!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούριερ ΕΛΤΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Κούριερ ΕΛΤΑ
Ήταν κάτι έγγραφα και έπρεπε να τα δώσω κάπου και έλεγε ο άλλος δεν μπορώ να συναντηθούμε, έχω δουλειά και τέτοια και μετά μου είπε δώστα σε κούριερ.
Προτίμησα λοιπόν τα ΕΛΤΑ, κόστος 5.50 ευρώ.
Από την περασμένη Τετάρτη δεν έχουν φτάσει !
Προτίμησα λοιπόν τα ΕΛΤΑ, κόστος 5.50 ευρώ.
Από την περασμένη Τετάρτη δεν έχουν φτάσει !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Κούριερ ΕΛΤΑ
Παρακολούθησα.
Τώρα μόλις λένε "επεστράφη".
Πάνε τα 5 ευρώ.
Εκεί είναι γραφείο, ισόγειο και με γραμματέα μέσα !
-
νύχτα
τα ελτα δεν επιστρέφουν συνήθως δέματα τόσο σύντομα,
προσπάθεια επίδοσης έγινε;
Στη θέση σου θα τους έπαιρνα τηλ να παραπονεθώ.
Μια φορά είχα πάρει άδεια από τη δουλειά και περίμενα στο σπίτι μου για ένα συστημένο. Όταν είδα στο γραμματοκιβώτιο το σημείωμα "Δεν σας βρήκαμε, περάστε από τα ΕΛΤΑ αύριο" τα πήρα και τηλεφώνησα στο υποκατάστημα και απαίτησα να μιλήσω με τον διευθυντή.
Αποτέλεσμα: φώναξαν τον ταχυδρόμο που προφανώς μοίραζε χαρτάκια για να τελειώσει νωρίς τη βάρδια του και τον έστειλαν στο σπίτι μου για τη παράδοση.
Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις...
Μια φορά είχα πάρει άδεια από τη δουλειά και περίμενα στο σπίτι μου για ένα συστημένο. Όταν είδα στο γραμματοκιβώτιο το σημείωμα "Δεν σας βρήκαμε, περάστε από τα ΕΛΤΑ αύριο" τα πήρα και τηλεφώνησα στο υποκατάστημα και απαίτησα να μιλήσω με τον διευθυντή.
Αποτέλεσμα: φώναξαν τον ταχυδρόμο που προφανώς μοίραζε χαρτάκια για να τελειώσει νωρίς τη βάρδια του και τον έστειλαν στο σπίτι μου για τη παράδοση.
Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις...
Yippie Kay Yay
- wooded glade
Έλεγε "έγινε προσπάθεια".νύχτα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:15 τα ελτα δεν επιστρέφουν συνήθως δέματα τόσο σύντομα,
Ζήτησα εγώ τώρα να δω αν γράφτηκε ευκρινώς η διεύθυνση και ήταν γραμμένη καθαρώτατα.
Μετά ρώτησα μήπως λείπουν συνήθως και τα λοιπά και μου λένε όχι και έχει και γραμματέα αυτό το γραφείο.
- wooded glade
Καλά η φάβα είναι ότι μου είπαν δεν κατεβαίνουμε κέντρο έλα εδώ".
Είναι ένα προάστειο και είπα εγώ "είναι μακρυά".
Μετά ρωτάω εγώ μήπως γίνεται μέσω internet και κάτι μου είπαν οι άλλοι δε θυμάμαι. Δεν έχουμε εκτυπωτικό μου είπαν ή ότι πρέπει να είναι τα ορίτζιναλ - δεν θυμάμαι τι απ' τα δύο.
Ή μπορεί να μου είπαν στείλτα με κούριερ και μετά δεν ξανατηλεφώνησα να ρωτήσω για internet.
Αλλά με το απλό ταχυδρομείο θα ήταν καλύτερα !
Έλεος.
Είναι ένα προάστειο και είπα εγώ "είναι μακρυά".
Μετά ρωτάω εγώ μήπως γίνεται μέσω internet και κάτι μου είπαν οι άλλοι δε θυμάμαι. Δεν έχουμε εκτυπωτικό μου είπαν ή ότι πρέπει να είναι τα ορίτζιναλ - δεν θυμάμαι τι απ' τα δύο.
Ή μπορεί να μου είπαν στείλτα με κούριερ και μετά δεν ξανατηλεφώνησα να ρωτήσω για internet.
Αλλά με το απλό ταχυδρομείο θα ήταν καλύτερα !
Έλεος.
-
νύχτα
όταν γράφει πως έγινε προσπάθεια, συνήθως δίπλα υπάρχει κι άλλο αποτέλεσμαwooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:31 Έλεγε "έγινε προσπάθεια".
Ζήτησα εγώ τώρα να δω αν γράφτηκε ευκρινώς η διεύθυνση και ήταν γραμμένη καθαρώτατα.
Μετά ρώτησα μήπως λείπουν συνήθως και τα λοιπά και μου λένε όχι και έχει και γραμματέα αυτό το γραφείο.
πχ "άρνηση παραλαβής" ή κάτι άλλο όταν τα στοιχεία δεν είναι επαρκή
υπάρχει περίπτωση να μη το παρέλαβε ο παραλήπτης επειδή
νόμισε πως πληρώνει εκείνος τα μεταφορικά και γι αυτό να σου
το επέστρεψαν;
επικοινώνησε και με τον κύριο, αλλά και με τα ελτά, και ζήτα το λόγο
πραγματικά δε ξέρω ποια ταχυμεταφορική είναι χειρότερη πια, νομίζω
πως τα παραδοσιακά ελτα τελικά είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να
στείλεις οτιδήποτε και να είσαι σίγουρος πως θα το παραλάβουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 21 Ιαν 2019, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Όχι ρε συ, δεν έχει τέτοια, γνωστός λογιστής είναι από το 1966.νύχτα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:43όταν γράφει πως έγινε προσπάθεια, συνήθως δίπλα υπάρχει κι άλλο αποτέλεσμαwooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:31 Έλεγε "έγινε προσπάθεια".
πχ "άρνηση παραλαβής" ή κάτι άλλο όταν τα στοιχεία δεν είναι επαρκή
υπάρχει περίπτωση να μη το παρέλαβε ο παραλήπτης επειδή
νόμισε πως πληρώνει εκείνος τα μεταφορικά και γι αυτό να σου
το επέστρεψαν;
επικοινώνησε και με τον κύριο, αλλά και με τα ελτά, και ζήτα το λόγο
πραγματικά δε ξέρω ποια ταχυμεταφορική είναι χειρότερη πια, νομίζω
πως τα παραδοσιακά ελτα τελικά είναι ο πιο ασφαλές τρόπος για να
στείλεις οτιδήποτε και να είσαι σίγουρος πως θα το παραλάβουν
- wooded glade
Τα ελτα καλά είναι,η χειρότερη όλων μεταφορική είναι η γεν. ταχ.Και η ACS είναι καλή γενικά.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Elta Courier που τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και το κόστος είναι χαμηλό ειδικά αν ζητήσεις να τα παραλάβεις στο πρακτορείο τους (ή ο παραλήπτης). Η χειρότερη μακράν η ACS που έρχεται εντελώς απροειδοποίητα, χτυπάει για 1 δευτερόλεπτο κουδούνι και στα 5 - 10 δευτερόλεπτα έχει εξαφανιστεί.-71 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 10:50 Τα ελτα καλά είναι,η χειρότερη όλων μεταφορική είναι η γεν. ταχ.Και η ACS είναι καλή γενικά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Το ζήτημα είναι άλλο και μάλλον πονηρό.Τα ελτα ανακοίνωσαν κλείσιμο 50% των καταστημάτων στα πλαίσια εξορθολογισμού.Επίσης όσους μα όσους γνωρίζω να είναι διορισμένοι είναι συνήθως γυναίκες και μάλιστα κομματικά ρουσφέτια της νέας δημοκρατίας.Χαρακτηριστικά θυμάμαι πρόσωπα και καταστάσεις.Ο γούντεδ γκλέηντ όμως,μάλλον πήρε γραμμή να βρίσει τα ΕΛΤΑ μιας και είναι αρκετά κρατικού τύπου σε ορισμένα πράγματα υπηρεσία και μάλλον στοχεύουν σε περίπτωση νίκης στις εκλογές να τα δώσει ο μητσοτάκης σε ιδιώτες φίλους του.Γνώμη μου είναι ότι δε θα γίνει πρωθυπουργός όμως,και καλύτερα να έπαιζε ένα στοίχημα ο ξεκούτης παρά να χαραμίζεται εδώ πέρα.Spiros252 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 11:01Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Elta Courier που τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και το κόστος είναι χαμηλό ειδικά αν ζητήσεις να τα παραλάβεις στο πρακτορείο τους (ή ο παραλήπτης). Η χειρότερη μακράν η ACS που έρχεται εντελώς απροειδοποίητα, χτυπάει για 1 δευτερόλεπτο κουδούνι και στα 5 - 10 δευτερόλεπτα έχει εξαφανιστεί.-71 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 10:50 Τα ελτα καλά είναι,η χειρότερη όλων μεταφορική είναι η γεν. ταχ.Και η ACS είναι καλή γενικά.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Τα Elta Courier έχουν δικά τους καταστήματα. Ωστόσο μπορεί ο παραλήπτης να παραλάβει και σε καταστήματα των ΕΛΤΑ αν δεν έχει πρακτορείο στην περιοχή του ή το ζητήσει ο αποστολέας. Δεν συστήνεται επειδή τα ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν ως κούριερ και γίνονται μπερδέματα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
πώς και δεν διόρισε ο συριζα τον κύριο καρανίκα στα ελτα? Μάλλον δεν έχει τα προσόντα να μοιράζει γράμματα και κάνει μόνο για να κωλοβαράει στο μαξιμου-71 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 11:04Το ζήτημα είναι άλλο και μάλλον πονηρό.Τα ελτα ανακοίνωσαν κλείσιμο 50% των καταστημάτων στα πλαίσια εξορθολογισμού.Επίσης όσους μα όσους γνωρίζω να είναι διορισμένοι είναι συνήθως γυναίκες και μάλιστα κομματικά ρουσφέτια της νέας δημοκρατίας.Χαρακτηριστικά θυμάμαι πρόσωπα και καταστάσεις.Ο γούντεδ γκλέηντ όμως,μάλλον πήρε γραμμή να βρίσει τα ΕΛΤΑ μιας και είναι αρκετά κρατικού τύπου σε ορισμένα πράγματα υπηρεσία και μάλλον στοχεύουν σε περίπτωση νίκης στις εκλογές να τα δώσει ο μητσοτάκης σε ιδιώτες φίλους του.Γνώμη μου είναι ότι δε θα γίνει πρωθυπουργός όμως,και καλύτερα να έπαιζε ένα στοίχημα ο ξεκούτης παρά να χαραμίζεται εδώ πέρα.Spiros252 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 11:01Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Elta Courier που τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και το κόστος είναι χαμηλό ειδικά αν ζητήσεις να τα παραλάβεις στο πρακτορείο τους (ή ο παραλήπτης). Η χειρότερη μακράν η ACS που έρχεται εντελώς απροειδοποίητα, χτυπάει για 1 δευτερόλεπτο κουδούνι και στα 5 - 10 δευτερόλεπτα έχει εξαφανιστεί.-71 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 10:50 Τα ελτα καλά είναι,η χειρότερη όλων μεταφορική είναι η γεν. ταχ.Και η ACS είναι καλή γενικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-