Γιατί είχες κατέβει σύνταγμα;Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:17Δε θα έλεγα ότι ήταν συγκέντρωση της ΝΔ. Ήταν συγκέντρωση αντιΣΥΡΙΖΑ που έπιανε από ΝΔ έως Χρυσή Αυγή. Εγώ το λίγο που έκατσα να κόψω κίνηση άκουσα και πολλούς να βρίζουν και τον μητσοτάκη εκτός από τον τσίπρα.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04
100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.
Αλλά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν με καμία. Το κόμμα και οι οργανώσεις δεν πλησίασαν ούτε από μακρυά.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.
Δε ντρέπεσαι να αραδιάζεις τέτοια στην ηλικία που είσαι;Σοβαρέψου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
- Highlander
Κατέβηκα κατά τις 3, θυμάμαι ότι ήταν η ώρα που έπιανε η βροχή για να κόψω κίνηση.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:19Γιατί είχες κατέβει σύνταγμα;Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:17Δε θα έλεγα ότι ήταν συγκέντρωση της ΝΔ. Ήταν συγκέντρωση αντιΣΥΡΙΖΑ που έπιανε από ΝΔ έως Χρυσή Αυγή. Εγώ το λίγο που έκατσα να κόψω κίνηση άκουσα και πολλούς να βρίζουν και τον μητσοτάκη εκτός από τον τσίπρα.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08
Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.
-
Εμπεδοκλής
Ώρα είναι να μας πεις ότι ήταν και συγκέντρωση υπέρ της κυβέρνησης...Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:17 Δε θα έλεγα ότι ήταν συγκέντρωση της ΝΔ. Ήταν συγκέντρωση αντιΣΥΡΙΖΑ που έπιανε από ΝΔ έως Χρυσή Αυγή. Εγώ το λίγο που έκατσα να κόψω κίνηση άκουσα και πολλούς να βρίζουν και τον μητσοτάκη εκτός από τον τσίπρα.
Κάντε δημοψήφισμα να δείτε τί ήταν...
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Δεν ειναι στοχοποίηση βρε μικρούλη, κριτική το λένε, ασχέτως που δεν την αντέχεις. Σταματα να κάνεις προπαγάνδα και να γράφεις βλακείες και θα σταματήσω να σου κανω κριτική.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14 Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
Ουτε ο under δεν με εχει στοχοποιησει σαν εσενα και τη φιλεναδα σου.
.
Στοχοποίηση θα ήταν να ανεβάσω το ονοματεπώνυμό σου, τη φωτό σου ή κανα βίντεο, παρα τη θέλησή σου και να ωθώ στην βία. Δεν το έκανα ποτέ, κι ούτε πρόκειται να το κάνω, που να χτυπιέσαι.
Αν το πρόβλημά σου ειναι η παντελής έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό σου είναι επειδη σε ξέρω καλύτερα απ τον κάθε άντερ.
Ναι, ου.Ο συνδυασμός γεωγραφίας και οικονομίας λένε ξεκάθαρα με ποιους θα πάει η Βόρεια Μακεδονία.
Μόλις μπουν και στην ΕΕ έχει τελείωσει το παιχνίδι, θα είμαστε τόσο κοντά που δε θα είναι καν επιλογή.
Ακριβώς όπως έκανε και η Αλβανία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κούλαρε ρε μήτσο - έχεις πάθει ψύχωση επειδή υπάρχουν 6-7 άτομα που αντικρούουν τις βλακείες που (ανα)μεταδίδεις.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:11
Αυτά τα σιχαμενάκια, μεταξύ σας παρακαλώ.
Μπορείς να το στηρίξεις αυτό που λες συκοφάντη; Γιατί εγω μπορω, όχι οτι χρειάζεται κι όλας κομματοσκυλάκι.
Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ήμουν Σταδίου και Βουκουρεστίου γωνία όταν είδα μπαχαλάκηδες μυστικούς αστυνομικούς ερχόμενους από Σταδίου να αψημαχούν με Ματατζήδες ερχόμενους από Πανεπιστημίου και οι τελευταίοι να απαντούν με δακρυγόνα! Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και στο περσινό συλλαλητήριο στο ίδιο ακριβώς σημείο! Έφευγε λοιπόν ο κόσμος τρομαγμένος από τα δακρυγόνα και βρήκαμε ευκαιρία εμείς και κάτι άλλοι αναίσθητοι να προωθηθούμε φάτσα στο King George. Μετά από λίγο κατέβηκαν τα ρολά στην Μεγάλη Βρεταννία το King George και το NJV Athens Plaza και απόρησα γιατί δεν έβλεπα κάποια λόγο ή σοβαρή κλιμάκωση. Προφανώς ήξεραν ότι επίκειται το τελικό ντου της αστυνομίας με τα δακρυγόνα και έκλεισαν προκαταβολικά τα ρολά ή για να μην βρωμίσουν ή για να μην μπορεί να καλυφθεί ο κόσμος μέσα! Αφού σφράγισαν τα ρολά μετά από λίγο έγινε ο κακός χαμός από τα δακρυγόνα! Όταν φεύγαμε κατηφορίζοντας την Βασιλέως Γεωργίου και την Καραγιώργη Σερβίας προς Μοναστηράκι μας έριχναν χημικά μέχρι και από τις ταράτσες!!!
Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:21Δεν ειναι στοχοποίηση βρε μικρούλη, κριτική το λένε, ασχέτως που δεν την αντέχεις. Σταματα να κάνεις προπαγάνδα και να γράφεις βλακείες και θα σταματήσω να σου κανω κριτική.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14 Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
.
Στοχοποίηση θα ήταν να ανεβάσω το ονοματεπώνυμό σου, τη φωτό σου ή κανα βίντεο, παρα τη θέλησή σου και να ωθώ στην βία. Δεν το έκανα ποτέ, κι ούτε πρόκειται να το κάνω, που να χτυπιέσαι.
Αν το πρόβλημά σου ειναι η παντελής έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό σου είναι επειδη σε ξέρω καλύτερα απ τον κάθε άντερ.
Στοχοποιηση ειναι να λες τον αλλο κοματοσκυλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ η να υποστηριζεις πως ο Συριζα του βρηκε δουλεια.
Κι αυτη τη στοχοποιηση την κανουν ΜΟΝΟ κομματοσκυλα της ΝΔ που εσυ εδω μεσα τα ΞΕΠΕΡΝΑΣ.
Εγω δεν στοχοποιω κανενα αν δεν με προσβαλει η δεν με τσιγκλισει.
Εσυ ομως απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτη τη δουλεια κανεις.
Δυστυχως για σενα οσα ποστ γραφω σημερα, τα ιδια εγραφα παντα.
Αρα δεν ισχυουν οι παπαριες για 0,60.
Και επισης δυστυχως για σενα η αρθρογραφια μου στο περιοδικο που γραφω ειναι κατα 80% σε θεματα ασχετα με τον Sυριζα.
Πιχι.
viewtopic.php?f=33&t=7615
Οποτε μαζεψου για να μην λεμε εσενα κομματοσκυλο και μαλιστα λυσσασμενο (γιατι υπαρχουν και μετριοπαθη κομματοσκυλα).
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Ιαν 2019, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως ντύθηκαν και παπάδες; Ή δεν είδες τους παπάδες;Pirate7G έγραψε: 20 Ιαν 2019, 16:00Επειδή έβλεπα live τι γίνονταν, μιας κι υπήρχε κάμερα ακριβώς από πίσω, εγώ είδα κάτι ουγκανα με σημαίες κράνη και μάσκες. Ακριβώς όπως οι μπαχαλάκηδες αλλά με Ελληνιμες σημαίες αυτήν την φορά.
Οι παρακρατικοι πάλι υπηρεσία είχαν φαίνεται. Κάθε κυβέρνηση τα ίδια.
Αισχος
Κάποια στιγμή βγήκαν και κάποιοι σαν αυτούς που λες. Το live άστο καλύτερα, όπως και τις φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν.
Περπάτησα τρεις φορές την πλατεία Συντάγματος πάνω-κάτω για να τσεκάρω και τους γονείς μου και από γραφικούς είδα έναν με περικεφαλαία και άλλους δύο με στολή παραλλαγής και διάφορα ραμμένα πάνω τους. Έβγαλα φωτογραφία τον έναν και τον έδειξα στον πατέρα μου και μου είπε ότι ισχύουν και μπορεί να τα έχει ένας, αν είναι μέχρι έφεδρος, όχι πιο κάτω. Δηλαδή δεν έραψε απαραίτητα ό,τι βρήκε. Όλοι αυτοί ανάμεσα σε τόσον κόσμο. Και να δεις που οι μόνες φωτογραφίες που θα αναπαράγετε, θα είναι τέτοιες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- wooded glade
Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:59
Αν ο γερο-ξεκούτης έκανε σωστή εκτίμηση τότε έχουμε μέγιστο 100 χιλιάδες νεοδημοκράτες στο σημερινό πάρτυ.Σε άλλο νήμα εδώ,το πλουσιόπαιδο με τη λαμαρίνα μίλησε κατ'ελάχιστον για μισό εκατομμύριο νεοδημοκράτες (duh).Επομένως καταλαβαίνετε τι παραμύθα πέφτει,και έχουμε να κάνουμε με δυο δηλωμένους κομματικούς της νδ.Από συζητήσεις μου με γνωστούς αλλά και διαβάζοντας ανακοινώσεις αστυνομίας,μάλλον καπου εκεί κυμάνθηκε το πανηγυράκι.
Κοντά στις 100 χιλιάδες που αψήφησαν το ελαφρύ κρύο και ψιλοβρόχι για να ρίξουν τον Τσίπρα.Στις εκλογές θα φάτε εκλογική φάπα που θα τη θυμάστε για όσο υπόλοιπο έχετε.
Αλλά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν με καμία. Το κόμμα και οι οργανώσεις δεν πλησίασαν ούτε από μακρυά.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Συνθήματα τύπου "Μητσοτάκης-Γεννηματά μας ξεπούλησαν κι αυτοί" από την εξέδρα.
Όσοι πήγαν πήγαν αυθόρμητα ή από διάφορες Μακεδονικές οργανώσεις.
Πρέπει να ήταν 40% νεοδημοκράτες, 40% πολυκατοικιακοί και 20% αβγά.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Συγκοινωνία από Καλλιθέα μεριά και Συγγρού δεν υπήρχε όπως και μετρό βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αφού σε συγχώρεσα λέμε μη μου δικαιολογείσαι άλλο και ας μην παρεκτρεπουμε την συζήτηση.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:18
Καμμια συγχιση, εκρινες χωρις να γνωριζεις και σου απαντησα. Το σπανακορυζο δεν ειναι υποτιμητικο επειδη εισαι γυναικα, αλλα επειδη ασχολεισαι με την μμαγειρικη στο εγραψα, εαν μιλουσα με τον τσιλ αουτ θα του ελεγα να φτιαξει κανα ντουλαπι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Highlander
Υπήρχε κάποιο κόμμα που να έχει μπλοκ; Η ΧΑ είχε; Άλλο ακροδεξιό κόμμα;wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04
100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Το "Μητσοτάκης-Γεννηματα" μας ξεπούλησαν κι αυτοί" δεν είναι κομματικό, είναι αντι-ΝΔΣΟΚ. Και απόσο είδα είχε μπόλικη αντι-ΝΔΣΟΚ δόση στο σοιλλαλείτιριο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τον αποδεδειγμένο κλέφτη ή φονιά τον λέμε κλέφτη ή φονιά.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:30Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:21Δεν ειναι στοχοποίηση βρε μικρούλη, κριτική το λένε, ασχέτως που δεν την αντέχεις. Σταματα να κάνεις προπαγάνδα και να γράφεις βλακείες και θα σταματήσω να σου κανω κριτική.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14 Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
.
Στοχοποιηση ειναι να λες τον αλλο κοματοσκυλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ η να υποστηριζεις πως ο Συριζα του βρηκε δουλεια.
Κι αυτη τη στοχοποιηση την κανουν ΜΟΝΟ κομματοσκυλα της ΝΔ που εσυ εδω μεσα τα ΞΕΠΕΡΝΑΣ.
Δυστυχως για σενα οσα ποστ γραφω σημερα, τα ιδια εγραφα παντα.
Αρα δεν ισχυουν οι παπαριες για 0,60.
Και επισης δυστυχως για σενα η αρθρογραφια μου στο περιοδικο που γραφω ειναι κατα 80% σε θεματα ασχετα με τον Sυριζα.
Πιχι.
Οποτε μαζεψου για να μην λεμε εσενα κομματοσκυλο και μαλιστα λυσσασμενο (γιατι υπαρχουν και μετριοπαθη κομματοσκυλα).
.
Τα αποδεδειγμένα κομματόσκυλα τα λέμε κομματόσκυλα.
Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κοίτα, δεν το λες και φυσιολογικό, να μιλάς με τόση λύσσα για τον πλέον λαομίσητο πρωθυπουργό, να έρχεσαι να γράψεις εκεί που (έλεγες πως) έφτυνες, ακριβώς τη στιγμή που τον βρίζουν όλοι, να γράφεις 76 posts/ημέρα, να ανοίγεις νήματα βιομηχανική παραγωγή, ε ή τα παίρνεις ή είσαι σαν κάτι μουρλούς των 80's που είχαν κάνει στάμπα στη μπλούζα τους και μενταγιόν, τη μούρη του financial hitman Αντρέ Παπαντρέ.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:30Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:21Δεν ειναι στοχοποίηση βρε μικρούλη, κριτική το λένε, ασχέτως που δεν την αντέχεις. Σταματα να κάνεις προπαγάνδα και να γράφεις βλακείες και θα σταματήσω να σου κανω κριτική.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14 Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
.
Δυστυχως για σενα τα ιδια ποστ που γραφω σημερα, τα ιδια εγραφα παντα.
Πιχι.
.
Διάλεξε και πάρε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- wooded glade
Δε λες "μας ξεπούλησαν" για κόμμα που σπονσάρει το event σου και στέλνει 100,000 κόσμο !Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:34Υπήρχε κάποιο κόμμα που να έχει μπλοκ; Η ΧΑ είχε; Άλλο ακροδεξιό κόμμα;wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08
Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Το "Μητσοτάκης-Γεννηματα" μας ξεπούλησαν κι αυτοί" δεν είναι κομματικό.
Ήταν πολυκατοικιακοί οι τύποι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα