετρήσεων. π.χ. προσφάτως, λόγω ίωσης, ο μπέμπης είχε 37 πυρετό και το Xiaomi έδειξε 39! πολλαπλές φορές, ενώ σε εμάς αμέσως μετά, τη φυσιολογική θερμοκρασία...
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ποτε λες ναρρωστησεις για να το δοκιμασεις να μου πεις; ε;ε;εε;ε;ε;ε;ε;;
Το έχω ρε, ειδικά για παιδάκια κάτω από δέκα αν το θες απλά πάρτο (καλά γενικά πάρτο), ούτε μπιπ δεν κάνει, δονείται (δεν ξυπνάει κανένας) , σου βγάζει την θερμοκρασία σε 1 δευτ., απλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Χέλλης πρέπει απλά να σημαδέψεις στο 11.
Μην το πολύ σκέφτεσαι πάντως, έχω άλλα 2, ένα γερμανικό κ ένα ελβετικό, δεν κλάνουν μία μπροστά στο μίγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 25 Ιαν 2019, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιότητα κατασκευής, όμορφος σχεδιασμός, ωραία Led οθόνη... Αλλα ως εκεί οι μετρήσεις χάλια μπορεί να δώσει 38.5 και στο επόμενο δευτερόλεπτο 37 ή 36.8 και αν έχεις και παιδί δεν παίζεις με αυτά.
oι μετρήσεις του είναι ότι να ναι...
Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε μελετήσει το manual και βίντεο (ένεκα λίγο τελειομανείς), αλλά δεν έχει μελτιωθεί η ακρίβεια των μετρήσεων. π.χ. προσφάτως, λόγω ίωσης, ο μπέμπης είχε 37 πυρετό και το Xiaomi έδειξε 39! πολλαπλές φορές, ενώ σε εμάς αμέσως μετά, τη φυσιολογική θερμοκρασία...
Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:17
Αν πας κοντα στο μετωπο; Οχι, ε;..
Θυμάμαι πέρυσι που είχαν αγοράσει κάτι φίλοι μου ένα τέτοιο και έπαιζαν συνέχεια μαζί του και το είχαν σαν θεό τους για να μετράνε την θερμοκρασία τους. Όσες φορές το δοκίμασαν μπροστά μου έβγαζε μια 37, μια 36, μια 36,5. Κάθε μέτρηση ήταν και απίθανα διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν οι φίλοι μου είχαν υποθερμία ή πυρετό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μια χαρα ειναι αυτα που εχω!
200 ή μίγια, να είναι καλό δηλαδή, αν πάρεις μίγια κάνει 20, αλλιώς 200
πλάκα κάνω, εννοώ οτι δεν υπάρχει καλύτερο μάλλον στα χρήματά του, αν θες να πάρεις πάρε αυτό, δεν θα είναι τέλειο γιατί είναι υπέρυθρο, αλλά καλύτερο δεν θα βρεις νομίζω στην τάξη τιμής.
Το έχω ρε, ειδικά για παιδάκια κάτω από δέκα αν το θες απλά πάρτο (καλά γενικά πάρτο), ούτε μπιπ δεν κάνει, δονείται (δεν ξυπνάει κανένας) , σου βγάζει την θερμοκρασία σε 1 δευτ., απλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Χέλλης πρέπει απλά να σημαδέψεις στο 11.
Μην το πολύ σκέφτεσαι πάντως, έχω άλλα 2, ένα γερμανικό κ ένα ελβετικό, δεν κλάνουν μία μπροστά στο μίγια.
Τι εννοεις στο 11;
Τι διαφορες ειδες αναμεσα στα 3;
HaTeRs GoNnA hAtE...
Custom_F έγραψε: 24 Ιαν 2019, 14:47
Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
Βεβαια ειναι γρηγορο, τσεκαρεις τα πιτσιρικια και οσο κοιμουνται και ισως αν μαθεις να υπολογιζεις την αποκλιση να μην εχεις θεμα. Αν βεβαια μπορει να υπολογιστει η αποκλιση, αφου εξαρταται και απο τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος καθε φορα, αν καταλαβα καλα.
Εχει καποιος εμπειρια; Να εχει τσεκαρει αποκλιση σε μικρες και σε μεγαλες τιμες; Χειμωνα, καλοκαιρι;
0,5 είναι τεράστια απόκλιση. Την ακριβέστερη θερμοκρασία την μετράς μέσα στον ποπό. Μπορώ να σου την μετρήσω για να σου δείξω πως γίνεται.
Εξυπηρετικοτατος!
Πάντα στη διάθεση όσων με χρειάζονται.
Φρόντισε πάντως, την όποια σου απόφαση, να μην την πάρεις εν θερμώ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Τι εννοεις στο 11;
Τι διαφορες ειδες αναμεσα στα 3;
Τα δύο ευρωπαϊκά ήταν πεταμένα λεφτά, 60-70€ το καθένα, το κινέζικο δεν αξίζει τα λεφτά του.
έλα ρε, διάβασε λίγο στο ινετ, δεν λέω οτι είναι όλοι απο την ινφοκουεστ αυτοί, μπορεί απλά να έτυχε
Tης το λεω εγω που αγορασα μονο φετος αισθητηρια θερμοκρασιας και υγρασιας αξιας 30.000€
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:17
Αν πας κοντα στο μετωπο; Οχι, ε;..
Θυμάμαι πέρυσι που είχαν αγοράσει κάτι φίλοι μου ένα τέτοιο και έπαιζαν συνέχεια μαζί του και το είχαν σαν θεό τους για να μετράνε την θερμοκρασία τους.
Φανταζομαι το παθαινεις αυτο τις πρωτες μερες. Αφου δε βγηκαν και στο δρομο να σκαναρουν τον κοσμο...
HaTeRs GoNnA hAtE...
Oχι αλλα εχω δοκιμασει τους xiamiaκηδες
Γραφουν καλες κριτικες για την συσκευασια το μενου την ταχυτητα αποστολης και η μετρηση θερμοκρασιας δεν ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες τους
Πειραγμενοι
Αυτοι οι γκατζετακηδες ειναι μια χαμενη γενια