Ματζαφλαρ εχς μαρη???Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 21:26Γυναίκα είμαι κι οξω μουΜήπως φταίει το μουστάκι μου; Να το βγάλω αν σας μπερδεύει .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
FixedHighlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:22Όσο πιο αργά γίνουν εκλογές, τόσο το χειρότερο για το τέραςτοσο το καλύτερο για εμάς. Γιατί τόσο πιο πολύ θα έχει ξεθυμάνει / ξεθωριάσει η εθνικιστική παράνοια.έχουμε μείνει στην εξουσία πριν πάμε στο παραδοσιακό μας 3%.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:17Ας κάνουμε Δημοψήφισμα ή εκλογές για να πεθάνει το τέρας. Μην χάνουμε χρόνο.Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:14
Δεν καταλαβαίνεις ότι τέτοιες εικόνες είχαμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια; Ο μόνος λόγος που τις ξαναείδαμε ήταν γιατί το μακεδονικο έχει την ικανότητα να αφυπνίζει τις αντιδραστικές δυνάμεις της Ελλάδας και να σπρώχνει προς τη δεξιά και την ακροδεξιά την ελληνική κοινωνία.
Από τη στιγμή που κλείνει, αυτή η ιστορία τελειώνει.
Το τέρας έδειξε τα δόντια του λίγο πριν πεθάνει οριστικά, αυτό είναι όλο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Dwarven Blacksmith
Ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν η οργή των διαδηλωτών στράφηκε μόνο ενάντια στην κυβέρνηση ή και ενάντια στους ίδιους τους γείτονες;
Έχω την αίσθηση ότι περιορίστηκε στο πρώτο πράγμα που είναι θετικό για τα επόμενα βήματα.
Έχω την αίσθηση ότι περιορίστηκε στο πρώτο πράγμα που είναι θετικό για τα επόμενα βήματα.
Θκομ; το 'χω στο ντουλαπ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
Που τον θυμήθηκες.....
Είχαμε εναν ονόματι «Γύπας» πριν λίγο καιρ'ο που όλο τέτοιες μπούρδες έλεγε. Μου φαίνεται οτι τον ξαπώστειλαν και μετα ξανάρθε κλώνος με άλλο νικ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Πώς φαντάζεστε τους χρήστες: Highlander.Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:27Αγαπητή Σουβλίτσα, εγώ σήμερα, που ο εθνικισμός ήταν στα καλύτερα του είδα τους μακεδονομάχους να στριμώχνονται κάτω από τις πολυκατοικίες για να μη βραχούν από την ψιχάλα. Μετά από 8 μήνες το θέμα θα έχει πραγματικά ξεχαστεί εντελώς γιατί δε θα έρθει εκ νέου στην επικαιρότητα. Και αυτά που λέτε για οργή του λαού και συριζα μονοψήφιο στη μακεδονια και συριζαιους που δε θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους είναι τρίχες. Τ-Ρ-Ι-Χ-Ε-Σ.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:23Αυτά φαντασιώνεστε και τέτοια σχεδιάζετε μπρε?Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:18
Δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ούτε οι ομοιδεάτες σου ότι το μακεδονικό δε θα έχει σχεδόν καμία επίπτωση στα αποτελέσματα των εκλογών. Αυτά είναι ακροδεξιές ψεκασμένες υπερβολές και αερολογίες. Αυθυποβάλλεστε και νομίζετε ότι αυτά που ελπίζετε ότι θα γίνουν, θα γίνουν και στην πραγματικότητα, γι' αυτό κάθε φορά που κάνετε προβλέψεις τον τελευταίο καιρό, γελάμε όλο και πιο δυνατά όταν έρχεται η ώρα να επιβεβαιωθείτε ή να διαψευσθείτε πανηγυρικά.
Η μόνη αρνητική επίπτωση του μακεδονικού ήταν ότι αφυπνίσθηκε για μία ακόμη φορά η αντιδραστική, βαθιά Ελλάδα. Δεθ ατη ςπροσφέρει τίποτα αυτό όμως, γιατί πολύ σύντομα, χωρίς εθνικιστική τροφή θα πέσει και πάλι σε ύπνωση ή μάλλον καλύτερα θα σταματήσει να υπάρχει. Η αντιδραστική Ελλάδα για να συνεχίσει να υπάρχει χρειάζεται συνεχή τροφή φανατισμού και αντίδρασης, και αυτήν την τροφή χωρίς μακεδονικό ΔΕΝ πρόκειται να την έχει. Όσο γρήγορα αφυπνίστηκε ΄τοσο γρήγορα θα ξεφουσκώσει και πάλι. Και το καλό είναι ότι αυτή τη φορά θα ξεφουσκώσει οριστικά, για πάντα.![]()
Εισιτήρια σου έχουν ετοιμάσει οι εργοδότες μπας και προλάβεις να φύγεις ή θα είσαι από τους πρώτους που θα πετάξουν στα σκυλιά για να γλυτώσουν τα τομάρια τους?
Επειδή το θίγεις, καταφέρατε ακριβώς το αντίθετο από αυτο που επιδιώκετε και φαντασιώνεστε.
Συγγνώμη που σε πληγώνω, αλλά σου χρειάζεται
Δε θα υπάρχει λόγος για συλλαλητήριο, γιατί η συμφωνία θα έχει επικυρωθεί, άρα δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος οργάνωσης του αντιδραστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας και συντηρητικοποίησης και άλλων.
Κατά τη διάρκεια του 2018 είχατε αρκετές επιτυχίες, με αποκορύφωμα κατά τη γνώμη μου τις εθνικιστικές καταλήψεις στα σχολεία και τις πορείες μαθητών με επικεφαλής παπάδες. Ε, αυτά τελείωσαν από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον κάτι να τα τροφοδοτεί.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Ναι το πολύ πολύ να χάσει 1% ο Σύριζα και να κερδίσει 10% με το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ...Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 21:35 Και αυτά που λέτε για οργή του λαού και συριζα μονοψήφιο στη μακεδονια και συριζαιους που δε θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους είναι τρίχες. Τ-Ρ-Ι-Χ-Ε-Σ.
IQ Tσίπρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος independent_44 την 21 Ιαν 2019, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Philip Mortimer
Re: Συλλαλητήριο 20-1-2019.
Πέρασα κι εγώ από το συλλαλητήριο. Κόσμο είχε, πολύ. Νομίζω ότι στο προηγούμενο που είχε γίνει πέρυσι και είχα πάλι περάσει να δω τι γίνεται γιατί μένω πολύ κοντά, δεν έφτανε τόσο κάτω από την πλευρά της Αμαλίας, αν και υπήρχε σημείο όπου ήταν αρκετά αραιός ο κοσμος και μετά πύκνωνε ξανά.
Είναι εντελώς λανθασμένες οι εκτιμήσεις που γίνονται με βάση το δεδομένο ότι ο κόσμος είναι στατικός. Δεν είναι καθόλου στατικός ο κόσμος. Δεν έκατσαν όλοι για 4-5 ώρες που κράτησε. Οι περισσότεροι κάθονταν για πολύ λιγότερο και αναπληρώνονταν από άλλους που έρχονταν, συνεπώς το να μετράς το εμβαδόν των δρόμων για να πεις πόσοι ήρθαν για να διαδηλώσουν δεν θεωρώ πως είναι και η πλέον αξιόπιστη τακτική. Θεωρώ πως ήταν πολύ περισσότεροι από 100.000 αυτοί που ήρθαν να διαδηλώσουν.
Είναι εντελώς λανθασμένες οι εκτιμήσεις που γίνονται με βάση το δεδομένο ότι ο κόσμος είναι στατικός. Δεν είναι καθόλου στατικός ο κόσμος. Δεν έκατσαν όλοι για 4-5 ώρες που κράτησε. Οι περισσότεροι κάθονταν για πολύ λιγότερο και αναπληρώνονταν από άλλους που έρχονταν, συνεπώς το να μετράς το εμβαδόν των δρόμων για να πεις πόσοι ήρθαν για να διαδηλώσουν δεν θεωρώ πως είναι και η πλέον αξιόπιστη τακτική. Θεωρώ πως ήταν πολύ περισσότεροι από 100.000 αυτοί που ήρθαν να διαδηλώσουν.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριστο ολες σου οι μεχρι τωρα προσπαθειες να προκαλεσεις ζημια στην ΝΔ δεν ειχαν αποτελεσμαΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:46 Καλα, να ξερεις δεν υπαρχει καλυτερα καλωδιομενος απο μενα με τη ΝΔ αν το θελησω.
Με τον Συριζα αντιθετα δεν εχω καμια ακρη.
Αλλα βλεπεις καποιοι δεν ειμαστε τσουτσεκια.
.
Η μοναδικη περιπτωση να προκαλεσεις ζημια στην ΝΔ ειναι να παρεις ποστο στο κομμα της ΝΔ με το οποιο οπως μας λες εισαι καλωδιωμενος
Μονο στο ακουσμα αυτης της ειδησης σε διαβεβαιωνω οτι τουλαχιστον το 80% αυτων που εδω μεσα σκεφτονται να ψηφισουν ΝΔ δεν θα το κανουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Ιαν 2019, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Philip Mortimer
Στην περιοχή που κινήθηκα εγώ, δηλαδή στη δεξιά πλευρά του συλλαλητήριου, είδα πολύ νορμάλ κατάσταση και κόσμο. Πολλές οικογένειες με παιδιά και φυσιογνωμίες γενικά φυσιολογικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να έγινε χαμός, γιατί ακούγονταν πότε-πότε κάτι μπαμ και μπαμ. Καθώς κατέβαινα βέβαια μετά προς το μοναστηράκι για βόλτα είδα μερικούς περίεργους νεαρούς κυρίως κάποιοι εκ των οποίων είχαν fullface,lonsdale, γάντια μοτοσυκλέτας και τα συναφή οι οποίοι ανηφόριζαν, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το ότι είδα πολλές μοναχές.
Αν είχαν έρθει με μηχανές τι έπρεπε να φοράνε;Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιαν 2019, 22:47 Στην περιοχή που κινήθηκα εγώ, δηλαδή στη δεξιά πλευρά του συλλαλητήριου, είδα πολύ νορμάλ κατάσταση και κόσμο. Πολλές οικογένειες με παιδιά και φυσιογνωμίες γενικά φυσιολογικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να έγινε χαμός, γιατί ακούγονταν πότε-πότε κάτι μπαμ και μπαμ. Καθώς κατέβαινα βέβαια μετά προς το μοναστηράκι για βόλτα είδα μερικούς περίεργους νεαρούς κυρίως κάποιοι εκ των οποίων είχαν fullface,lonsdale, γάντια μοτοσυκλέτας και τα συναφή οι οποίοι ανηφόριζαν, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το ότι είδα πολλές μοναχές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λέει
"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ
ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ"
Τουλάχιστον εσύ άνθρωπέ μου, παραδέχεσαι το λάθος σου και δε θες να το ξανακάνεις.
Εδώ υπάρχουν άτομα που δε θα το παραδεχθούν ποτέ και θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και τα ίδια λάθη. Τουλάχιστον εσύ, εχεις συνείδηση.
Περαστικά
"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ
ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ"
Τουλάχιστον εσύ άνθρωπέ μου, παραδέχεσαι το λάθος σου και δε θες να το ξανακάνεις.
Εδώ υπάρχουν άτομα που δε θα το παραδεχθούν ποτέ και θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και τα ίδια λάθη. Τουλάχιστον εσύ, εχεις συνείδηση.
Περαστικά
- Philip Mortimer
Φαινόταν ότι δεν ήταν θέμα μηχανής, αλλά θέμα γενικότερου στυλ, το οποίο υιοθετούν νεαροί που ανήκουν σε ακροδεξιές ομάδες (ζακέτες lonsdale και pitbull μαζί με γάντια μηχανής και fullface)ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2019, 22:56Αν είχαν έρθει με μηχανές τι έπρεπε να φοράνε;Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιαν 2019, 22:47 Στην περιοχή που κινήθηκα εγώ, δηλαδή στη δεξιά πλευρά του συλλαλητήριου, είδα πολύ νορμάλ κατάσταση και κόσμο. Πολλές οικογένειες με παιδιά και φυσιογνωμίες γενικά φυσιολογικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να έγινε χαμός, γιατί ακούγονταν πότε-πότε κάτι μπαμ και μπαμ. Καθώς κατέβαινα βέβαια μετά προς το μοναστηράκι για βόλτα είδα μερικούς περίεργους νεαρούς κυρίως κάποιοι εκ των οποίων είχαν fullface,lonsdale, γάντια μοτοσυκλέτας και τα συναφή οι οποίοι ανηφόριζαν, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το ότι είδα πολλές μοναχές.![]()
- Υδράργυρος
Η ουσια ειναι οτι η συμφωνια των πρεσπων περναει, και παμε για αλλα