πόσο % εξοικονόμηση καυσιμου έχεις με εκείνο το μαγικό ενισχυτικό?Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 11:03 Πεστε ρε οτι δεν σας αφηνει η Μερκελ να ακυρωσετε τη Συμφωνια.
Κανονικα με παραιτηση 101 βουλευτων που προτεινει ο Καμμενος διαλυεται η Βουλη και παμε σε εκλογες που θελει ο Κουλης.
Αρα δεν σας αφηνει η φραου και τα υπολοιπα ειναι παραμυθια.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
Re: Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
δεν παίζει και κοντρα ρόλο εδώ που τα λέμε
Πες για το 0,60 το ξεχασες.
.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν κάνεις 80 δημοσιεύσεις την ημέρα από χομπυ και όχι επειδή πληρώνεσαι είσαι απλά αργόσχολος
Οχι απλα καποιες μερες δουλευω απο το σπιτι με μειλ και τηλεφωνα.
.
.
Χθες ας πουμε ειχα ραντεβου για συμβολαια, σημερα στελνω προσφορες με μειλ.
.
.
Πλέον οι παταρεμος ερμηνεύουν και το Σύνταγμα;; 
Εγώ καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Κάνεις παραγωγή (πώληση) διαφήμισης.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:46 Χθες ας πουμε ειχα ραντεβου για συμβολαια, σημερα στελνω προσφορες με μειλ.
.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, ούτε συνεπάγεται κάποιο συγκεκριμένο ποσό.
Οπότε, δεν έχει νόημα να το αναφέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:52Εγώ καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Κάνεις παραγωγή (πώληση) διαφήμισης.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:46 Χθες ας πουμε ειχα ραντεβου για συμβολαια, σημερα στελνω προσφορες με μειλ.
.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, ούτε συνεπάγεται κάποιο συγκεκριμένο ποσό.
Οπότε, δεν έχει νόημα να το αναφέρεις.
Δεν κανω μονο πωλήση διαφημισης.
Εχω και δικη μου εταιρια απο το 2014 σε αλλο τομεα.
.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΗ Η ΚΙΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΗ;;;??? ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΗΒΟΥΝ;;;?????!!!!!!!!!!!!!11!11
-_-
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Και πότε δουλεύεις ρε μεγάλε; Εσύ είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο πχόρουμ ποστάροντας με ρυθμό πολυβόλου!Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:34
Φτωχομπινες ομως. Εγω σημερα εχω δικη μου εταιρια και παιρνω ποσοστα απο αλλες δυο.
.
FACT: άτομο που κάνει 70-80 δημοσιεύσεις την ημέρα, δεν έχει χρόνο να εργαστεί ταυτόχρονα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Bandit59 έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:07
Και πότε δουλεύεις ρε μεγάλε; Εσύ είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο πχόρουμ ποστάροντας με ρυθμό πολυβόλου!![]()
Δεν χτυπαω καρτα γιατι δουλευω με το συμβολαιο.
Απο αυριο ομως θα με χασετε γιατι θα δουλεψω τουλαχιστον για μια βδομαδα στον Κορυδαλλο και το Αιγαλεω.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-