γιαυτο ρωταω μηπως δεν καταλαβα καλαΛευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:14Αυτό κατάλαβες;
Τι ηθελες να πεις λοιπον;
γιαυτο ρωταω μηπως δεν καταλαβα καλαΛευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:14Αυτό κατάλαβες;
Άστο είναι ακραίο.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:15γιαυτο ρωταω μηπως δεν καταλαβα καλα
Τι ηθελες να πεις λοιπον;
Θα ήταν ενδιαφέρον να διάβαζες λίγα πράγματα για την ιστορία μεταξύ ΗΒ και Ιρλανδίας και της εκατέρωθεν διαμάχης τους για το πώς θα ονομάζονται τα δύο κράτη, που κράτησε έναν αιώνα. Συγκεκριμένα, ότι η Ιρλανδία δεν αποδεχόταν να ονομάζεται το ΗΒ ως Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας και ότι το ΗΒ δεν αναγνώριζε το όνομα της Ιρλανδίας ως Ιρλανδία ή Δημοκρατία της Ιρλανδίας.Highlander έγραψε: 21 Ιαν 2019, 22:16 Και τα περί καπαρωματος του ονόματος είναι αστεία. Δεν υπάρχει copyright. Ούτε φυσικά είμαστε εμείς περισσότερο Μακεδόνες ή περισσότερο Έλληνες από τους σκοπιανους. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους εαυτούς σας από τους αφρικανους όπως αποδείχθηκε στο διπλανό νήμα και παρόλαυτα δηλώνετε απευθείας απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου που υπερασπίζονται την κληρονομιά του έναντι των "βαρβάρων σκοπιανων" που δεν έχουν καμία φυλετική συγγένεια μαζί του.
Highlander έγραψε: 21 Ιαν 2019, 19:44 Την ίδια ώρα που το πλήθος φωνάζει το κατ' εξοχήν αλυτρωτικό «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»
Μα.εκει ειναι το θεμα. Δεν υπάρχει μονο το "η ελληνική σημαία είναι ο Κρυπτονίτης μου" ούτε το "κοιμαμαι με τη σημαια στο προσκέφαλο."YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιαν 2019, 22:29Δεν ειπα εγω οτι δεν εχει ευθυνη και η αριστερα αλλα να μην βγαλουμε και τους αλλους ξαφνικαΊφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 21:57Έτοιμη για υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας αντί για υπεράσπιση των συμφερόντων μιας άλλης χώρας. Να είναι ρεαλιστική αντί για ιμάτζιν ολ δε πίπολ όταν οι γείτονες ΔΕΝ είναι ειρηνικοί αλλά ο καθένας κάτι εποφθαλμιά απο αυτη τη χώρα σε κάθε επίπεδο.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιαν 2019, 21:38
Ποια ειναι η καλη τακτικη σε αυτη την γωνια του κοσμου,στην κατατσταση που ειμαστε; Να ειμαστε ετοιμη για πολεμο με ολους τους γειτονες;
Η αριστερα ειδικα στα εθνικα θεματα αυτη ηταν. Να κανει την αυτοκριτικη της η δεξια που ηταν περισσοτερα χρονια κυβερνηση ,και να σκεφτει τι κακο εχει κανει σε αυτον τον τοπο.Να σκεφτει ποσα θεματα εβαζε κατω απο το χαλι ενω θα επρεπε να εχουν λυθει εδω και χρονια.
Να σκεφτει και τωρα που πηγαινει ολο και δεξιοτερα. Με τον ακραιο πια εθνικισμο,με αυτα ακριβως που περιγραφει ο Highlander.
Και γιατι ολα αυτα; σιγουρα οχι για την πατριδα αλλα για την καρεκλα και την κουταλα. Με αυτα να δεις ποσο κοσμο σπρωχνει στον συριζα!
Τι σημαίνει ότι "η αριστερά στα εθνικά θέματα αυτή ήταν"; Τί ειναι αυτό; Παραδοχή ότι η αριστερά δεν ενδιαφέρεται για την χώρα ή ότι πάντα υποστήριζε άλλες χώρες αντί της Ελλάδος;
Άκου Γιόλο, ο καιρός που η αριστερά είχε ηθικό πλεονέκτημα και το έπαιζε "εγώ δεν μετέχω στα πράγματα" πέρασε. Μια χαρά "συμμετείχε" η αριστέρα σε όλα τα προβλήματα που έμπαιναν κάτω απ το χαλί,απ όλους, βοηθούσε κι αυτή όπου μπορούσε, η συντριπτική της εξουσία δε σε όλο το ακαδημαικό-καλλιτεχνικό και επικοινωνιακό επίπεδο είναι αστείο να αμφισβητείται επειδή έτσι συμφέρει να βγάλουν την ουρίτσα τους απ έξω.
Όταν παθαίνουν παράκρουση στη θέα της ελληνικής σημαίας ή αποκαλούν φασίστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, όποιον αγαπάει τον τόπο του κλπ δημιουργούν αγανάκτηση, θέλουν να φιμώσουν όλους τους "εθνιγκιστές-μακεντονομάχους" δηλαδή οποιονδήποτε είναι απο σύριζα και πέρα, την ίδια στιγμή που εξυψώνουν και αποδέχονται πολύ χειρότερες και πιο επικίνδυνες καταστάσεις απ τους γειτόνους.
Η Χ.Α. ήταν στο 0,6%, αυτές οι ανοησίες την έφτασαν στο 7% κι όχι ότι ξαφνικά έγιναν όλοι υπερεθνικιστές και λοιπές μπούρδες.
Προς το παρόν δεν είδαμε να κάνει κάτι η αριστερά για την έρμη την πατρίδα, ακόμα κι αυτήν που εννοείται εσείς, αν και ανήκει επίσης στις φτού κακά λέξεις.
αγιους και διαγραψουμε οσα εκαναν η δεν εκαναν .
Νταξει και αν καποιος δεν λεει τον εθνικο υμνο 3 φορες την ημερα και δεν εχει στο
προσκεφαλο του την ελληνικη σημαια ειναι ανθελληνας. :102:
Το οτι η χα αυγη πηγε απο το 0,6 στο 7 για αυτους τους λογους κατα την γνωμη μου το λενε οσοι
θελουν να βρουν δικαιολογια γιατι την ψηφισαν.
Δεν φταιω εγω η αριστερα με εσπρωξε :e040:
Τα ιδια και τα ιδια ο καθενας οπως τα βλεπει,δεν θα σου αλλαξω εγω τα μυαλα ουτε εσυ τα δικα μου.