Και γω αλλα είπα να γελάσουμε λιγο με την λανθάνουσα γυναικοκεντρικη βρωμοστομία του καζινοκουζινοπλακακίου μαν μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
microαστική Λινάτσα
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
δεύτερη απορία, ο λινάτσας ρωτάει, οταν λες βούλωστο καταλαβαίνουμε το στόμα μας καθαρά ή είναι για λίγο μετέωρο;don't speak έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:59Βούλωστο.enaon έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:56 ντόντ αν θέλουμε να σε φαντασιωθούμε, σκάσε να σκεφτόμαστε οτι μας λες ή σώπα;![]()
Άσε τα τσάγια και πες αν παίζει καμία άκρη για (φτηνά) κιάλις, είναι για έναν φίλο μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:11Άντε φτιάξε κάνα χαμομήλι ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
απ' ό,τι βλέπουμε όλοι οι ψήφοι είναι
άντρας συφωνώ = 8
άντρας διαφωνώ = 5
Άρα ψηφίζεται με 8/13 > 50%
άντρας συφωνώ = 8
άντρας διαφωνώ = 5
Άρα ψηφίζεται με 8/13 > 50%
Άντε ρε πείτε κανένα τσίπουρο γαμώ τις χημείες μου μέσα!
the end
Τι ψηφίζει ο φίλος σου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η εμπυρια μου λεει οτι τα ποσοστα ομοφυλοφυλιας στους αντρες ειναι μεγαλυτερα απο οτι στις γυναικες
Οι γυναικες εχουν μεγαλυτερα ποστοστα στην κατηγορια που παιζει και με τα δυο φυλα αλλα αυτο το ποσοστο ειναι μικρο και δεν αλλαξει την γενικη εικονα
Οι γυναικες εχουν μεγαλυτερα ποστοστα στην κατηγορια που παιζει και με τα δυο φυλα αλλα αυτο το ποσοστο ειναι μικρο και δεν αλλαξει την γενικη εικονα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 23 Ιαν 2019, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
microαστική Λινάτσα
Μην εξαπτεστε κυριε, η αγαπητικιά μου ωρες ώρες γινεται ενα άγριο αιλουροειδές και δεν την αναγνωρίζω και γω η ιδια ενθυμουμενη τα ήσυχα βράδια που με νανουριζε με Σαπφώ και τα γαλάζια γράμματα της ΓαλάνηΧαοτικός έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:11Άντε φτιάξε κάνα χαμομήλι ρε.
Ωχ κατάλαβα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
γιαυτό είναι καλό αυτό που κάνει ο μηχ γγ, λέει εμπειρίες φίλων και καλά και την γλυτώνειΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:19 Η εμπυρια μου λεει οτι τα ποσοστα ομοφυλοφυλιας στους αντρες ειναι μεγαλυτερα απο οτι στις γυναικες
-
microαστική Λινάτσα
Θωμά αγαπούλα εισαι σπιτι?enaon έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:14δεύτερη απορία, ο λινάτσας ρωτάειdon't speak έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:59Βούλωστο.enaon έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:56 ντόντ αν θέλουμε να σε φαντασιωθούμε, σκάσε να σκεφτόμαστε οτι μας λες ή σώπα;![]()
Γιατι σε παίρνω και μιλαει
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
enaon έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:21γιαυτό είναι καλό αυτό που κάνει ο μηχ γγ, λέει εμπειρίες φίλων και καλά και την γλυτώνειΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:19 Η εμπυρια μου λεει οτι τα ποσοστα ομοφυλοφυλιας στους αντρες ειναι μεγαλυτερα απο οτι στις γυναικες
Οι γυναικες εχουν μεγαλυτερα ποστοστα στην κατηγορια που παιζει και με τα δυο φυλα αλλα αυτο το ποσοστο ειναι μικρο και δεν αλλαξει την γενικη εικονα![]()
Nα πουμε σε αυτο το σημειο συντροφε οτι η φαντασιωση δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την πραξη οποτε το τι φαντασιωνεται καποια δεν την χαρακτηριζει και σεξουαλικα
Αρίστος for Tsirpas
Έλα δεν θα τα χαλάσουμε εκεί ρε, είναι χρυσό παιδί να τον βοηθήσουμε λίγο τον φουκαρά.
Τα γράφετε κι εσείς αυτά για πρέπει να χαλάσει ο προστάτης πρώτα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ ψήφισα μωρέ. Τι θες;enterprise-psi έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:24Εσύ ψήφισες "Είμαι γυναίκα και συμφωνώ. " ;Εσθήρ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:12 Αυτο ειναι θεσφατο ομως μανιτσαμ/Που διαφωνεις;Αυτο που λες ειναι απλα μια αποψη.Κανενα επιχειρημα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
έχω φύγει για χαβάη.microαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:22Θωμά αγαπούλα εισαι σπιτι?
Γιατι σε παίρνω και μιλαει
πάντως είδες; μας άφησε να χωρίς απάντηση, αδίστακτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 8368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις