Δε μπορώ να πω, ντρέπομαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγκεφαλική έλξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εγκεφαλική έλξη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
νύχτα
δεν σου έχουν τύχει εκπλήξεις δηλαδή;Τρίκαλος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:58 Δεν το αναλύω, καταλαβαίνω σε 1 λεπτό περί τίνος πρόκειται και αναλόγως πράττω.
-
νύχτα
δεν θα μου έκανε εντύπωση να σκαρφίστηκαν τον όρο
κατά την ακμή των εξ αποστάσεως γνωριμιών (ίντερνετς)
που αρχικά η έλξη έτσι κι αλλιώς εγκεφαλική είναι
Να έχω κάνει λάθος εκτίμηση εννοείς; Αν ναι, όχι δεν μου έχουν τύχει.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Πέστο μου στ' αυτί.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:10Δε μπορώ να πω, ντρέπομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άστο καλύτερα.sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:20Πέστο μου στ' αυτί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
νύχτα
έχεις κερδίσει πολύ χρόνο τότε στη ζωή σουΤρίκαλος έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:19
Να έχω κάνει λάθος εκτίμηση εννοείς; Αν ναι, όχι δεν μου έχουν τύχει.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ νομίζω για αρπαχτή υπάρχει εγκεφαλικό κομμάτι αλλά αρκεί να μη σε ξενερώνει. Για μένα αυτό συνιστάται στο να μην έχει κακία ή αρσενική ενέργεια, αυτό το μπιτσινεςς που με χαλάει.
Αλλά άμα πας πέρα από αυτά και σε φτιάχνει τόσο πολύ γιατί να μην την κρατήσεις;
Αλλά άμα πας πέρα από αυτά και σε φτιάχνει τόσο πολύ γιατί να μην την κρατήσεις;
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα. Οτι σε γεμίζει ευτυχία. Κάτι μπορεί να σε γεμίζει ευτυχία και κανείς να μην μπορεί να σε κατανοήσει και να νιώσει όπως εσύ. Δεν έχει σημασία. Πάντως πολλοί επιζητάνε την επικοινωνία και το ψυχικό δέσιμο.Τρίκαλος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 22:59 Για να κάνω κάποια σχέση ή έστω αρπαχτή της μιας βραδιάς, θέλω η γυναίκα να μου ερεθίζει όχι μόνο το κάτω αλλά περισσότερο το πάνω κεφάλι.
Έχω απορρίψει πολλές γιατί δεν έκαναν το δεύτερο και ενώ είναι εμφανισιακά κουκλάρες. Εξαίρεση βέβαια είναι κάποιες βραδιές βουτηγμένες στις καταχρήσεις, ευτυχώς αυτές ειναι σπάνιες.
Ανοίγω αυτο το νήμα για να ακούσω και άλλες απόψεις μιας και οι 2 καλύτεροι μου φίλοι είναι του δόγματος " ότι κινείται εκτελείται".
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
νύχτα
και η αμοιβαιότητα καλή είναι
Σίγουρα. Ολα. Αυτά
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Τρίκαλος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 22:59 Για να κάνω κάποια σχέση ή έστω αρπαχτή της μιας βραδιάς, θέλω η γυναίκα να μου ερεθίζει όχι μόνο το κάτω αλλά περισσότερο το πάνω κεφάλι.
Έχω απορρίψει πολλές γιατί δεν έκαναν το δεύτερο και ενώ είναι εμφανισιακά κουκλάρες. Εξαίρεση βέβαια είναι κάποιες βραδιές βουτηγμένες στις καταχρήσεις, ευτυχώς αυτές ειναι σπάνιες.
Εγκεφα Τι???
Μπες βγες, μπες βγες, μπες βγες.
Αυτη ειναι η μονη ελξη που υπαρχει. Ονομασε την και Ηλεκτρα αμα σ’αρεσει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- hellegennes
Εμένα πρώτα ερεθίζεται το πάνω σκέλος του οργανισμού μου και μετά κατεβαίνει προς τα κάτω. Βασικά αυτό συμβαίνει σε όλους τους έμβιους οργανισμούς, διότι έτσι λειτουργεί η βιολογία. Ο ερεθισμός των γεννητικών οργάνων είναι συνέπεια της αυξημένης ροής αίματος που προκαλεί ο εγκέφαλος αν ικανοποιηθεί ένα συγκεκριμένο σετ απαιτήσεων με βάση αισθητικά ερεθίσματα (όσφρηση, όραση, ακοή, γεύση, κτλ). Αλλά ας μην σπασικλιάσω και σ' αυτό το θέμα. Εδώ μιλάμε για υψηλότερου διανοητικού επιπέδου λειτουργίες.Τρίκαλος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 22:59 Για να κάνω κάποια σχέση ή έστω αρπαχτή της μιας βραδιάς, θέλω η γυναίκα να μου ερεθίζει όχι μόνο το κάτω αλλά περισσότερο το πάνω κεφάλι.
Ανοίγω αυτο το νήμα για να ακούσω και άλλες απόψεις μιας και οι 2 καλύτεροι μου φίλοι είναι του δόγματος " ότι κινείται εκτελείται".
Απ' αυτήν την άποψη, ο σεξουαλικός ερεθισμός μου εξαρτάται από την διέγερση των υψηλών εγκεφαλικών λειτουργιών μου. Π.χ. αν μια γυναίκα έλεγε ό,τι έγραψα μόλις, σε τόσο σεξουαλικά τεχνική γλώσσα, δύσκολα θα με προλάβαινε. Από την άλλην, ξενερώνω αμέσως και ελαχιστοποιείται η σεξουαλική μου δραστηριότητα αν πιεστούν τα κατάλληλα κουμπάκια του εγκεφάλου μου. Π.χ. αν είναι ηλίθια, λέει μαλακίες, δεν μιλάει και περιμένει από μένα να μιλήσω, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Βαθιά Σοφία.Daje έγραψε: 22 Ιαν 2019, 02:05 Εγκεφα Τι???
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.