Το θέλω όμως χωρίς αίμα μέσα. Να είναι όμως μαλακό και ζουμερο μέσα και καλοψημένο απλέξω αλλά όχι σκληρό. Αλλά να μην έχει αίμα.
Ξέρεις να ψήνεις έτσι στα καρβουνα το συκώτι;
Το θέλω όμως χωρίς αίμα μέσα. Να είναι όμως μαλακό και ζουμερο μέσα και καλοψημένο απλέξω αλλά όχι σκληρό. Αλλά να μην έχει αίμα.
Τα πάντα ξέρω να ψήνω. Στον παιδικό σταθμό του γιου μου, εθελοντικά, στη γιορτή, έγινα ψήστης. Παλαβώσαν τα MILF, γλείφαν και τις χαρτοπετσέτες. Δεν είμαι, βέβαια, [user]waldorf[/user], να κάνω παπάδες, αλλά, το παλεύω φιλότιμα.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:00Το θέλω όμως χωρίς αίμα μέσα. Να είναι όμως μαλακό και ζουμερο μέσα και καλοψημένο απλέξω αλλά όχι σκληρό. Αλλά να μην έχει αίμα.
Αν ξέρεις να ψήνεις.το συκώτι όπως στο περιεγραψα μπορώ να σε παντρευτώ. Δεν έχει σημασία που είσαι ήδη παντρεμένος. Λεπτομέρεια. Το συκώτι σου θέλω.Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:03Τα πάντα ξέρω να ψήνω. Στον παιδικό σταθμό του γιου μου, εθελοντικά, στη γιορτή, έγινα ψήστης. Παλαβώσαν τα MILF, γλείφαν και τις χαρτοπετσέτες. Δεν είμαι, βέβαια, [user]waldorf[/user], να κάνω παπάδες, αλλά, το παλεύω φιλότιμα.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:00Το θέλω όμως χωρίς αίμα μέσα. Να είναι όμως μαλακό και ζουμερο μέσα και καλοψημένο απλέξω αλλά όχι σκληρό. Αλλά να μην έχει αίμα.
Αδύνατον. Συκώτι μπορώ να σου ψήσω, ευχαρίστως, αλλά να διπλοπαντρευτώ, μου το απαγορεύει η θρησκεία μου. Μπορώ όμως, αφιλοκερδώς, να ψήσω. Αρκεί κάποιος να μου φέρνει κρύες μπίρες.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:06Αν ξέρεις να ψήνεις.το συκώτι όπως στο περιεγραψα μπορώ να σε παντρευτώ. Δεν έχει σημασία που είσαι ήδη παντρεμένος. Λεπτομέρεια. Το συκώτι σου θέλω.
Εγώ θα στις φέρνω!!! Θα παίζουμε και τάβλι και θα σε αφήνω να με κερδίζεις. Βασικά αυτό θα εξαρτηθεί από το πως θα βλέπω ότι ψήνεις το συκώτι.Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:17Αδύνατον. Συκώτι μπορώ να σου ψήσω, ευχαρίστως, αλλά να διπλοπαντρευτώ, μου το απαγορεύει η θρησκεία μου. Μπορώ όμως, αφιλοκερδώς, να ψήσω. Αρκεί κάποιος να μου φέρνει κρύες μπίρες.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:06Αν ξέρεις να ψήνεις.το συκώτι όπως στο περιεγραψα μπορώ να σε παντρευτώ. Δεν έχει σημασία που είσαι ήδη παντρεμένος. Λεπτομέρεια. Το συκώτι σου θέλω.
Άντρας που ψήνει σωστά το συκώτι, δεν μπορεί να ζήσει με γυναίκα που βράζει τις μπριζόλες.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:17 Έκανα πάλι συκώτι και μου βγήκε πάλι σκληρό. Τι αλουμινόχαρτα έβαλα, χαμηλή θερμοκρασία, τίποτα.
Στα σκουπίδια πήγε. Είχα κάνει και σπανάκι με τυρί στο αντικολλητικό. Με αυτό μείναμε.
Τον άντρα που θα ξέρει να ψήσει συκώτι σωστά στα κάρβουνα θα τον παντρευτώ.
Ας αναλάβει και το ψήσιμο της μπριζόλας στα κάρβουνα, κανένα πρόβλημα δεν έχωvagabondo έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:39Άντρας που ψήνει σωστά το συκώτι, δεν μπορεί να ζήσει με γυναίκα που βράζει τις μπριζόλες.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:17 Έκανα πάλι συκώτι και μου βγήκε πάλι σκληρό. Τι αλουμινόχαρτα έβαλα, χαμηλή θερμοκρασία, τίποτα.
Στα σκουπίδια πήγε. Είχα κάνει και σπανάκι με τυρί στο αντικολλητικό. Με αυτό μείναμε.
Τον άντρα που θα ξέρει να ψήσει συκώτι σωστά στα κάρβουνα θα τον παντρευτώ.
Παντα τετοιαΓραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 21:02 Σήμερα κάλεσα τους δικούς μου -μάνα-πατέρα-αδερφό- κι έφκιαξα σούπα ποντίκι (όχι "μίκι μάους" ποντίκι, αλλά από τον μυ "ποντίκι" του μοσχαριού). Γάμησε. ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ.
Η μαμά μου, που με έμαθε να μαγειρεύω, ένοιωσε περήφανη. Κι εγώ ένιωσα.
Όχι το δικό του κυριολεκτικά