Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:24
Πάντως έχουν πλάκα οι αριστερώθεν και δεξιώθεν που πιστεύουν οτι ζουν σε προεπαναστατικά χρόνια και οπου νά ναι το ορόρα θα βομβαρδίζει τα ανάκτορα.
Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:24
Πάντως έχουν πλάκα οι αριστερώθεν και δεξιώθεν που πιστεύουν οτι ζουν σε προεπαναστατικά χρόνια και οπου νά ναι το ορόρα θα βομβαρδίζει τα ανάκτορα.
Ε, ναι,μώρε. Δεν τους ξέρουμε τώρα.
Καμιά βιτρίνα θα σπάσουν σήμερα, αύριο. Κανένα αυτοκίνητο θα κάψουν και όλα καλά. Η μπαουκάρα πάει για πρωτάθλημα εξάλλου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Kauldron έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:26
Επιπλέον, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των θηλυπρεπών Ευρωαχριστερών αν τους πιάσουν τίποτα ακροδεξιοί κλπ όταν θα μείνουν εκτός μπατσοπροστασίας.
Kauldron έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:26
Επιπλέον, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των θηλυπρεπών Ευρωαχριστερών αν τους πιάσουν τίποτα ακροδεξιοί κλπ όταν θα μείνουν εκτός μπατσοπροστασίας.
σιγα καλη μου, θα σκισεις το καλσον.
Μην κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων, αγαπητέ αρχιδοκλάστη (κατά δική σου δήλωση).
Pam έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:20
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία έτσι κι αλλιώς σε λίγους μήνες δεν θα είναι πια βουλευτές.Οι μισοί σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ίσως και περισσότεροι θα χάσουν την βουλευτική τους έδρα σε λίγους μήνες. Προμηνυεται άγρια μάχη στους συριζαιους για μία θέση στο Επικράτειας για να αποφύγουν την μάχη του σταυρού στο κοινό ψηφοδέλτιο.
Μα εκεί δεν θα βάλουν τοις αποστάτες από τα άλλα κόμματα που μάζεψαν; Να δούμε ποιος θα πρωτομπεί!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nostalgia έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:53
Να σου πω, προτιμω ο θυμος των Ελληνων να βγει στις καλπες και οχι στα πεζοδρομια. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια απο Αριστερο πολιτικο που γευτηκε την εξουσια, να παει σπιτι του αναγκασμενος να ζει στις αναμνησεις του....
Συμπληρώνω: και να βγει στο μεροκάματο.
Και επειδή από τις επαγγελματικές μου εμπειρίες φανατικός αριστερός = τεμπέλης που του φταίει το κεφάλαιο, το αφεντικό, η κενωνία, η πίκρα θα είναι πιο πικρή!
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
10 βαλτοί? Καλά, ας τα πούν αυτά σε τίποτα ούλτρας, να δείς τί θα φάνε τα πρακτοράκια.
Και στην Κρήτη είχανε πάει κάποιοι και λέγανε για ανεξάρτητη Κρήτη. Μάλιστα είχανε και σημαία. Για να δείξουν τα μούτρα τους πουθενά.
Δεν θα έπρεπε να προωθείς τη βία με αυτόν τον τρόπο. Μήπως πρέπεις να πας σε έναν αρμόδιο για anger management?
Εγώ τα γεγονότα καταγράφω. Αλλά ξέχασα, αν η πραγματικότητα δε μας αρέσει, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.