Με κυβέρνηση κυριάκου αυτά θα τα έχομε βαρεθεί πριν κατατεθεί ο πρώτος προϋπολογισμόςCloud87 έγραψε: 23 Ιαν 2019, 10:54 Κουστούμια, ακριβές τουαλέτες, ακριβά αυτοκίνητα, πάρτυ, καλό φαγητό, ποτό, πόρνες, ξεφάντωμα μέχρι το πρωί κτλπ. Σας αρέσουν όλα αυτά; ή θα θέλατε να περνάτε έτσι το χρόνο σας; ή θα θέλατε κάτι πιο ποιοτικό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
νύχτα
δε χρειάζεται να είσαι απόλυτος σ αυτά τα πράγματαΕρμής έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:59 Οι μόνοι που σνομπαρουν την καλή ζωή ή χλιδή είναι όσοι δε μπορούν να την έχουν ή πλουσιοπαιδα που αναζητούν πρόσκαιρα μια περιπέτεια και αργά ή γρήγορα ξαναγυρίζουν στη θαλπωρή της σιγουριάς.
Ναι αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε αμφίβολιες σκιές και τέτοια πράγματα. Ακόμα ούτε για καφέ δεν πήγαμε πάντως, μην βιάζεσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν την έχεις με ματωμένα λεφτά καλύτερα να πάει στο διάολο.Ερμής έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:59 Οι μόνοι που σνομπαρουν την καλή ζωή ή χλιδή είναι όσοι δε μπορούν να την έχουν ή πλουσιοπαιδα που αναζητούν πρόσκαιρα μια περιπέτεια και αργά ή γρήγορα ξαναγυρίζουν στη θαλπωρή της σιγουριάς.
-
νύχτα
είναι ενάντια στο σύγχρονο λάιφστάιλ
(ροζέ)
- Υπερκουλτουριάρης
Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:00
Δεν έχω την μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Δεν ξέρω αν όσοι δοκιμάζουν ή κάνουν χρήση νέοι μπορούν μετά να διακόψουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Οι ιστορίες πλουσίων άλλα μας λένε.
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.
Απόλυτος Όχι, υπάρχουν και εξαιρέσεις που είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Βασικά εδώ που τα λέμε είναι κ λίγο υποκειμενικό πράγμα η χλιδή, για κάποιον είναι να πάρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο για άλλον είναι να σπουδάζει μέχρι τα 50 άμα τον κοσμο(το οποίο είναι κ πολύ ακριβοτερο). Και τα δυο χλιδές είναι, μην εχεις αυταπάτες.νύχτα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:01δε χρειάζεται να είσαι απόλυτος σ αυτά τα πράγματαΕρμής έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:59 Οι μόνοι που σνομπαρουν την καλή ζωή ή χλιδή είναι όσοι δε μπορούν να την έχουν ή πλουσιοπαιδα που αναζητούν πρόσκαιρα μια περιπέτεια και αργά ή γρήγορα ξαναγυρίζουν στη θαλπωρή της σιγουριάς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:07Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:00
Δεν έχω την μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Δεν ξέρω αν όσοι δοκιμάζουν ή κάνουν χρήση νέοι μπορούν μετά να διακόψουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Οι ιστορίες πλουσίων άλλα μας λένε.
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.
Όχι ρε μετροσέξουαλ νομίζω τους λένε αυτούς αλλά και πάλι τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά, δεν έχουμε ακόμη μετρό εδώ.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:12Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:07Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:00
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι, τουλάχιστον 20-30 φορές μετράω. Είμαι και Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Εσύ;Για Καρκίνο ή Παρθένο σε κόβω.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:12
Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;![]()
Κριός, ωροσκόπο δεν ξέρω, ίσως Ιχθύς ή Υδροχόος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:14Ναι, τουλάχιστον 20-30 φορές μετράω. Είμαι και Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Εσύ;Για Καρκίνο ή Παρθένο σε κόβω.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:12
Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;![]()
τώρα με το ηλεκτρονικό χρήμα πάνε αυτά με τα ματωμένα λεφτά
- Υπερκουλτουριάρης
Οι Κριοί είναι party animal. Είτε σε επηρέασε ο ωροσκόπος, είτε τα ζώδια είναι μαλακίες.
Υ.Γ. Είσαι η Genesis, από το παλιό Phorum;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-