Σκηνές πανικού στο Σύνταγμα, καθώς ένα μωρό λιποθύμησε λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Πηγή: Χάος στο Σύνταγμα: Λιποθύμησε μωρό από τα χημικά -Φώναζαν από τα μεγάφωνα να φύγουν τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι | iefimerida.gr
Και φυσικά η ίδια εικόνα και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης:
Οι ιδιοι μαλάκες που τα πήραν μαζί τους στους αγανακτισμένους, σε αριστερές πορείες και σε γκέι πράιντ.
Το να διαδηλώνει ένας πολίτης είναι δημοκρατικό του δικαίωμα.
Το σωστό ερώτημα δεν είναι ποιος πήρε μαζί του το παιδί, αλλά ποιός έδωσε εντολή να πέσουν χημικά σε διαδήλωση με γερόντια και παιδιά, αντί απλώς να μπαγλαρώσουν τους "ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες" να μάθουμε αν υπήρχαν κι άλλοι Τούρκοι και Γερμανοί "χρυσαυγίτες" στην πορεία.
Ίφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 00:27
Οι ιδιοι μαλάκες που τα πήραν μαζί τους στους αγανακτισμένους, σε αριστερές πορείες και σε γκέι πράιντ.
Το να διαδηλώνει ένας πολίτης είναι δημοκρατικό του δικαίωμα.
Το σωστό ερώτημα δεν είναι ποιος πήρε μαζί του το παιδί, αλλά ποιός έδωσε εντολή να πέσουν χημικά σε διαδήλωση με γερόντια και παιδιά, αντί απλώς να μπαγλαρώσουν τους "ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες" να μάθουμε αν υπήρχαν κι άλλοι Τούρκοι και Γερμανοί "χρυσαυγίτες" στην πορεία.
Έχω, όχι δε θα το έπαιρνα μαζί μου, όπως και δε το πήρα τον Φεβρουάριο. Αλλά έχω κατέβει σ ενα κάρο πορείες και ξέρω. Υπήρχαν άνθρωποι που κατέβαιναν για πρώτη φορά.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Δεν πήγαν σε ματσ Ολυμπιακού Παναθηναικού, ούτε σε πορεία με αναρχοφασίστες. Πήγαν σε μια διαδήλωση υπέρ της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Κι εγώ θεωρώ αφέλεια να παίρνεις παιδιά σε συλλαλητήρια αλλά αυτό δείχνει ότι υπήρχε τελείως ειρηνική πρόθεση και ότι δεν υπήρχαν οδηγίες από κομματικούς φορείς.
οταν πνιγονται τα παιδια των λαθρο στη θαλασσα δεν σας βλεπω να κατακρινεται τους γονεις ... τοτε σας παιρνει ο πονος ...και για να προλαβω ορισμενους στην Τουρκια δεν εχει πολεμο
nostromos έγραψε: 21 Ιαν 2019, 00:55
οταν πνιγονται τα παιδια των λαθρο στη θαλασσα δεν σας βλεπω να κατακρινεται τους γονεις ... τοτε σας παιρνει ο πονος ...και για να προλαβω ορισμενους στην Τουρκια δεν εχει πολεμο