Στο σπίτι των γονιών μου έχει το ίδιο πενταψήφιο νούμερο από το 60 με προσθήκη μπροστά του 27210. Δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί.Saliveros έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:57Όταν ήμουν μικρός, το τηλέφωνο του σπιτιού μας (περιοχή Μακρυγιάννη) είχε αριθμό 90275 και του μαγαζιού (περιοχή Ομόνοιας) 30247.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο, αγόραζα το κουλούρι για είκοσι λεπτά ...της Δραχμής.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Αν ξαναεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σημαντική πιθανότητα να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:58 Όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο, αγόραζα το κουλούρι για είκοσι λεπτά ...της Δραχμής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ημασταν σίγουρα γειτονεςLeporello έγραψε: 21 Ιαν 2019, 19:42To δικό μας στην Θεσσαλονίκη είχε 85644. Με τα αθηναϊκά τηλέφωνα ήλθα σε επαφή μόλις το 1976 που μπήκα στο ΕΜΠ. Τότε ήταν τα περισσότερα αλλά όχι όλα 7-ψήφια. Στο Παγκράτι είχαν ακόμη 6-ψήφια. Στην Θεσσαλονίκη, το πατρικό τηλέφωνο είχε γίνει 815644Saliveros έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:57Όταν ήμουν μικρός, το τηλέφωνο του σπιτιού μας (περιοχή Μακρυγιάννη) είχε αριθμό 90275 και του μαγαζιού (περιοχή Ομόνοιας) 30247.
Εμενα στην Ανάληψηskartados έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:36Ημασταν σίγουρα γειτονεςLeporello έγραψε: 21 Ιαν 2019, 19:42To δικό μας στην Θεσσαλονίκη είχε 85644. Με τα αθηναϊκά τηλέφωνα ήλθα σε επαφή μόλις το 1976 που μπήκα στο ΕΜΠ. Τότε ήταν τα περισσότερα αλλά όχι όλα 7-ψήφια. Στο Παγκράτι είχαν ακόμη 6-ψήφια. Στην Θεσσαλονίκη, το πατρικό τηλέφωνο είχε γίνει 815644Saliveros έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:57Όταν ήμουν μικρός, το τηλέφωνο του σπιτιού μας (περιοχή Μακρυγιάννη) είχε αριθμό 90275 και του μαγαζιού (περιοχή Ομόνοιας) 30247.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ αρτεμιδος
Γιά τα δεδομένα τής Θεσσαλονίκης και τής εποχής, δεν το λες και πολύ γείτονες. Χαριλάου είναι η περιοχή σου;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Επί παλιού ΠΑΣΟΚ έπρεπε να γίνεις αφισοκολλητής για να διοριστείς στο δημόσιο.
Επί Σύριζα πρέπει να γίνεις μποτάκι του διαδικτύου για να διοριστείς στο δημόσιο.
Επί Σύριζα πρέπει να γίνεις μποτάκι του διαδικτύου για να διοριστείς στο δημόσιο.
ταινιάρα με Κερκ Ντάγκλας/Τόνι Κέρτις, την είχα δει Κυριακή πρωί στο Παγκράτιον που στα μέσα των '80s γκρεμίστηκε για να γίνει σχολείοhellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2019, 19:44Saliveros έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:57Όταν ήμουν μικρός, το τηλέφωνο του σπιτιού μας (περιοχή Μακρυγιάννη) είχε αριθμό 90275 και του μαγαζιού (περιοχή Ομόνοιας) 30247.
![]()
είμαι παμπάλαιος;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Όχι ρε συ,άρτεμιδος και ανάληψη πάνω από την Δελφών,είναι παράλληλοι δρομοι
Εγώ εμένα περίπου στο ύψος της Κωνσταντινουπόλεως,δύο στενά κάτω από την Νέα Εγνατία
Σαν περιοχή την λέγαμε Μπότσαρη
Μπάλα παίζαμε εκεί που έγινε η Νέα Εγνατία και το πάρκο.Όλη εκείνη η έκταση ήταν μια τεράστια αλανα
Λεπο,δημοπτικό που πήγες;
Εγώ πήγα στο σχολείο που ήταν μπότσαρη με Μακεδονίας,απέναντι από το τεξακο το βενζινάδικο
Εγώ πήγα στο σχολείο που ήταν μπότσαρη με Μακεδονίας,απέναντι από το τεξακο το βενζινάδικο
Στο τρίτο, στο Ντεπώ. Είναι μακρυά σπό την περιοχή μου, αλλά ήταν η μητέρα μου δασκάλα και πηγαίναμε μαζί.skartados έγραψε: 22 Ιαν 2019, 10:43Λεπο,δημοπτικό που πήγες;
1.
hellegennes έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:23Αν ξαναεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σημαντική πιθανότητα να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:58 Όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο, αγόραζα το κουλούρι για είκοσι λεπτά ...της Δραχμής.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις