!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θυσια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Θυσια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ζουμε σε μια εποχη οπου ολη η βιομηχανια του σεξ καθως και το σεξ βασιζεται στον οργασμο του ανδρα.Να ρωτησω λοιπον.
Τους ανδρες
1.Ποσοι ανδρες ενδιαφερεσται να ερθει σε οργασμο η παρτενερ σας κατα την διαρκεια του σεξ?
2.Ποσοι ανδρες θα θυσιαζατε τον δικο σας οργασμο για να ερθει σε οργασμο η παρτενερ σας?
Τις γυναικες
1.Θα μενατε με εναν ανδρα που αδιαφορει για τον οργασμο σας?
2.Μιλατε ποτε στον παρτενερ σας για το τι θελεται στο σεξ?
Και τους δυο
Ποσες φορες βρηκατε μια χρυση τομη με τον/την παρτενερ σας και ποιος/ποια πιστευεται οτι κανει τις περισσοτερες υποχωρησεις στο σεξ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Θυσια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ζουμε σε μια εποχη οπου ολη η βιομηχανια του σεξ καθως και το σεξ βασιζεται στον οργασμο του ανδρα.Να ρωτησω λοιπον.
Τους ανδρες
1.Ποσοι ανδρες ενδιαφερεσται να ερθει σε οργασμο η παρτενερ σας κατα την διαρκεια του σεξ?
2.Ποσοι ανδρες θα θυσιαζατε τον δικο σας οργασμο για να ερθει σε οργασμο η παρτενερ σας?
Τις γυναικες
Και τους δυο
Ποσες φορες βρηκατε μια χρυση τομη με τον/την παρτενερ σας και ποιος/ποια πιστευεται οτι κανει τις περισσοτερες υποχωρησεις στο σεξ?
1)αρκετοί
2)κανένας

1)όχι
2)γιατί μ'ακούει;

1+2)αν δεν υπάρχει αμοιβαία έλξη η συζήτηση δεν κάνει τίποτα,η μάλλον τα κάνει χειρότερα.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

κι ήλπιζα να αναφέρεται στον ταρκόφσκι το τόπικ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

νύχτα έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:11 κι ήλπιζα να αναφέρεται στον ταρκόφσκι το τόπικ

Ή στην Λαίδη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εγώ νόμιζα οτι επιτέλους θα σφάζαμε κάποιον. Ξενέρωμα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:34 εγώ νόμιζα οτι επιτέλους θα σφάζαμε κάποιον. Ξενέρωμα.
θες να γίνεις Ιφιγένεια ; :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλά ας πούμε για σεξ.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

zteo έγραψε: 22 Ιαν 2019, 16:03 Ζουμε σε μια εποχη οπου ολη η βιομηχανια του σεξ καθως και το σεξ βασιζεται στον οργασμο του ανδρα.Να ρωτησω λοιπον.
Τους ανδρες
Εαν θες να είσαι λέγεσαι καλός στο σεξ, πρέπει να μην είσαι εγοιστής και παρτάκιας. Εγώ δεν χύνω ποτέ αν δεν τελειώσει τουλάχιστον 1-2 φορές η γυναίκα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

zteo έγραψε: 22 Ιαν 2019, 16:03 Ζουμε σε μια εποχη οπου ολη η βιομηχανια του σεξ καθως και το σεξ βασιζεται στον οργασμο του ανδρα.Να ρωτησω λοιπον.
Τους ανδρες
Τις γυναικες
Και τους δυο
zteo ξεκινα να διαβαζεις τα βασικα του redpillισμου για να δωθουν ευκολα ολες οι απαντησεις και να σου δεις το φως της αληθειας

στην αρχη θα ειναι μια κατασταση οπως των δεσμωτων που βγηκαν απο την σπηλια αλλα αξιζει τον κοπο :smt023

η βιομηχανια του πορνο αποτελει παντως βασικο πυλωνα του γυναικοκεντρικου καζινοκαπιταλισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:34 εγώ νόμιζα οτι επιτέλους θα σφάζαμε κάποιον. Ξενέρωμα.
:011: :011:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

παραμυθια. η βιομηχανια πορνο εχει στηθει περισσοτερο γυρω απο τον γυναικειο οργασμο. παιζει ναναι και 5πλασιοι σε σχεση με τους αντρικους.

και αυτο ειναι περιπου σωστο, γιατι ολοι θελουν να περνα καλα ο/η συντροφος. η μιση απολαυση ειναι να προσφερεις οργασμους, και η αλλη μιση να εχεις εσυ.

ναι, μιλαμε. και πρεπει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

zteo έγραψε: 22 Ιαν 2019, 16:03 2.Ποσοι ανδρες θα θυσιαζατε τον δικο σας οργασμο για να ερθει σε οργασμο η παρτενερ σας?
Τι πάει να πει "θα θυσίαζα τον δικό μου οργασμό;" Αν έρθει αυτή, μετά δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Έστω να μου τον παίξει λίγο. Αν δεν έχω όρεξη κι έχει αυτή και βάλω σε λειτουργία τα μέλη που θα δουλεύουν στην συγκεκριμένη φάση για να την φέρω, ξέροντας από την αρχή ότι εγώ δεν θα έρθω σε οργασμό, δεν είναι θυσία;
Δεν έχω διαβάσει καμιά στατιστική, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι άνδρες είμαστε πιο άνετοι να το κάνουμε αυτό από τις γυναίκες.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να θυσιαστεί οπωσδήποτε κάποιος

μη το κάνετε αν σας χαλάει, παιδιά
Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron »

Περίεργος τίτλος.

Κάνεις ό,τι κάνεις και μετά λες κοίτα εγώ γίνομαι θυσία για σένα; :blm:
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

νύχτα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 23:41 μη το κάνετε αν σας χαλάει, παιδιά
Θυσιάζουμε κάποιες φορές για να ωφεληθούμε κάποιες άλλες. Η φάση "γουστάρω τα πάντα και με γουστάρουν γι' αυτό που είμαι και δεν χρειάζεται να αλλάξω τίποτα σε μένα" κρατάει το πολύ μια εβδομάδα. Πιο μακροχρόνιες σχέσεις απαιτούν αμοιβαίους συμβιβασμούς (ή "θυσίες").
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”