Γιατι ρε; μπορει να ειναι τεχνη. Εχει και καλες τσοντες.
Ενα πλανο 15 λεπτων ενος ανθρωπου με ομπρελα στη βροχη μπορει ναι ειναι ουαο τεχνη, ενα βιντεο 2 (ή παραπανω) ανθρωπων που κανουν σεξ δε μπορει να γινει τεχνη;
sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:07
Καλά ναι αυτό το είδα μετά, σιγά, ούτε γω βλέπω.
Αυτό το έχω ακούσει από πολλούς, ότι δεν βλέπουν τσόντες, αλλά το έχω πιστέψει μόνο ένα γνωστό μου, ο οποίος είναι εκ γενετής τυφλός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιατι ρε; μπορει να ειναι τεχνη. Εχει και καλες τσοντες.
Ενα πλανο 15 λεπτων ενος ανθρωπου με ομπρελα στη βροχη μπορει ναι ειναι ουαο τεχνη, ενα βιντεο 2 (ή παραπανω) ανθρωπων που κανουν σεξ δε μπορει να γινει τεχνη;
sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:07
Καλά ναι αυτό το είδα μετά, σιγά, ούτε γω βλέπω.
Αυτό το έχω ακούσει από πολλούς, ότι δεν βλέπουν τσόντες, αλλά το έχω πιστέψει μόνο ένα γνωστό μου, ο οποίος είναι εκ γενετής τυφλός.
Μην τον πιστεύεις.
Βασικά ήμασταν 5-6 και συζητούσαμε μια φορά για γελοία κλισέ στις τσόντες. Ένας από την παρέα είπε το κλασικό «Καλά ακόμη τσόντες βλέπετε; Δεν έχετε γκόμενες; Εγώ δεν βλέπω τσόντες», οπότε πετάχτηκε ο προαναφερόμενος και είπε «Εμένα η ακοή μου δουλεύει περίφημα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σιγά μην ξέρουμε απ' έξω τα ονόματα απ' τις τσόντες. Οι περισσότερες έχουν ονόματα του στυλ "Interracial king No 24", "Military Action" και "Jordan fucks Zara". Τα αστεία ονόματα και τα λογοπαίγνια είναι ψιλομύθος (υπάρχουν αλλά είναι σπάνια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,