Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:41 Ας αποσυρθουμε διακριτικα να τους αφησουμε να πιουνε το καφεδακι της παρηγοριας.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουλή
- YouOnlyLiveOnce
Re: Βουλή
- YouOnlyLiveOnce
Ημέρα ντροπής, ας ελπίσουμε το κάρμα να βρεί τους προδότες χωρίς μεγάλη καθυστέρηση και έστω μακροπρόθεσμα το έθνος να ανακάμψει .
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ημέρα ντρόπης σήμερα.
Τα ονόματα των 153 και οι φωτογραφίες πρέπει να αναρτηθούν σε όλη την Ελλάδα ειδικά στην Μακεδονία για να ξέρουμε ποιοι είναι και να του συγχαίρουμε κάθε μέρα.
Τα ονόματα των 153 και οι φωτογραφίες πρέπει να αναρτηθούν σε όλη την Ελλάδα ειδικά στην Μακεδονία για να ξέρουμε ποιοι είναι και να του συγχαίρουμε κάθε μέρα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ντροπή να μπαίνει η σημαία δίπλα στους 153 αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς;
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- YouOnlyLiveOnce
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε ξέρω πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πανηγυρίζει σε μια εθνική ήττα, μόνο και μόνο για να την βγει στους πολιτικούς αντιπάλους του
το ότι ενδώσατε στον σκοπιανό εθνικισμό δεν σας καθιστά αντεθνικιστές, σας καθιστά προδότες
το ότι ενδώσατε στον σκοπιανό εθνικισμό δεν σας καθιστά αντεθνικιστές, σας καθιστά προδότες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όπως νιώθει έκαστος αλλά αν μείζονα ζητήματα λύνονται με οριακή αποστασία να μην πολυμιλάμε περί δημοκρατίας.
Μόνο ποδοσφαιρικά, τον ήπιατε κλπ
Μόνο ποδοσφαιρικά, τον ήπιατε κλπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- YouOnlyLiveOnce
Μα δεν σου περναει απο το μυαλο οτι καποιος απλα δεν το θεωρει εθνικη ηττα; και δεν τον νοιαζει να την πει σε κανεναν αντιπαλο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 16:14 δε ξέρω πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πανηγυρίζει σε μια εθνική ήττα, μόνο και μόνο για να την βγει στους πολιτικούς αντιπάλους του
το ότι ενεδώσατε στον σκοπιανό εθνικισμό δεν σας καθιστά αντεθνικιστές, σας καθιστά προδότες
Και προδοτη μπορει να πει εσενα γιατι θες να συνεχισει να λεγεται σκετο Μακεδονια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 362 Απαντήσεις