Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Re: Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και μετά σου λέει ο προχώ "γροθιά στο στομάχι".
Άντε παράτα μας ρε γύφτο.
Άντε παράτα μας ρε γύφτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Από τη στιγμή που ο άνθρωπος φέρνει λεφτά στα ταμεία και δεν κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα δηλαδή λεφτά του δημοσίου,προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος... βασικά τα μέχρι τώρα τα θεωρούσα λίγο κουλτουριάρικά ,λίγο ψαγμένα με σκοτεινή ατμόσφαιρα αυτό η σκοτεινιά πόσο πολύ μου τη σπάει ,πάντως το τελευταίο που είναι αλλουνού σενάριο μπορεί να κάνω τον κόπο να το δω στο ίντερνετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 23 Ιαν 2019, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
- Cecily Anne
Τις αδερφές του του πάσαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε αυτό εννοείται.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:07Ε αυτό εξηγώ τόση ώρα. Ότι επειδή κάποιος βραβεύεται, δεν είναι υποχρεωτικό να σ'αρέσει κιόλας.gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:05
Ε καλά δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει, ούτε σε εσένα ούτε πολύ περισσότερο σε όλους.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
εγώ άλλη σκηνή θέλω να σχολιάσω είναι στο 1.15.00 στο YouTube αλλά δεν θέλω να πω τι του έκανε με το χεράκι της η τύπισσα, ντρέπομαι ...Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:17Τις αδερφές του του πάσαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Ναι, βρε μάτια μου, θυμάμαι αμυδρά το στόρυ. Αλλά η δική μου γενιά μ' αυτά είχε εξοικειωθεί από ταινίες του 70.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:17Τις αδερφές του του πάσαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43
Σαλό, Μεγάλο φαγοπότι, Θεώρημα, 1Οήμερο, Θυρωρός της νύχτας κλπ
Και μετά οι Ιταλοί, το ρίξαν στα καμπόικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ναι, ΟΚ, αν έχεις δει δέκα παρόμοια, προφανώς δε θα σου μείνει. Εγώ δεν είχα και δυστυχώς μου'μεινε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:33
Ναι, βρε μάτια μου, θυμάμαι αμυδρά το στόρυ. Αλλά η δική μου γενιά μ' αυτά είχε εξοικειωθεί από ταινίες του 70.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο πατέρας του ήταν ο μπασκετμπολίστας ο Αντώνης Λάνθιμος της μεγάλης ομάδας του ΠαγκρατίουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2019, 23:34 Ρε τον πστ τον λάνθιμο. Είναι λίγο μεγαλύτερος από μένα. Τον εγνώριζα όταν ήταν μαθητής. Ήσυχο παιδί, αλλά ωραίος μαγκάκος, μπασκετικός μάλιστα. Ο πατέρας του ήταν γυμναστής
Ο μόνος λόγος που γνωρίζω μπασκετμπολίστα είναι γιατί έπαιξε και στον Πανιώνιο (μη μου βγει και το όνομα)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Aυτό το έπος το έχει σκηνοθετήσει ο Λάνθιμος:
Μια μέρα σε κάποια όσκαρ θα λέτε ότι με ξέρετε κι εμένα. Πτωχοί. Θα λέτε, τον πούστη...
Ordem e Progresso.
Δεν βλεπω και πολυ μεγαλη σχεση μεταξυ των ταινιων που αναφερεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:33Ναι, βρε μάτια μου, θυμάμαι αμυδρά το στόρυ. Αλλά η δική μου γενιά μ' αυτά είχε εξοικειωθεί από ταινίες του 70.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:17Τις αδερφές του του πάσαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:14
Εγώ τη μπανιέρα δεν τη θυμάμαι καν. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για έναν μαλάκα γιο που του έβρισκε γκόμενες ο μπαμπάς λες και έψαχνε για μπεϊμπισίτερ δίχρονου, τα κορίτσια που τραγούδαγαν σαν πεντάχρονα σε επιδείξεις δημοτικού πριν 50 χρόνια, τη φάση που η οικογένεια βόσκαγε στα 4 και το τέλος που η παλαβή σπάει τα δόντια της. Ούτε βλέφαρο δεν μου' παιξε, είχα την αίσθηση ότι τα είχα ξαναδεί όλα. Γενικώς, ούτε διέγραψα ούτε συγκράτησα με λεπτομέρειες τις πληροφορίες.
Ουτως η άλλως τα θεματα που γινονται ταινιες ειναι δεν ειναι καμια 20αρια. Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθε σκηνοθετης που καταπιανεται με ενα θεμα δεν προσθετει κατι ή δεν προσφερει την δικη του ματια και αισθητικη.
Ακομα και αν υπαρχουν καποια κοινα στοιχεια λοιπον μεταξυ εργων σιγουρα δεν ειναι τετοια που να καθιστουν άσκοπη την υπαρξη των υπολοιπων.
Το οτι μπορει να βαρεθηκες το ειδος των ταινιων που υποτίθεται οτι ανηκει ο κυνοδοντας δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη ταινια.
Μην το λες αυτό.gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:03 αλλωστε εδειχνε αιμομιξίες ο ίδιος ο κυνόδονας οπότε τι να προσθέσει η παρωδία;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι λεγόμενες και αυθεντίες.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:03Σε ό,τι αφορά το ταλέντο του, αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί, που έτσι και αλλιώς έχουν συγκεκριμένα κριτήρια επαγγελματικά και όχι εμείς.Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:57
Δεν νομίζω ότι συζητάμε αυτό
Εγώ είδα την Κινέττα, τον Κυνόδοντα (με τάραξε, αλλά κατάλαβα ότι είναι ικανός σκηνοθέτης), έκλεισα τις Άλπεις στο 20λεπτο και δεν είδα ούτε Αστακό, ούτε Ιερό Ελάφι
Δεν είναι του γούστου μου ο Λάνθιμος
Αλλά από το αν μου άρεσαν όλες οι ταινίες του, μέχρι το κλασικό 'έλα μωρέ τώρα' έχει πολύ δρόμο
Τουλούμπα χωρίς ρίγες.
Ή μάλλον τουλουμπάκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολύ πιθανό να έγινε γυμναστής όταν σταμάτησε τον πρωταθλητισμό. Πάντως και ο υιός έπαιζε στο παγκράτι και ήταν καλός.Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 17:08Ο πατέρας του ήταν ο μπασκετμπολίστας ο Αντώνης Λάνθιμος της μεγάλης ομάδας του ΠαγκρατίουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2019, 23:34 Ρε τον πστ τον λάνθιμο. Είναι λίγο μεγαλύτερος από μένα. Τον εγνώριζα όταν ήταν μαθητής. Ήσυχο παιδί, αλλά ωραίος μαγκάκος, μπασκετικός μάλιστα. Ο πατέρας του ήταν γυμναστής
Ο μόνος λόγος που γνωρίζω μπασκετμπολίστα είναι γιατί έπαιξε και στον Πανιώνιο (μη μου βγει και το όνομα)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-