!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Γούντυ πόσα όσκαρ του δίνουν οι μπούκηδες ;
Τι να παίκσομε ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

sys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 09:35
Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 00:46
sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2019, 23:19Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω (όπως σχεδόν πάντα :D) αλλά δεν ειν αυτό η μαλακία ούτε ότι όντως υπάρχει (και) αυτό το φαινόμενο (στην Ελλάδα αλλά και έξω) , η μαλακία είναι ότι ο τρόπος που το εκφράζεις σε κάνει να μοιάζεις περισσότερο με αυτούς που κράζεις πάρα με τον Βαντζέλης. :D
Στο μεταξύ με ξέρεις, τα γράφω χοντρά, χωρίς να χαρίζομαι σε κανέναν -ελπίζω πως σαρκάζω και την αφεντιά μου ενίοτε. Είναι ένας τρόπος να πω τα κακώς κείμενα. Αλλά, τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου... :cry
:D
Καλά ναι, ισχύει το φαινόμενο δεν το συζητάω, εδώ ο Βαντζέλης (σύμφωνα πάντα με δικές του δηλώσεις) για αυτά τα γαμάτα τα σηματάκια (που χρησιμοποιούνται ακόμη από την ερτ - παρεμπιπτόντως η ερτ είναι η μοναδική τηλεόραση παγκοσμίως που έχει κάστομ ρετρό συνθ σηματάκια του Βαντζέλης) "πληρώθηκε" ετεροχρονισμένα κιόλας με ένα τενεκέ λάδι (όπως το διαβάζεις), λες και του κάνανε και χάρη ένα πράμα. (ύστερα πως να κάτσει αυτός ο άνθρωπος μόνιμα ή έστω να πάρει στα σοβαρά την Ελλάδα (;) )
:D
Πες τα, γιατί όταν τα γράφω εγώ δεν με πιστεύουνε. Γι αυτό φύγαμε με τον βαγγέλη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2019, 13:05
Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:54
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:51

ρε συ δεν είναι από τις ταινίες που ξαναβλέπονται.
ΑΥΤΟ!!!! :smt023
Πολλές ταινίες που είναι αριστουργήματα δεν ξαναβλέπονται.
Όντως!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

που την είδατε ρε παιδιά την ταινία; Ακόμα δεν έχει βγει στις αίθουσες.
Έτερον εκάτερον
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Ευτυχως που την ψιλιαστηκε ο Λανθιμος οτι του ανοιγοντε ευκαιριες και με αργα και προσεχτικα βηματα μεταπηδησε στον Χολιγουντιανο, τον Αμερικανικο, τον σοβαρο κινηματογραφο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 13:20
hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2019, 13:07O Βαγγέλης ΕΙΝΑΙ πομπώδης. Αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι κακό σ' αυτό. Για όλα υπάρχει κοινό.
Naι, αλλά να κάθεται ο τίποτα με τον φραπέ και να λέει, ποιός Βαγγέλης, μωρέ, το τίποτα, ο πομπώδης φαφλατάς...

Κι εκτός από πομπώδης ο Βαγγέλης υπήρξε και όλα τα άλλα πριν να φτάσει σε αυτό το στιλ.
Αυτός που το λέει αυτό είναι μίζερος και ηλίθιος. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:52
Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:51 Εμένα με αρέζει που ήδη ξεκίνησε το γνωστό πασοκικό:
'Έλα μωρε με τον Λάνθιμο, μωρε. Γύρευε τι άκρες έχει στο Λος Άντζελες και του δώκανε τις υποψηφιότητες'
:003:
Eσένα σ'αρέσουν όλες οι ταινίες που είναι κατά καιρούς υποψήφιες;
Εμένα σχεδόν ποτέ δεν μ' αρέσουν και το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό. Η γενικότερη αντίληψη -και ανάμεσα στους κριτικούς- είναι ότι η ακαδημία βραβεύει συγκεκριμένα μοτίβα. Δηλαδή, για όνομα, πήρε όσκαρ καλύτερης ταινίας ο Φόρεστ Γκαμπ και όχι η Τελευταία Έξοδος.

Ο Χίτσκοκ δεν κέρδισε ποτέ βραβείο όσκαρ. Ποτέ. Το ίδιο και ο Φελίνι, ο Κουροσάβα και ο Λανγκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14
Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.
Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.
Αυτή είναι όλη η ταινία, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σε άφησε αδιάφορη όσο λες. Εγώ π.χ. δεν θυμάμαι τίποτα από το Tree of Life, που ήταν μια παπαριά και μισή, πέρα από το ότι έπαιζε ο Μπραντ Πιτ (δεν θυμάμαι καν ποιος άλλος έπαιζε).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

sys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 09:35 Καλά ναι, ισχύει το φαινόμενο δεν το συζητάω, εδώ ο Βαντζέλης (σύμφωνα πάντα με δικές του δηλώσεις) για αυτά τα γαμάτα τα σηματάκια (που χρησιμοποιούνται ακόμη από την ερτ - παρεμπιπτόντως η ερτ είναι η μοναδική τηλεόραση παγκοσμίως που έχει κάστομ ρετρό συνθ σηματάκια του Βαντζέλης) "πληρώθηκε" ετεροχρονισμένα κιόλας με ένα τενεκέ λάδι (όπως το διαβάζεις), λες και του κάνανε και χάρη ένα πράμα. (ύστερα πως να κάτσει αυτός ο άνθρωπος μόνιμα ή έστω να πάρει στα σοβαρά την Ελλάδα (;) )
Δεν καταλαβαίνετε καθόλου από στρατηγική. Η ΕΡΤ καλά έκανε και του συμπεριφέρθηκε έτσι. Αν δεν έκανε έτσι, θα έμενε στην Ελλάδα, όπου δεν θα τον μάθαινε ποτέ κανείς. Ίσως να ψωμολυσσούσε κιόλας, τώρα. Πιστεύω ότι σκέφτηκαν να τον προτρέψουν να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά αν πληρωνόταν σχετικά καλά μπορεί και να τους έγραφε. Άρα; Στρατηγική. Γατάκια.

Το ίδιο κάνει συλλογικά ο λαός μας με όλες τις μεγαλοφυΐες, γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και με μικρό γλωσσικό ακροατήριο στο εξωτερικό και ανύπαρκτη επιρροή.

Δεν την περιμένατε αυτήν την ανατροπή, ε; Γάμησα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:18
sys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 09:35 Καλά ναι, ισχύει το φαινόμενο δεν το συζητάω, εδώ ο Βαντζέλης (σύμφωνα πάντα με δικές του δηλώσεις) για αυτά τα γαμάτα τα σηματάκια (που χρησιμοποιούνται ακόμη από την ερτ - παρεμπιπτόντως η ερτ είναι η μοναδική τηλεόραση παγκοσμίως που έχει κάστομ ρετρό συνθ σηματάκια του Βαντζέλης) "πληρώθηκε" ετεροχρονισμένα κιόλας με ένα τενεκέ λάδι (όπως το διαβάζεις), λες και του κάνανε και χάρη ένα πράμα. (ύστερα πως να κάτσει αυτός ο άνθρωπος μόνιμα ή έστω να πάρει στα σοβαρά την Ελλάδα (;) )
Δεν καταλαβαίνετε καθόλου από στρατηγική. Η ΕΡΤ καλά έκανε και του συμπεριφέρθηκε έτσι. Αν δεν έκανε έτσι, θα έμενε στην Ελλάδα, όπου δεν θα τον μάθαινε ποτέ κανείς. Ίσως να ψωμολυσσούσε κιόλας, τώρα. Πιστεύω ότι σκέφτηκαν να τον προτρέψουν να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά αν πληρωνόταν σχετικά καλά μπορεί και να τους έγραφε. Άρα; Στρατηγική. Γατάκια.

Το ίδιο κάνει συλλογικά ο λαός μας με όλες τις μεγαλοφυΐες, γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και με μικρό γλωσσικό ακροατήριο στο εξωτερικό και ανύπαρκτη επιρροή.

Ήταν ήδη στο Λοντίνο όταν έγραψε τα σηματάκια και τον τενεκέ πάλι εκεί του τον στείλανε (σύμφωνα με τα λεγόμενα του).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Το περίεργο είναι ότι δεν τον έχω πετύχει ακόμη σε φωτό να κάνει τη χειρονομία Eye of Horus αλλά δεν μπορεί,κάπου,κάτι θα υπάρχει.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Mole έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:23
που την είδατε ρε παιδιά την ταινία; Ακόμα δεν έχει βγει στις αίθουσες.
Έτερον εκάτερον
:smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

sys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:28

Ήταν ήδη στο Λοντίνο όταν έγραψε τα σηματάκια και τον τενεκέ πάλι εκεί του τον στείλανε (σύμφωνα με τα λεγόμενα του).
Ναι, αλλά του είχαν ήδη πει ότι θα τον λαδώσουν για να φύγει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:38
sys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:28

Ναι, αλλά του είχαν ήδη πει ότι θα τον λαδώσουν για να φύγει.
Μπα μάλλον κάνανε κάτι χειρότερο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14
Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.
Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.
Αυτή είναι όλη η ταινία, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σε άφησε αδιάφορη όσο λες. Εγώ π.χ. δεν θυμάμαι τίποτα από το Tree of Life, που ήταν μια παπαριά και μισή, πέρα από το ότι έπαιζε ο Μπραντ Πιτ (δεν θυμάμαι καν ποιος άλλος έπαιζε).
Μα το στόρυ της ταινίας, το θυμόμουν αλλά τελείως θολά. Το γιο παραδείγματος χάριν, δεν τον θυμόμουν. Όταν αναφέρθηκε θυμήθηκα και κάποιες άλλες σκηνές. Κάπως έτσι δεν λειτουργεί η μνήμη; Γράφοντας αδιαφορία εννοούσα ότι δεν είδα κάποια σκηνή που θα ήθελα να διαγράψω γιατί με ξάφνιασε, με τάραξε κλπ
Είχα πολύ έντονη την αίσθηση του στημένου, του "προσοχή, εδώ υπάρχει μήνυμα" και τα σχετικά, που σε κάποιες φάσεις με ψιλοεκνευρίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”