Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:49Να την κλέψεις.Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:47 Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Παει, χαλασανε και οι αλβανιδες.
Οι Αλβανίδες πάντα ήταν παραδοσιακές γυναίκες και τον άντρα τον θέλουν Άντρα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Εγώ ήξερα χρυσαυγίτη που γάμαγε τραβέλια, μαζί πηγαίναμε τραβελοτσαρκες
- hellegennes
Το ερώτημα είναι γιατί έγινε πρώην ο πρώην σου.Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:37 Ο κολλητός μου είναι Χρυσαυγίτης και τα έφτιαξε με Αλβανίδα (όμορφη). Ο προηγούμενος κολλητός μου ήταν Χρυσαυγίτης και νυμφεύτηκε Αλβανίδα (όμορφη). Ποιος έχει σειρά μετά; Εγώ;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χαθήκαμε χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και πριν γνωρίσει την κοπέλα. Υπάρχουν κι άλλοι φίλοι μου που παλιά ήμασταν κολλητοί και τώρα έχουμε τυπικές σχέσεις πάλι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που απομακρυνθήκαμε. Συμβαίνει καμια φορά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
κολλητούς συνήθως λέμε αυτούς που κάνουμε πολλοί στενή παρέα.δε σημαίνει ότι με όλους μας τους φίλους είμαστε κολλητάρια αλλά δεν σημαίνει κι ότι όταν δεν βλέπουμε κάποιον συχνά παύει να είναι φίλος μας.Γάταρος έγραψε: 22 Ιαν 2019, 02:40Χαθήκαμε χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και πριν γνωρίσει την κοπέλα. Υπάρχουν κι άλλοι φίλοι μου που παλιά ήμασταν κολλητοί και τώρα έχουμε τυπικές σχέσεις πάλι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που απομακρυνθήκαμε. Συμβαίνει καμια φορά.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- hellegennes
Οκέι, νόμιζα ότι ήταν για την Αλβανίδα. Ή την Αλβανέζα. Ή την Αλβανή. One of those.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν νομιζω να το λες αυτο επειδη ο περιγυρος σου εχει αποκαταστησει το ελ μπασαν και την τροπογια αλλα θα μας το δικαιολογησεις ?
Ε όχι κι έτσι. Μόνο ο ένας νυμφεύτηκε. Ο άλλος έχει σχέση ενός μήνα.Νon4me έγραψε: 22 Ιαν 2019, 03:51Δεν νομιζω να το λες αυτο επειδη ο περιγυρος σου εχει αποκαταστησει το ελ μπασαν και την τροπογια αλλα θα μας το δικαιολογησεις ?
Κι αφού πιάσαμε τα κουτσομπολιά, ν' αναφέρω ότι γνωρίζω κι έναν αντιφα ο οποίος τα έχει με μια Αλβανίδα την οποία τη δέρνει. Το έμαθα γιατί το είπε η ίδια η κοπέλα στην κοπέλα ενός φίλου μου. Τη λυπάμαι γιατί την είδα στο σουβλατζίδικο που δουλεύει και μου φάνηκε ήσυχη κοπελίτσα, θυμήθηκα όμως τον Υπερκουλτουριάρης που έλεγε ότι οι Αλβανίδες ανέχονται το ξύλο.
Τώρα εγώ φταίω; αν σας πω θα με λέτε για τσόντες πάλι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση