!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ψάχνει στέγη.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Drexler έγραψε: 20 Ιαν 2019, 23:19 Mαξ σε αμοκ στο 1.22!

Θεούλης ο παπάς στο 12:50: "Νομίζω ότι όλα αυτά δείχνουν την ανάγκη για ένα δημοψήφισμα" :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 23:42 Κι εμεις θα αισθανομασταν ΑΠΕΧΘΕΙΑ αν εσυ ψηφιζες Συριζα η ο under ΑΝΕΛ.

.
Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλωδιωμενος ουτε στους ΑΝΕΛ ουτε στον ΣΥΡΙΖΑ
Επισης δεν χρειαζεται να κανω κατι για να ανεβει η ΝΔ αφου παει τρενο με Κουλη αρχηγο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Με κάρβουνο.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

λογικη ειναι η αποψη οτι με 80 ποστ την ημερα φυσιολογικος ανθρωπος δεν κανει πλακιτσα.
Ή κανει μεροκαματο ή υπαρχει διαταραχη προσωπικοτητας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2019, 23:48
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 23:42 Κι εμεις θα αισθανομασταν ΑΠΕΧΘΕΙΑ αν εσυ ψηφιζες Συριζα η ο under ΑΝΕΛ.

.
Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλωδιωμενος ουτε στους ΑΝΕΛ ουτε στον ΣΥΡΙΖΑ
Επισης δεν χρειαζεται να κανω κατι για να ανεβει η ΝΔ αφου παει τρενο με Κουλη αρχηγο

Για τραινο δεν ξερω.

Ακομη και το Πρωτο Θεμα σας βγαζει να χανετε μια μοναδα καθε μηνα.

Κλείνει κι άλλο η ψαλίδα κατά 2,3% σε νέα δημοσκόπηση - Άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,1% - Δύσκολα στη Βουλή το ΚΙΝΑΛ (Καρτέλα)

http://www.periodista.gr/politiki/artic ... al-kartela

Το οποιο σημαινει Γιαννη Γιαννακη μου οτι μεχρι τον Οκτωβριο ο Τσιπρας θα σας εχει περασει και ακομη και αν επιβραδυνει εσεις αυτοδυναμη κυβερνηση δεν θα μπορεσετε να φτιαξετε.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Ιαν 2019, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

https://www.facebook.com/O.Trelos.Toixo ... =3&theater

Μηνυτήρια αναφορά από τον Ιατρικό Σύλλογο για τα χημικά στο συλλαλητήριο
21:40

«Αγανάκτηση» εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών «για την ρίψη χημικών ουσιών με επιβλαβείς ουσίες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πρόκειται άμεσα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αυτό μέσο καταστολής που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Ο ΙΣΑ θεωρεί «εγκληματικό το γεγονός ότι τα επικίνδυνα αυτά χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε οικογένειες που διαδήλωναν ειρηνικά και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών και ηλικιωμένων. Ακόμη θεωρεί απαράδεκτο ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια γίνεται με την ανοχή και την συγκάλυψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία ανήκει στο ιατρικό σώμα και οφείλει να προστατεύει τη Δημόσια υγεία».

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: «Καταγγέλλουμε το αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο αυτό μέσο καταστολής ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου για τα εθνικά μας συμφέροντα που βάναυσα καταπατούνται. Η χρήση των χημικών ουσιών, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ακόμα και παιδιών ενώ πέρα από τις άμεσες βλάβες στην υγεία, έχει επιπτώσεις στο σύνολο του πληθυσμού που παραμένει στην περιοχή. Καθώς έχει αποδειχθεί ότι η χρήση τους, σε μικροπεριβάλλοντα, προκαλεί τη συσσώρευση τοξικών χημικών ενώσεων, σε επίπεδα ικανά να επιφέρουν συμπτώματα στους κατοίκους της περιοχής για μακρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν το βάναυσο αυτό τρόπο για να φιμωθεί η φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο.»

http://www.real.gr/koinonia/arthro/miny ... gn=real.gr
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

taliban έγραψε: 20 Ιαν 2019, 23:44 Ψάχνει στέγη.
Όχι απαραίτητα. Θέλει να εξασφαλίσει είσοδο στη Βουλή. Από κει κι έπειτα ότι τον βολέψει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Χαίρετε.
Ακόμη με ενοχλεί ο λαιμός από τα χημικά, τα μάτια όχι πια. Αλλά στα παλαιότερα των υποδημάτων μου!
Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο κόσμο είχε, δεν την ξέρω την Αθήνα, ήταν πάρα πολύς όμως ό,τι κι αν λένε οι εγκαθετοι του καθεστώτος.
Έχω την εντύπωση πως οι φασαρίες ξεκίνησαν από τους πραιτωριανους της ροζοκοκκινης χούντας, ήμουν μπροστά στην βουλή και έχω την εντύπωση ότι πρώτα άκουσα κροτους από τα ματ και ύστερα ήταν η αντίδραση μερικών.
Για άλλη μια φορά αναιτια βία από την χούντα του σύριζα. Καμία έκπληξη, το ίδιο είχαν και στο Πισοδερι και στην ΔΕΘ. Λιγότερα χημικά από ότι στη ΔΕΘ αλλά και πάλι υπερβολικά πολλά. Είδε τώρα πια και ο κόσμος των Αθηνών από κοντά την βία και ξεφτίλα αυτού του καθεστώτος. Κάπου είδα και τη Ζωή Κωνσταντοπουλου μέσα στον κόσμο, μπράβο της για αυτό - δε το περίμενα.
Θέλω να ευχαριστήσω την χούντα του σύριζα που ως επισκέπτης έμαθα τόσους.δρόμους της πόλης, κριεζωτου, βουκουρεστιου, Βενιζέλου, δε τα ήξερα αυτά, ωραίο τουρ, θενξ παίδες!
Αλλά ακόμη περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω την χούντα του σύριζα που με απέδειξε ότι ακόμη είμαι νέος και ακμαιος και προπάντων ωραίος. Γελοίοι ξεφτίλες προδότες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

ΠΟια είν η πατούλαινα; ΠΟιοι φακελάκηδες; Τις ερωτήσεις αυτές στα κολλητάρια σου, εγώ δεν έχω σχέσεις με την εξουσία
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

όμορφο συλλαλητήριο, μαζεύτηκε πολύς κόσμος για μια ακόμη φορά. ωραίες συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. το χάλασε η βροχή και τα χημικά αλλά δεν πτοηθήκαμε .
τα περί 60.000 διαδηλωτών είναι να πιάνεις την κοιλιά σου από τα γέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 21 Ιαν 2019, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
skartados

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skartados »

Μόλις διαβασα τον αριθμό που έδωσε η αστυνομία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται να ξεφτιλίζεται τόσο φανερά.
Κρατήστε κάτι όρθιο ρε πουστηδες,σας έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 16:06
Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2019, 16:02
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 16:00

Εγω ειπα απλα οτι δεν σας παιρνει να μιλατε για προβοκατσιες.

Τη στιγμη που καποιος εδω μεσα παροτρυνε για εφοδο ακομη και στο σπιτι του πρωθυπουργου.

Υπηρχαν λοιπον αρκετοι ανεγκεφαλοι σημερα που ετοιμαστηκαν για πολεμο.

Και ακουω οτι στο ντου συμμετειχαν και παπαδες.

Αρα την προβοκατσια ξεχαστε τη σαν δικαιολογια.

.
Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, πραγματικά.

Κι εγω ντρεπομαι φιλε για σας που ενω ξεκινησατε για ΠΟΛΕΜΟ...

τωρα ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ για προβοκατσιες.

Επι Αγανακτισμενων ΕΝΑ ΜΗΝΑ μας πετουσαν χημικα και τα εριχναν και μεσα στο μετρο και ΔΕΝ καναμε πισω.

.

Άσε τις κουτοπονηριές...

Το σημερινό συλλαλητήριο είχε χαρακτήρα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, όχι αντιδράσεως.

Τα χημικά και δη γηπέδου, σε απλό κόσμο, δεν δικαιολογούνται σε καμμία των περιπτώσεων.

Επι αγανακτισμένων σας θυμάμαι πολύ καλά. Ανεβάζατε 500 φωτογραφίες για την κάθε φυσούνα που ψέκαζε και 500 φωτογραφίες με τα ΜΑΤ σε δράση και διαμρτυρίες επι διαμαρτυριών για όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ίφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 00:30 ΠΟια είν η πατούλαινα; ΠΟιοι φακελάκηδες; Τις ερωτήσεις αυτές στα κολλητάρια σου, εγώ δεν έχω σχέσεις με την εξουσία
τοτε μην ανεβαζεις ποστ για να στηριξεις συλλαλητηρια κανοντας χρηση του ψευτοκυρους των φακελακηδων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 00:36
Ίφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 00:30 ΠΟια είν η πατούλαινα; ΠΟιοι φακελάκηδες; Τις ερωτήσεις αυτές στα κολλητάρια σου, εγώ δεν έχω σχέσεις με την εξουσία
τοτε μην ανεβαζεις ποστ για να στηριξεις συλλαλητηρια κανοντας χρηση του ψευτοκυρους των φακελακηδων

Ασε μας ρε γιούτσο που θα μας πεις και πως για να ανεβασουμε μια είδηση θα πρέπει να ξέρουμε την αργκό σου κι ότι κατεβάζει το μυαλουδάκι σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”