Με το γνωστό του ύφος, ο Ψαριανός (που με τη στάση του στο Σκοπιανό ανέβηκε στην εκτίμησή μου), δηλώνει οτι η μόνη λύση είναι εκλογές ή τάνκς.
Ενδιαφέρον έχει αυτο το τμήμα του λόγου του:
«Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι, νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Ιαν 2019, 17:48
Για οτιδήποτε γίνεται σε αυτό το μπουρδελο,θα γίνει και αναφορά στην χρυσή αυγή.φταίει δεν φταίει.
σ'αυτό έχεις δίκιο
για οτιδήποτε, το βαρόμετρο είναι η χα
δεν κρίνουμε μια πράξη ή μια κατάσταση από την ουσία της αλλά από το πως αυτή λειτουργεί σε σχέση με τη χα
γελοιότητες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Δεν ξέρουμε αν όντως δεν υπήρχε περίπτωση να καμφθεί κι άλλο ο Ζάεφ και να μην πάρει την εθνότητα, ώστε και erga omnes να είναι η συμφωνία και τις συντάξεις να χαρίσει η Μέρκελ. Ούτως ή άλλως ο Ζάεφ αντιμετώπισε στη συνέχεια πολλές αντιδράσεις μ΄αυτό που δέχτηκε.
Δεν είμαστε παρέα με τον Κοτζιά στις συνομιλίες άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Φυσικά θα έπρεπε να πει όχι ο Κοτζιά αν ο Ζάεφ επέμενε για εθνότητα, αλλά αν υπήρχε περίπτωση να την αποφύγει τη νίλα, τότε ο μόνος λόγος για τον οποίο το έκανε ήταν να δημιουργηθεί η ισχυρή Χρυσή Αυγή. Ούτως ή άλλως τους μη συριζαίους τους βλέπουν σαν "εχθρικό λαό" και δεν τους νοιάζει που θα καταλήξουν.
Kauldron έγραψε: 22 Ιαν 2019, 17:40Με το γνωστό του ύφος, ο Ψαριανός (που με τη στάση του στο Σκοπιανό ανέβηκε στην εκτίμησή μου), δηλώνει οτι η μόνη λύση είναι εκλογές ή τάνκς.
«Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι, νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Kαι πράγματι, ίσως είναι καιρός τα λευκά αιμοσφαίρια της Ελλάδας, να ενεργοποιηθούν κατά της αρρώστιας του εθνομηδενισμού.
Χμμμ, εγώ θα έβαζα αλλιώς τα bold:
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Kauldron έγραψε: 22 Ιαν 2019, 17:40Με το γνωστό του ύφος, ο Ψαριανός (που με τη στάση του στο Σκοπιανό ανέβηκε στην εκτίμησή μου), δηλώνει οτι η μόνη λύση είναι εκλογές ή τάνκς.
Kαι πράγματι, ίσως είναι καιρός τα λευκά αιμοσφαίρια της Ελλάδας, να ενεργοποιηθούν κατά της αρρώστιας του εθνομηδενισμού.
Χμμμ, εγώ θα έβαζα αλλιώς τα bold:
Αγαπητέ μου Λαπορέλλο, αυτοί που σε ελευθέρωσαν με την επανάσταση του 1821, "ψυχοπαθείς" ήταν. ΚΑι σ' ελευθέρωσαν με χρήση βίας, οχι με γούτσου γούτσου. Βέβαια, αν κάποιος είναι πασόκεμον, η μόνη αξία στην οποία πιστεύει, είναι η τσέπη του, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν κάποια ιδεολογία. Δε μιλάω βέβαια για τον Ψαριανό, πράττει το σωστό, αλλά μάλλον το κάνει για να μπεί στη ΝΔ, που και η ίδια σέρνεται πίσω από εξελίξεις.
Το θέμα είναι να υπάρχουν στην εξουσία εθνικιστές ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Στη Βουλή εθνικιστικά κόμματα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Kauldron έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:40Αγαπητέ μου Λαπορέλλο, αυτοί που σε ελευθέρωσαν με την επανάσταση του 1821, "ψυχοπαθείς" ήταν. ΚΑι σ' ελευθέρωσαν με χρήση βίας, οχι με γούτσου γούτσου. Βέβαια, αν κάποιος είναι πασόκεμον, η μόνη αξία στην οποία πιστεύει, είναι η τσέπη του, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν κάποια ιδεολογία. Δε μιλάω βέβαια για τον Ψαριανό, πράττει το σωστό, αλλά μάλλον το κάνει για να μπεί στη ΝΔ, που και η ίδια σέρνεται πίσω από εξελίξεις.
Το θέμα είναι να υπάρχουν στην εξουσία εθνικιστές ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Στη Βουλή εθνικιστικά κόμματα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
To μήνυμά σου αναφέρεται σαν υβριστικό γιά τους ήρωες του 1821.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Kauldron έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:40Αγαπητέ μου Λαπορέλλο, αυτοί που σε ελευθέρωσαν με την επανάσταση του 1821, "ψυχοπαθείς" ήταν. ΚΑι σ' ελευθέρωσαν με χρήση βίας, οχι με γούτσου γούτσου. Βέβαια, αν κάποιος είναι πασόκεμον, η μόνη αξία στην οποία πιστεύει, είναι η τσέπη του, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν κάποια ιδεολογία. Δε μιλάω βέβαια για τον Ψαριανό, πράττει το σωστό, αλλά μάλλον το κάνει για να μπεί στη ΝΔ, που και η ίδια σέρνεται πίσω από εξελίξεις.
To μήνυμά σου αναφέρεται σαν υβριστικό γιά τους ήρωες του 1821.
Μα λεει "αυτοι που σε απελευθερωσαν" ξεκαθαρα εννοει το ρωσο, αγγλο και γαλλο ναυαρχο στο Ναυαρινο.
Kauldron έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:40
Αγαπητέ μου Λαπορέλλο, αυτοί που σε ελευθέρωσαν με την επανάσταση του 1821, "ψυχοπαθείς" ήταν. ΚΑι σ' ελευθέρωσαν με χρήση βίας, οχι με γούτσου γούτσου. Βέβαια, αν κάποιος είναι πασόκεμον, η μόνη αξία στην οποία πιστεύει, είναι η τσέπη του, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν κάποια ιδεολογία. Δε μιλάω βέβαια για τον Ψαριανό, πράττει το σωστό, αλλά μάλλον το κάνει για να μπεί στη ΝΔ, που και η ίδια σέρνεται πίσω από εξελίξεις.
Μέχρι ένα ποσοστό εθνικιστών δεν είναι κακό, πάντα χρειάζεται ένας ηλίθιος πρόθυμος να πεθάνει για τα συμφέροντά σου.
Αλλά όχι και στην εξουσία, ντάξει είπαμε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μέχρι ένα ποσοστό εθνικιστών δεν είναι κακό, πάντα χρειάζεται ένας ηλίθιος πρόθυμος να πεθάνει για τα συμφέροντά σου.
Ηλίθιος, είναι αυτός που λειτουργεί με πολιτικές κατευνασμού. Χαρακτηριστικός ηλίθιος απ΄την ιστορία, ο Τσάμπερλαιν. Χειρότερος ηλίθιος από 'κεινον που θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο σαν κάτι ευρωβλάκες, δεν υπάρχει.
Τράβα ρε παραπέρα που την είδες και καλεσμένος στα μεγάλα τραπέζια αποφάσεων.
Που όσοι πεθαίνουν για την Πατρίδα είναι χρήσιμοι ηλίθιοι για πάρτη σου. Τσουτσεκι
Let them make the first mistake. We make the last move.