Εννοείται και έχω δει και τα εγκαύματα από την τριβή, γιατί πάνω στην κορύφωση , δεν αισθάνεσαι τίποταNaida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:35Έχεις μιλήσει με λεσβίες για την ερωτική τους ζωή και σου έχουν πει ότι κάνουν ψαλίδια στο κρεββάτι; Οκ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Καλά, καλά εντάξει. Ψαλίδια θέτε; Ψαλίδια κάνουν. Θα χαλάσω εγώ τη φαντασίωση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ναι, αυτό λέμε. Οκ.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:39Καλά, καλά εντάξει. Ψαλίδια θέτε; Ψαλίδια κάνουν. Θα χαλάσω εγώ τη φαντασίωση;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για να υπάρχει έγκαυμα λογικά δεν πρέπει να υπάρχει ολισθηρότητα if you know what i mean. Αυτό υπονοεις;enterprise-psi έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:36Εννοείται και έχω δει και τα εγκαύματα από την τριβή, γιατί πάνω στην κορύφωση , δεν αισθάνεσαι τίποταNaida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:35Έχεις μιλήσει με λεσβίες για την ερωτική τους ζωή και σου έχουν πει ότι κάνουν ψαλίδια στο κρεββάτι; Οκ![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελήφθη οβερ. Ξξξξξ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Δεν ειπα οτι δεν απαντω σε τρολονηματα,ειμαι εναντια στο να ανοιγονται τρολονηματα,ποτε δεν θα ανοιγα εγω ενα τρολονημα,θεωρω οτι υποβιβαζεται ενα σαιτ.Τωρα το τι ειναι οδιτης,με τρολαρεις προφανως.enterprise-psi έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:34Και τότε γιατί γράφεις σε αυτά; Και τι είναι οδιτες!;Εσθήρ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:32 Ειμαι εναντια στα τρολονηματα αγαπουλα,ειδικα απο οδιτες.Δικαιωμα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δυστυχώς δεν ήμουν μπροστάNaida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:42 Για να υπάρχει έγκαυμα λογικά δεν πρέπει να υπάρχει ολισθηρότητα if you know what i mean. Αυτό υπονοεις;![]()
Είμαστε με φιλικό ζευγάρι στην παραλία ,και εκεί που αραζουμε λέω, καλά γιατί είναι τα μπούτια σας έτσι, και γελάνε.
Με σκουντάει η γυναίκα μου
εγω

μου δείχνει η γυναίκα μου

εγω

The business man whose master plan controls the world each day,
enterprise-psi έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:47Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δυστυχώς δεν ήμουν μπροστάNaida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:42 Για να υπάρχει έγκαυμα λογικά δεν πρέπει να υπάρχει ολισθηρότητα if you know what i mean. Αυτό υπονοεις;![]()
![]()
Είμαστε με φιλικό ζευγάρι στην παραλία ,και εκεί που αραζουμε λέω, καλά γιατί είναι τα μπούτια σας έτσι, και γελάνε.
εγω
εγω
Βουτήξες στη θάλασσα κατευθείαν;
Α στα μπούτια αναφερόσουν για εγκαυματα από την τριβή. Αλλού πήγε το μυαλό μου. Αν έχεις καλή σχεση μαζί τους ρώτησε τες είναι κάτι που το κάνουν συχνά ή μια στο τόσο κι αν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Ιαν 2019, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πλακάκια; μαμά;Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:09Έλα πες την αλήθεια τώρα, πότε θα μεγαλώσετε; Κοντεύετε 40 και την παίζετε ακόμα ενοχικά στο μπάνιο ποτίζοντας τα πλακάκια της μαμάς;
Τέσπα ακατάλυπτα είναι αυτά, δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές στο παρελθόν δεν με έφτανε και συνέχιζα και μόνος μου, τώρα είναι λίγο πεσμένα τα πράματα, κάνω τράμπλσούτινγκ ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη, θα ενημερώσω πάραυτα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι ρε πσι, ρώτα, χαραλά.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:51enterprise-psi έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:47Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δυστυχώς δεν ήμουν μπροστάNaida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:42 Για να υπάρχει έγκαυμα λογικά δεν πρέπει να υπάρχει ολισθηρότητα if you know what i mean. Αυτό υπονοεις;![]()
![]()
εγω
εγω
Βουτήξες στη θάλασσα κατευθείαν;![]()
Α στα μπούτια αναφερόσουν για εγκαυματα από την τριβή. Αλλού πήγε το μυαλό μου. Αν έχεις καλή σχεση μαζί τους ρώτησε τες είναι κάτι που το κάνουν συχνά ή μια στο τόσο κι αν;
.
.
Να, ορίστε... Ο μόνος που το έφερε η κουβέντα να έχει γνωρίσει ζεύγος τέτοιο (δεν γνώρισα προσωπικά), κατευθείαν είπε ότι η φάση είναι πλακομ... Δεν ξέρω αν ήξερε στα αλήθεια λεπτομέρειες. Αυτά τα πράγματα τα λες ταμπού.
Πιο συχνά θα συμβεί να συναντήσωμε τυχαία άντρα που κυκλοφορεί με το συγκάτοικό του.
Πιο συχνά θα συμβεί να συναντήσωμε τυχαία άντρα που κυκλοφορεί με το συγκάτοικό του.
Γι' αυτό είπα αν έχει καλή σχέση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν έχει καλή σχέση τότε ήδη ξέρει.
Το θέμα δεν είναι αυτό βέβαια, πσι ρώτα ρε, χαραλά.
.
.
γμμβ.Athina__P έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:57 Να, ορίστε... Ο μόνος που το έφερε η κουβέντα να έχει γνωρίσει ζεύγος τέτοιο (δεν γνώρισα προσωπικά), κατευθείαν είπε ότι η φάση είναι πλακομ... Δεν ξέρω αν ήξερε στα αλήθεια λεπτομέρειες. Αυτά τα πράγματα τα λες ταμπού.
.
.
Μωρέ θέση είχε πάντα και σπουδαία μάλιστα. Είσαι σίγουρη ότι ήταν στις καρδιές όμως;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:21 ο γυναικείος έρωτας από την αρχαιότητα είχε σημαντική θέση στις καρδιές των αντρών.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 8368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις