!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση μομφής
Re: Πρόταση μομφής
Τουλαχιστον ο Αλεξακης τσιμπησε περυσι το καλοκαιρι μια ελαφρυνση 50 ΔΙΣ που ΔΕΝ θελαν να την δωσουν οι Γερμανοι αλλα τον στηριξαν Γαλλια και Κομμισιον.
.
.
Παρτε λοιπον πρωτα εσεις 50 ΔΙΣ απο τη Μερκελ και μετα μιληστε για γερμανοτσολιαδισμο.
.
.
- wooded glade
Μόλις συνάντησα υπερ-ζαίο ο οποίος έπνεε τα μένεα κατά του Τσίπρα.
Τον ρώτησα να μου εξηγήσει το περίεργο φαινόμενο Θεοδωράκη και μου έκανε τις γνωστές κινήσεις με τα δάχτυλα που εννοούν ότι πήρε λεφτά.
Του είπα ότι κι εγώ πήρα λεφτά αλλά ψηφίζω Τσίπρα-Τσίπρα και όχι Τσίπρα-γιουβέτσι ή γιουβέτσι-Τσίπρα αλλά δεν ήξερε τι να μου πει.
Τον ρώτησα να μου εξηγήσει το περίεργο φαινόμενο Θεοδωράκη και μου έκανε τις γνωστές κινήσεις με τα δάχτυλα που εννοούν ότι πήρε λεφτά.
Του είπα ότι κι εγώ πήρα λεφτά αλλά ψηφίζω Τσίπρα-Τσίπρα και όχι Τσίπρα-γιουβέτσι ή γιουβέτσι-Τσίπρα αλλά δεν ήξερε τι να μου πει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Απέρριψε την πρόταση μομφής ο Μητσοτάκης.
Τέλος.
Τέλος.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
wooded glade έγραψε: 23 Ιαν 2019, 17:19 Μόλις συνάντησα υπερ-ζαίο ο οποίος έπνεε τα μένεα κατά του Τσίπρα.
To Ποταμι ηταν υπερ συμφωνιας με τα Σκοπια απο την ιδρυση του.
Λεφτα λοιπον επεσαν αλλα απο τη ΝΔ.
.
Όλο το κλίμα στη βουλή, όσο βλέπω, εδώ και λίγη τώρα, είναι τύπου "να βγουμε στο βήμα, να πουμε το ποίημα να τελειώνουμε".
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- wooded glade
Ωραία, από την ίδρυση του.Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:30wooded glade έγραψε: 23 Ιαν 2019, 17:19 Μόλις συνάντησα υπερ-ζαίο ο οποίος έπνεε τα μένεα κατά του Τσίπρα.
.
Ρωτάω λοιπόν, γιατί ψήφισε "όχι" στην ψήφο εμπιστοσύνης ;
Εδώ που βρισκόμαστε πρακτικά ο Σύριζα είναι κυβέρνηση ενός νομοθετικού διατάγματος πλέον και μετά εκλογές.
Άρα τι μπορεί λογικά να σημαίνει το "όχι" του ποταμιού και το κάθε "όχι" εκτός από "όχι" στις Πρέσπες ;
Δείχνει σαν να παίχτηκε χοντρό θέατρο αλλά και πάλι ποιός είναι τόσο βλήμα ώστε να τα πιστεύει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 23 Ιαν 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Γνωρίζουμε γιατί ο καρνάβαλος δεν έκανε πρόταση μομφής;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί η συμφωνία είναι καθυπαγορευμενη από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Highlander
Ο Τσίπρας τον έκανε με τα κρεμμυδάκια στην πρόταση εμπιστοσύνης, από την πρόταση μομφής τι μπορούσε να ελπίζει ο κυργιακος; Τετραπλή αποτυχία;
wooded glade έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:35Ωραία, από την ίδρυση του.Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:30wooded glade έγραψε: 23 Ιαν 2019, 17:19 Μόλις συνάντησα υπερ-ζαίο ο οποίος έπνεε τα μένεα κατά του Τσίπρα.
.
Ρωτάω λοιπόν, γιατί ψήφισε "όχι" στην ψήφο εμπιστοσύνης ;
Εδώ που βρισκόμαστε πρακτικά ο Σύριζα είναι κυβέρνηση ενός νομοθετικού διατάγματος πλέον και μετά εκλογές.
Άρα τι μπορεί να σημαίνει το "όχι" του ποταμιού και το κάθε "όχι" εκτός από "όχι" στις Πρέσπες.
Δείχνει σαν να παίχτηκε χοντρό θέατρο αλλά και πάλι ποιός είναι τόσο βλήμα ώστε να τα πιστεύει ;
Γιατι πηρε λεφτα απο τη ΝΔ.
Δεν εχω στοιχεια αλλα σου λεω τη γνωμη μου.
Με το να ψηφισει ΟΧΙ στην ψηφο εμπιστοσυνης μπορει να εριχνε τον Τσιπρα και τοτε τα λεφτα θα χτυπουσαν ταβανι.
Εφοσον αυτο δεν επιασε υποχρεωθηκε μετα να ψηφισει τις Πρεσπες τουλαχιστον γιατι διαφορετικα θα γινοταν ρομπα.
.
Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 19:40 Γιατί η συμφωνία είναι καθυπαγορευμενη από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.
Και ολα τα κοτζαμπασικα κομματα στην Ελλαδα την εγραψαν στα παπαρια τους μπας και ριξουν τον Τσιπρα και γλυτωσουν φυλακες και αποκαλυψεις σκανδαλων.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
παιδια neademokratia
αποφασιστε αν θα κανετε προταση μομφης γιατι εχουν κατεβασει μυστρια τα μαστορια στην οικοδομη...δεν γινεται δουλιτσα ετσι
αποφασιστε αν θα κανετε προταση μομφης γιατι εχουν κατεβασει μυστρια τα μαστορια στην οικοδομη...δεν γινεται δουλιτσα ετσι
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν έκανε λέει για να εκθέσει περισσότερο το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ, κάτι τέτοιο. Και ότι το αποτέλεσμα είναι προεξοφλημένο.
Αν το καλοσκεφτούμε όμως, ποιό κόμμα θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή;
Το Ποτάμι δεν ξαναμπαίνει με τίποτα, οι ΑΝΕΛ πάρα πολύ δύσκολο, ο ΣΥΡΙΖΑ άστα να πάνε, και η ΝΔ γιατί θα υποχρεωθεί να περάσει τη συμφωνία για να μην τα ακούσει από ΗΠΑ και Γερμανία. Ο Λεβέντης παίζεται, η ΧΑ και το ΚΚΕ ίσως ενισχυθούν.
Αν το καλοσκεφτούμε όμως, ποιό κόμμα θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή;
Το Ποτάμι δεν ξαναμπαίνει με τίποτα, οι ΑΝΕΛ πάρα πολύ δύσκολο, ο ΣΥΡΙΖΑ άστα να πάνε, και η ΝΔ γιατί θα υποχρεωθεί να περάσει τη συμφωνία για να μην τα ακούσει από ΗΠΑ και Γερμανία. Ο Λεβέντης παίζεται, η ΧΑ και το ΚΚΕ ίσως ενισχυθούν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- ΜπλεΜπουμπυς
Η ΧΑ κινειται πτωτικα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 1767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 246 Απαντήσεις