Δεν θα τον λυπηθω ακομα κι αν δηλωσει Βασιλικος....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμική Δημοσκόπηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Re: Πχορουμική Δημοσκόπηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ειμαι περηφανος που η ελληνικη Βουλη ΔΕΝ εκανε το χατηρι της Τουρκιας και των Σκοπιανων εθνικιστών. Ουτε των χουλιγκανων της Βαρνταρ που λεγανε προδοτη τον Ζαεφ.
.
.
Και τωρα χαιρετω σας.
Θα τα ξαναπουμε απο τον αλλο μηνα.
.
Θα τα ξαναπουμε απο τον αλλο μηνα.
.
Κανε οτι θες, αλλα σε θελω εδω μετεκλογικα ετσι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:43 Ειμαι περηφανος που η ελληνικη Βουλη ΔΕΝ εκανε το χατηρι της Τουρκιας και των Σκοπιανων εθνικιστών. Ουτε των χουλιγκανων της Βαρνταρ που λεγανε προδοτη τον Ζαεφ.
.
Εν τω μεταξυ οι Τουρκοι πανυγηριζουν για την εισοδο των Σκοπιων στο ΝΑΤΟ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΟΚ.
Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, νικαμε κερδαμε και πάλι. Τέσσερα χρόνια ζαιοι, τέσσερα χρόνια από νίκη σε νίκη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:48Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:43 Ειμαι περηφανος που η ελληνικη Βουλη ΔΕΝ εκανε το χατηρι της Τουρκιας και των Σκοπιανων εθνικιστών. Ουτε των χουλιγκανων της Βαρνταρ που λεγανε προδοτη τον Ζαεφ.
.
Για πες σοφέ γέροντα οι βουλευτές του τουρκικού κόμματος των Σκοπίων τι ακριβώς ψήφισαν στο κοινοβούλιο τους? Μήπως είναι γκιουλενιστες?Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:43 Ειμαι περηφανος που η ελληνικη Βουλη ΔΕΝ εκανε το χατηρι της Τουρκιας και των Σκοπιανων εθνικιστών. Ουτε των χουλιγκανων της Βαρνταρ που λεγανε προδοτη τον Ζαεφ.
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΠανωλεθριαμβοςFuerte έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:54Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, νικαμε κερδαμε και πάλι. Τέσσερα χρόνια ζαιοι, τέσσερα χρόνια από νίκη σε νίκη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:48Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:43 Ειμαι περηφανος που η ελληνικη Βουλη ΔΕΝ εκανε το χατηρι της Τουρκιας και των Σκοπιανων εθνικιστών. Ουτε των χουλιγκανων της Βαρνταρ που λεγανε προδοτη τον Ζαεφ.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αντε και στο ξεπούλημα της Ηπείρου. Θα ζήσουμε να το προλάβουμε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η λύση είναι μία σύνορα ως τη Λαμία. Οτιδήποτε άλλο είναι εθνικισμόςenterprise-psi έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:02 Αντε και στο ξεπούλημα της Ηπείρου. Θα ζήσουμε να το προλάβουμε.
- Παλαιοελλαδίτης
Τους έχω ικανούς τους συριζαίους να μας φέρουν συμφωνία που θα περιλαμβάνει κάτι εξωφρενικό, π.χ. αποζημιώσεις εκδιωγμένων δοσιλογικών μειονοτήτων της Κατοχής (βλ. Τσάμηδων ταγματασφαλιτών) που δεν έχει γίνει πουθενά στην Ευρώπη και να έχουμε από τη μια έντυπα τύπου Documento, εφσυν κλπ να γράφουν για θριάμβους και καταπολέμηση του ισλαμικού τόξου και από την άλλη διάφορους εδώ μέσα να λένε άλλος για περηφάνεια, άλλος για ηδονή που πήζουν τα εθνίκια κλπ.enterprise-psi έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:02 Αντε και στο ξεπούλημα της Ηπείρου. Θα ζήσουμε να το προλάβουμε.
Περήφανε κατσαπλιά, να ξανάρθεις να μας πεις τι θα διαπραγματευτεί ο Τσίπρας με τον Ερντογάν.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω άμα οι Σκοπιανοί θα γίνουν μετά από αυτή τη συμφωνία φίλοι μας, όπως είπε ο πρωθυπουργαρας μας στη Βουλή, αλλά πως μετά την επίσημη, επισημοτατη αναγνώριση της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας θα έχουμε τους Βούλγαρους για πάντα απέναντι μας (και θα μας το χρωστάνε αυτό) είναι πάνω από σίγουρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81