Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:36
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:34
Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:32
Κάνεις λάθος, δεν έχει σαλτάρει καθόλου ο Τσίπρας.
Και άμα θέλετε και την επιβεβαίωση θα τα πούμε και στις εκλογές. Να δούμε τότε πόσοι θα μιλάνε για το μακεδονικό και αν θα πάρει μονοψήφια ποσοστά στη μακεδονία ο Τσίπρας.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε και από μόνοι σας ότι αυτά που λέτε είναι επιπέδου μακελειο.γρ και ellaspoutin-ixor.com.
Απλώς αυτές οι εικασίες έχουν γίνει mainistream τον τελευταίο καιρό και νομίζετε ότι είναι και αλήθεια. Ελπίζετε ότι είναι αλήθεια και αυθυποβάλλεστε, ξαναλέω.
Μεγαλύτερο χτύπημα στην δεξιά και την ακροδεξιά δεν μπορούσε να υπάρξει από τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ναι μεν, φαινομενικά τις αναζωογόνησε για έναν χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα άμα δείτε τη γενική εικόνα, αυτό δεν ήταν παρά ο τελευταίος σπασμός.
Δηλαδή μας λές οτι αύριο το πρωϊ ο Σαλονικιός ή ο Σερραίος ή ο Εδεσσαίος θα αισθάνεται σουπερ άνετος που δεν θα ονομάζεται Μακεδόνας ;
Η μπούφος ε'ισαι ή τσαρλατάνος - διάλεξε.
Αυτό που λες είναι μία μπαρούφα. Πάλι Μακεδόνας θα λέγεται και γενικά δε θα αλλάξει τίποτα στη ζωή του. Και να μη λεγόταν δηλαδή μακεδόνας πάλι δε θα άλλαζε τίποτα στη ζωή του.
Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα άλλο από μία
υστερία. Το 2017 κανείς δε νοιαζόταν για το μακεδονικό. Κανείς. Κανέναν δεν τον ενδιέφερε για το αν θα γίνει συμφωνία με τους σκοπιανούς.
Καλά, κι εγώ πριν πιάσω τον όγκο το 15 στο σώμα μου, δεν πολυέδινα σημασία στην υγεία μου, καμιά φορά ο καρκίνος είναι και ευεργετικός, που λένε κάτι Άγιοι, αν τους έχεις ακουστά ! Αφυπνίζει!
Πάντως, για να απαντήσω σαφώς στην πανικόβλητη επιχειρηματολογία σου, ψεύδεσαι ασυστόλως, όχι απλώς σφάλεις, όταν λες οτι δεν ενδιαφερόταν κανείς για το σκοπιανό.
Τότε δεν ανακίνησε κανείς το θέμα με τους Σκοπιανούς
Εαν εσείς προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να βαφτίζετε υστερία, με τα γνωστά γελοία επιχειρήματά σας, την διαμαρτυρία τέτοιου όγκου ανθρώπων και μάλιστα διαφορετικών καταβολών, είναι γιατί ακριβώς, όχι μόνο τρέμετε για την καρέκλα και την μάσα, αλλά σας έχουν βάλει το νέφτι στον κ@λο τα μεγάλα αφεντικά και ίσως να παίζονται πολλά για το κεφάλι σας, αυτό καταλαβαίνει κάποιος από την στάση σας.